*Avrupa Ligi maçından sonra kilit kaldırılacaktır.
*Avrupa Ligi maçından sonra kilit kaldırılacaktır.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Beşiktaş bu maçıda kaybederse durum çok kötü olur onlar adına.Ben bir beraberlik bekliyorum bu maçtan.
Kayserispor'da Troisi ve Cangele yok sakat oldukları için, acaba defansımız bu maçta da gol yemeyi becerebilecek mi?Şaka bir tarafa en zor deplasmanlarımızdan birine hem de çok ters bir zamanda çıkıyoruz. 1-0 olsun, bizim olsun denilecek maç ve umarım öyle olur, rastgele.
Troisi ve Cangele'nin olmamasi iyi bizim icin, ama Moritz iyi paslar atabilen bir oyuncu ve Santana ve M.Eren de savunma arkasina iyi sarkabilen oyuncular, ki Kayseri'nin zaten Ertugrul Saglam'dan beri olusan belirli bir savunma disiplini var. Kolay mac olmayacak ama sakatliklarin bir kismi donerse tek farkli bir galibiyet bekliyorum ben.
Maçta ayrıca zalayetada olmayacak forvette baya sıkıntılıyz maçta beraberlik olabilir
2 takımda da ciddi eksiklikler var,artı Beşiktaş Porto maçından moralsiz ve yorgun.Tam bir beraberlik maçı gibi duruyor.
Kayserisporun kazanacağını düşünüyorum bende çünkü sebebi çok moralsiziz ve sakatlıklar artık çığrından çıkmış durumda ,artı olarak kayseri iyi top oynuyor evinde.
Last edited by GeNç KaRTaL : 22.Ekim.2010 at 21:25 Reason: Silinen mesajdan alıntı.
kayserinin kazanmasını umduğum bir maç aslında bizim için en iyisi beraberlik ama turksportal tahmin yarısmasında kayseriye oynadım diye hatırlıyorum![]()
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Porto macinda kimse sakatlanmadi, bu da bir ilerleme.
Guti ve Tekke sanirim donuyor ve Kayseri'de oynayabilirler, Holosko da yetisip kulubede oturur herhalde, onumuzdeki hafta Erhan ve Ekrem de doner, Quaresma zaten haftaya Istanbul'a donuyor, Porto deplasmanina yetisir buyuk ihtimalle, Aurelio da Porto'ya yetisecek galiba, geriye kalan sadece Ferrari, Ridvan ve Sivok.
iki takimdada eksiklikler mevcut , iki takimda pozitif futbol oynmaya calisan takimlar , zevkli bir mucadele olur 1-1 yada 2-2 biter diye dusunuyorum
Kısır bir maç olur. Tek golle kazanırız umarım.. Sakatlık çıkmasın yeter zaten varolanlar aldı basını gitti
Bir büyük takımın üstüste 3 maç yenilmeyeceğini düşünüyorum. En kötü beraberlik olur bence. Umarım kazanırız.
İki takımın da ciddi sakatlık problemleri var. Fakat Beşiktaş, Porto maçındaki gibi oynar ve Hakan kesilirse Beşiktaş büyük ihtimalle maçı kazanır.
Büyük bir takım üst üste bu kadar puan kaybetmez. Beşiktaş, Kayserispor maçını kazanır ve kendine gelir. Kayseri'de büyük sakatlık problemleri var.
Şimdilerde hiçbirşey eskisi gibi değil 3 maç üst üste kaybetmesi çok normal artık![]()
TAT: Kadir Has
HAKEM: M.Kamil Hatipoğlu
YAYIN: HABER1903 CANLI ANLATIM SERVİSİ
KAYSERİSPOR: Souleymanou, Önder, Serdar, Aleksander, Hasan Ali, Mehmet Eren, Santana, Selim, Furkan, Moritz, Ömer Şişmanoğlu
TEKNİK DİREKTÖR: Şota Arveladze
BEŞİKTAŞ: Cenk, Hilbert, İ.Toraman, Ersan, İ.Köybaşı, Ernst, Necip, Guti, Fink, Nihat, Bobo
TEKNİK DİREKTÖR: Bernd Schuster
Her iki takım içinde önemli bir maç. Beşiktaş bu maçı da kaybettiği takdirde son 4 resmi maçından da mağlup ayrılmış olacak. Kayserispor için de üst sıralarda yer bulma açısından önemi büyük. Beraberlik iyi sonuç olur her iki takım içinde. . .
Ersanin performansini merak ediyorum
KAYSERİSPOR
Souleymanou
Önder
Serdar
Aleksander
Hasan Ali
Mehmet Eren
Santana
Selim
Furkan
Moritz
Ömer Şişmanoğlu
YEDEKLER
Volkan
Eren
Abdullah
Hamza
Ali Bilgin
Abdulkadir
Savaş
BEŞİKTAŞ
Rüştü
Hilbert
İbrahim Üzülmez
Zapotocny
İbrahim Toraman
Fink
Ernst
Necip
Nihat
Onur
Bobo
YEDEKLER
Cenk
İsmail
Holosko
Yusuf
Guti
Fatih Tekke
Ersan Gülüm
Pek Umudum Yok Açıkcası. Kayseri Her Zaman Tehlikeli Deplasmandır. Üstelik Bir Formda Kayserinin Neler Yapabileceği Malum.
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Sağ bek Hilbert miBaşa yazmışlar
![]()
Bunda şaşılacak ne var anlamadım![]()
Yok kardeşler Porto maçını bırakın sene başından beri BJK maçı 2-3'ü geçmez izlediğimHilbert'in sağ bek oynadığını görünce şaşırdım
![]()
Hiç kanat adamı yok Beşiktaş'ta.İşi zor Beşiktaş'ın.Beraberlik çıkacağını tahmin ediyorum bu maçtan.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Besiktas seninle ölmeye geldik tezahürati son yillarda yapilan en iyi tezahüratlardan biridir tartismasiz.
İlk Net Golü Kaçırdık Ernst Süper Depar Attı. Önder Kendi Kalesine Atıyordu.
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Rüstü kalede pek güven vermiyor gibi.
oyyy oyyy oyy kayseri %100 golü kaçırdı.