Fenerbahçe Cumhuriyeti
Trabzonspor'un böyle maçlarda sağı solu belli olmuyor ama bence kazanırlar rahat bir şekilde.3-1,4-1 gibi bir skor bekliyorum.
Ciddiyet ile oynarsak erkende gol bulursak fark yapacamizi dusunuyorum.
Ceyhun oynamali, o oynadigi zaman Colman ve Selcuk daha iyi oluyor. (defansi dusunmeyip sadece ileriyi dusunuyorlar)
zor bir maç gerçekten..gençlerbirliği tomas doll'den sonra aşırı bir motivasyonla oynıyacaklar..
orta sahada kontrol bizim elimizde olursa trabzonspor 1 farklı yada 2 farklı alır...
dahada önemlisi her zaman söylüyorum trabzonspor ilk golden sonra ikincisini bulursa uçar gider...
şenol hoca umut bulut ile başlıyacak bu maçta..teofilo yedek klubesinde olcak büyük ihtimal..
her yönüyle zorlu bir maç...
Bu maçı Hiddink tribünden izleyecek oyuncular üzerinde baskı olmaz umarım.Yada daha etkili oynarlar inşallah![]()
şu maça 6 yabancıyla başlamalıyız. yabancının yerinede yabancı girmeli. milli takım hocası bizim maçı izleyince oyuncularımız saçma sapan şeyler yapıyor.
Geçen haftaki Trabzonspor'un tam zıddı bir Trabzonspor izliyoruz şu ana kadar.Gençlerbirliği Serkan Çalık'ın attığı golle 1-0 önde.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
jaja diye bi adam vardı noldu o?
Trabzonspor diyordum ama onlarda 1 hafta iyi oynayip bir hafta baska bir takim havasina burunuyorlar , bu maci cevirmeleri lazim boyle evinde puanlar kaybederek sampiyonluk yarisinda kalmak cok zor
Trabzonspor'a helal olsun valla.2-1 yaptılar Burak Yılmaz ve Jaja'nın golleriyleAyrıca Jaja 67'de girmiş 72'de atmış.
Derken 1 gol daha attı Trabzonspor.Umut Bulut.
Trabzon, iyi bir seri yakaladı. Gençlerbirliği'de zaten çöküş dönemine geçti adeta. Trabzon iyi bir fırsat yakaladı ve üç golle kazanmayı bildi.
Serkan costu bi kerejaja ya gecenlerde kafa topuna cikmiyor dedim adama dedigim lafi geri aldim
![]()
Jaja çok güzel attı gerçekten. Tebrikler Trabzonspor...
Şampiyonluğun bir kez daha en güçlü adaylarından biri olduğunu gösterdi Trabzonspor,bu geri dönüş ile.Tebrikler Trabzonspor.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
O zaman niye alındı serhatcım.) Madem kafasına uyması zaman alacak.. Kendi kafa/oyun yapına göre adam alacaksın..
türkiye'de yaşadığımızı unutuyorsun herhalde. takımlarımız dediğini yapabiliyor olsa şuan 5 takımımızın avrupadaki galibiyetlerine seviniyor, avrupadaki oyuncularımızında performansından gurur duyuyor olurduk.
Yeni gelen transferler fit gelse ve hocanın oyun yapısına uysa da takıma alışmak için belli bir zamana ihtiyaç duyar. Kim hangi pasları alabilir, hangi pasları atabilir, takımın oyun düzeni nasıl vs. Jaja ilk oynadığı maçlarda hiç beğenilmiyordu, şimdi son iki maçtır atmaya başladı gollerini.
Abi güldürmeyin beni Jaja alınalı 2 ay olacak..
Ben de haftalardır şaşırıyorum aslında, neden jaja hala ilk 11'de başlamıyor diye, alışma sürecini çoktan atlatmış olmalı, fiziksel yönden de eksiği zaten olamaz, hazır geldi. Kadroda çoğu oyuncudan daha kaliteli ve 11 başlayarak daha faydalı olacağını düşünüyorum.
"YÜCE ATATÜRK"
jaja alındığı zaman teo patlama yapmıştı. tek forvet oynayan trabzon için teo'yu kesmek mantıksız değil miydi? niye şaşırdınız ben de anlamadım.
Alındığı zaman neden hemen oynamadı demiyorum zaten, haftalardır hala neden 11'e giremedi, onu merak ediyorum. Ayrıca tek forvet oynayacak oyuncu da değil Jaja, forveti destekleyen 3'lü ile oynuyor Trabzon, onların biri yerine ilk 11'de başlayabilir artık ve başlamalı da.
"YÜCE ATATÜRK"
Tebrikler Trabzonum!
Engin ve Jaja girdikten sonra güzel bir geri dönüş oldu.Zaten Rakibin golü nerdenb bakarsan bak Ofsayttı ama bunun şimdi bi anlamı yok. maçı kaybetmiş olsak yazık olacaktı o ayrı.
Takımdan beklenti arttı daha çok erken bence.Herkez şampiyonluktan konuşuyor daha ligin başı.Biz hiçbir şekilde havaya girmeden temkinli adımlarla maçlarımızı kazanıp yolumuza bakmalıyız.Şampiyonluk söylemleri için çok erken.
Hiddink Jaja'yı milli takımda görmek isterim demiş Sadri başkana bazı yerlerde yazıyordu.
Nasıl olacak ki o daha yeni geldi TR'ye.