Kimse acmicaksa ben acim
Bursa icin cok zor mac, gerci ara sira su kirmizi seytanlara sansimiz tutuyor![]()
Kimse acmicaksa ben acim
Bursa icin cok zor mac, gerci ara sira su kirmizi seytanlara sansimiz tutuyor![]()
Çok zor maç olacak.Bursaspor iyi mücadele edecektir,fakat 2-0 veya 3-0 gibi bir skorla Manchester United kazanır diye düşünüyorum.
Man U güçlü bir takım. Rooney felan oynamasa bile etki edeceğini tahmin etmiyorum. Temennim bir beraberlik ama zor görünüyor. Man. U'nun kazanacağını düşünüyorum..
Beraberlik süper olur fakat Manchester farkli kazanacaktir.
Ankete eklenirse bi zahmet![]()
alex ferguson rangers maçında gençlere şans verdim berabere kaldık,bursaspor maçında asları oynatıcam demiş.bursaspora allah güç kuvvet versin ne diyelim..
Maçtan çıkacak sonuç zerre kadar umrumda değil. 76.000 kişilik Old Trafford stadyumunda "Bursaspor" sesleri yükselecek ya o bana yeter.
ManU'da birçok oyuncunun eksiliği varmış diyorlar, yerine oynacak adamlar en az oynamayanlar kadar değerli.
Mucizelere inanmak lazım. Eğer Manchester United'i orada yenerse bizi Aborjinler bile tanır. . .
Yaa olmayacak bişey değil. İmkansız değil bence. Biz zamanında orda yapmıştık bunu. Yenilmez ManU'yu yenmiştik. Demekki inanınca yapılabiliyor. Sadece futbolcuların oraya çıkarken ayaklarının titrememesi yere sağlam basmaları gerekiyor vede inanmaları gerekiyor. Bencede kazanması zor ama imkansız değil. Fatih Terim'inde dediği gibi imkansız diye birşey yoktur mucizeler zaman alır.
Maca cok sayida taraftar gidiyorliverpoolu bize her yer Trabzon diye inletten gencler bu sefer manchesteri bursa diye inletcek. Isten izin alamadim gidim ama kafile resimlerini bulurum arkadaslardan
Böyle bir kadro bekliyorum . . .
Volkan kadro disi kalmadimi?
Timsah ilk peşinde
19 Ekim 2010 19:49 | NTVSpor.net
Spor Toto Süper Lig'de 8. haftayı 1 puanla kapatan lider Bursaspor, gözünü Devler Ligi'ne çevirdi.
![]()
Şampiyonlar Ligi'ndeki tek temsilcimiz Bursaspor, C Grubu 3. hafta mücadelesinde Manchester United deplasmanına çıkacak.
Old Trafford Stadı'nda saat 21.45'de başlayacak karşılaşmada, İtalya Futbol Federasyonu'ndan Gianluca Rocchi düdük çalacak. Rocchi'nin yardımcılıklarını Elenito Di Liberatore ve Luca Maggiani yapacak.
Yeşil-beyazlı takım, İngiliz ekibi karşısında Şampiyonlar Ligi'ndeki hem ilk puanını kazanmaya hem de ilk golünü atmaya çalışacak. Bursaspor, gruptaki ilk maçında Valencia'yı konuk etmiş ve sahadan 4-0 gibi beklemediği farklı bir yenilgiyle ayrılmıştı. Yeşil-beyazlılar, Glasgow Rangers ile deplasmanda oynadığı maçı da 1-0 kaybetmişti.
VOLKAN KADRODA
Yeşil-beyazlı takım, Manchester United ile oynayacağı maç için bugün İngiltere'ye gitti.. Disiplinsiz davranışları nedeniyle kadrodışı bırakıldıktan sonra affedilen Volkan Şen de kafilede yer aldı.
Yeşil-beyazlı ekibin bugünkü maça; Ivankov, Ali Tandoğan, Ömer Erdoğan, Stepanov, Vederson, Volkan Şen, Svensson, Ergiç, Ozan İpek, Batalla (Insua) ve Sercan Yıldırım onbiri ile çıkması bekleniyor.
ROONEY, OWEN VE GIGGS YOK
Manchester United Menajeri Alex Ferguson, Bursaspor maçı öncesinde Wayne Rooney'nin son durumuna ilişkin bilgiler verdi. Kameraların karşısına geçen İskoç teknik adam, golcü oyuncunun bileğindeki sakatlık nedeniyle Bursaspor'a karşı forma giyemeyeceğini açıkladı.
İngiliz temsilcisinde sakatlıkları olan Michael Owen ve Ryan Giggs'de kadroda yer alamayacak.
YAZICI'YA GRİP ENGELİ
Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, geçirdiği gribal enfeksiyon nedeniyle İngiltere'ye gidemedi.
Yazıcı, doktorların seyahat etmesine izin vermediği için İstanbul'daki evinde istirahat ediyor.
Rüyamda gördüm 3-2 Bursaspor galip gelecek..Bir golümüzde sayılmayacak![]()
![]()
Sezon öncesi çok yükseklerden uçan Bursasporlular artık gol atmaya yada stadda Bursa sesini duymaya tav olmuşlarBaştan söylemiştik ama o zaman Bursasporu çekemiyor oluyorduk. Neyse maç için tahminime gelince Manchster'ın çok farklı kazanacağını düşünüyorum.
Keşke yenebilseler de Bjk ve FB'den sonra MANU'yu yenebilen 3. takım olsalar ama malesef o kalitede bir takım değil Bursaspor. Bu yüzden Manchester rahatça kazanır. Güzel maç olur bu akşam.
Ertem Şener: Manchester'da hava güneşli ve 1 derece soğuk bayaa,ve manchester resmen yeşil beyazzzzzzz
Rüyamda gördüm, 3-0 kazanır ManU.
Rüyamda gördüm maç iptal beyler.
Olmayacak birşey değil.Ben inanıyorum.Temsilcimiz inşallah puanlar ile dönecek.
Manchester zorlanmadan kazanır .Bursa puan çıkarması şu oyunla mucize .
2 gündür sıradan maç gibi geliyordu bana şimdi heyecan arttı iyi mi![]()
ozan ipekle insua ilk 11de olursa yine bol stresli dakikalar bekliyo bizleri
Ben herkesin aksine defansif bir dizilis bekliyorum Bursa'dan, Ertugrul hocada defansif oynatacaktir büyük ihtimalle.. kimse deplasman Manchester'a karsi ofansif bir kadro sahaya sürmez.
kazanmamız zor görünüyor en azın beraberlik almalıyız.
BURSASPOR : Ivankov, Ali - Ömer - Stepanov - Vederson, Volkan - Ergiç - Svensson - Ozan, Insua - Sercan
Hoca beklediğim kadroyu çıkarmış. Erken dakikalarda şok bir gol yemezsek ilerleyen dakikalarda direncimizin artıcağını düşünüyorum. Volkan ve Sercan bu sene bulamadığı boş alanları bu maçta bulacaklardır. . .
Last edited by GeNç KaRTaL : 20.Ekim.2010 at 22:23
Manu'nun kadrosu bakıyorumda öyle ahış şahım değil bana göre.Rahat bir galibiyet alıcaklarınıda sanmıyorum.Ancak Bursa'nın üstünde tribün baskısı çok olucaktır.Ayaklar yere sağlam basarsa Bursa kendini ezdirmez.Ayrıca nedense içimden bir his Bursa'nın gol yada goller bulacağını söylüyor.Bakalım neler olacak.
pas hatalarna dikkat etmek gerek
Nani mükemmel bir gol attı dakika 7.Bursaspor'da değişen hiçbir şey yok ne yazık ki.