Fenerbahçe Cumhuriyeti
Beşiktaş nefes alır.
Kolay bir maç olacağını sanmıyorum ve buna gerekçe olarak da rakibin hoca değişikliği, bugüne kadar İnönü'de bize kaybetmemesi ve son zamanlarda skor olarak düşüşümüz gösterilebilir. Ayrıca, 120 dakikalık bir maçtan çıktık Mersin'e karşı, ancak bu defa papaz pilav yemez ve kazanırız diyorum. Saldır Beşiktaş'ım.!
Beşiktaş çok rahat kazanacaktır...
I'm back...
Onur Bayramoğlunu ilk 11 görmek istiyorum innşallah.
Maç sonu Rıza Çalımbay açıklamaları; (Eğer Sivasspor kaybederse)
Yeni bir ekibiz. Eksiklerimiz çok, takım daha hazır değil. Defans ve bireysel hatalardan kaynaklanan gol(ler) yedik. Lig daha uzun, önümüzde bir İstanbul B.Ş.B. maçı var. O maça iyi hazırlanıp taraftarımızında desteğiyle 3 puanı almak istiyoruz...
I'm back...
BEŞİKTAŞ
Rüştü
Hilbert
İbrahim Toraman
Ersan
İbrahim Üzülmez
Ernst
Necip
Guti
Tabata
Holosko
Bobo
SİVASSPOR
Akın
Abdurrahman
Sedat
Ziya
Ivanovs
Keita
Kadir
Mehmet Nas
Zita
Erman
Mehmet Yıldız
Baya ofansif bir ilk 11 ile çıkıyor Beşiktaş.Bol gollü bir maç izleyebiliriz.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Beşiktaş'ın bu maçı kazanıp 3 hafta sonra 3 puan alacağını düşünüyorum.
Mehmet Yildiz Toraman ve Ersan'i cok zorlayabilir macta.
Dakka 4 gol BOBO , Guti'den yine dunya klasinda bir pas
Kocum Necip2-0
İkinci yarı başladı, umarım farka gidip moralmen toparlanırız.
sivas attı necip in hata yapması gole sebebiyet verdi..
Haydi Sivas bastır bir umut daha.
Sivasın bile bu kadar pozisyon bulması beşiktaş için hiç iyi değil..
sivas öyle bir pozisyon kaçırdıkii
Sivas Beşiktaşa çok zor anlar yaşatıyor sivas bile bu kadar zorluyorsa beşiktaşın işi ileriki haftalarda bir hayli zor bu oyun yapısıyla
90+3'te Sivas'ın topu direkten döndü. İkinci yarı maç farka gidecek diye beklerken Sivas çeviriyordu maçı valla.
Topçularımız yine bizi sıkıntıya sokmadan edemediler ama olsun galibiyet güzel. Yavaş yavaş toparlanıyoruz. Savunma zaafiyetini atlattığımız vakit herşey çok daha güzel olacak. Tabi topçularımız dayak yemediği ve sakatlanmadığı sürece de ..
Ersan ve Toraman![]()
Beşiktaş bu savunma ilel devam ederse ancak Sivasspor - Kasımpaşa gibi takımlara karşı 3 puan çıkarabilir .
Ligimiz rolcü ve savaşçılarla dolmuş
İlk yarı çok iyi oynadık ve 2 golde bulduk. Ama 2.yarı farka gider derken -yine kendi hatalarımızla- Sivas'ı puan için umutlandırdık.Bu galibiyet önemli moral oldu ayrıca özgüven. Çünkü 5 resmi maçtır kazanamamak oyuncularımızın üzerinde önemli bir baskıydı. (5 diyorum çünkü Mersin maçı normal süresi de 0-0 yani kazanamadık.) Tebrikler Beşiktaş'ım...
Souleymane Keita büyük oyuncu...![]()
Dün gece yazdığım yorum buydu. Aşağıdaki de Rıza Çalımbay'ın bugün ki açıklaması;
http://www.ajansspor.com/futbol/supe...html?ref=satb1
Takımlar değişir açıklamalar değişmez. Biraz hatayı kendinde aramak gerek sanırım...
I'm back...
Beklediğim gibi sıkıntılı bir maç oldu, Mersin maçının yorgunluğu gözle görüldü. Neyse ki kazanmayı bildik; fakat Tabata, Holosko, Nihat ve Hilbert bu kadar kötü olmasa(her zamanki gibi) tüm o yorgunluğa rağmen rahat bir galibiyet alabilirdik. Sivas çok kötü bir takım aslında ancak işte bu kötü isimlerin futbolu ve bireysel hatalar sonrası maç sıkıntıya girdi. Artık yavaş yavaş çıkışa geçmek lazım futbol olarak da. Umarım sakatlarımız bir an önce döner takıma.
Mac 2-0 olduktan sonra fark olur dedim ve izlemedim ama sonrasi biraz sikintili gecmis anlasilan. Bjk 3 puani aldi bizi gibi onlarin da cok ihtiyaci vardi tebrikler.
Abi konu benim rahatlamam felan değil ki. Kaybedilen 10 maçın 9unda bu açıklama veriliyor yahu. Hiç mi hocanın suçu yok? Sivasspor taraftarı şimdilik hak verebilir hocaya. Ama bu tip açıklamalara hazır olsunlar... Rıza Çalımbay artık bir Yılmaz Vural olma yolunda ilerliyor...
I'm back...
Giresundan giden Pedriel gol attıya ona yanıyorum![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"