1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: Erdoğandan AB'ye Goller

Nesil
    2006

Wink Erdoğandan AB'ye Goller

Avrupa Birliği (AB)-Latin Amerika zirvesi öncesi Viyana'da yapılan ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da oynadığı futbol maçının normal süresi 7-7 berabere bitti. Penaltı atışları sonunda ise Başbakan Erdoğan ve Fatih Terim'in oynadığı takım 10-8'lik skorla maçı kazandı.
    AB-Latin Amerika Zirvesi öncesi sokak çocukları yararına düzenlenen ve aralarında Başbakan Erdoğan'ın da bulunduğu birçok ülke liderinin forma giydiği futbol maçı, Avusturya'nın başkenti Viyana'daki Matsuame Budo Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. Başbakan Erdoğan ve Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in birer gol attığı maçın normal süresi 7-7 berabere bitti. Penaltı atışlarında ise Başbakan Erdoğan ve Fatih Terim'in oynadığı takım 10-8'lik skorla maçı kazandı. 9 numaralı formayı giyen Başbakan Erdoğan, penaltı atışları ile birlikte toplam 2 gol attı. Fatih Terim de normal sürede kendisine yapılan penaltıdan doğan atışı gole çevirirken, maçı penaltılara götüren son gole imza atarak karşılaşmada öne çıkan isim oldu.

NOT=Konuyu nereye açayım diye düşündüm ya buraya yada güncel konulara ama ben burayı şeçtim inşallah doğrudur

ALINTIDIR

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Maç çok güzeldi.Fatih Terim'i yeniden sahada görmek hoşuma gitti.İyi ki izlemişim.

bencede çok zevkliydi terim süper oynadı

bu maçı nerde izlediniz ya neden benim haberim yok...

ntv verdi...

Nesil
    2006

bilseydim izlerdim bende anahaberlerde duydum

fatih terim hep tayyibe çalıştı asist yapmayı seviyo benim gibi

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

Quote Originally Posted by SeZeRinHo
    fatih terim hep tayyibe çalıştı asist yapmayı seviyo benim gibi
    cidden he gol attırcam diye yırtındı...