1 ile 6 arası toplam 6 sonuç

Konu: Chelsea - S. Moskova maçı Cüneyt Çakır'ın

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Default Chelsea - S. Moskova maçı Cüneyt Çakır'ın

Chelsea - S. Moskova maçı Cüneyt Çakır'ın

FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır, bu sezon ikinci kez Şampiyonlar Ligi maçından görev alacak.

Çakır, Şampiyonlar Ligi F grubunda Chelsea ile Spartak Moskova arasında oynanacak müsabakayı yönetecek.

Stamford Bridge Stadyumu'ndaki karşılaşma 3 Kasım Çarşamba akşamı TSİ 21.45'te başlayacak.

Cüneyt Çakır'ın yardımcılığını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak, Süleyman Abay da maçın dördüncü hakemi olacak. Ayrıca FIFA kokartlı hakemlerimiz Halis Özkahya ve Hüseyin Göçek bu önemli maçta ilave yardımcı hakem olarak görev alacak. UEFA bu maçın gözlemciliği için de İtalyan Pierluigi Collina'yı görevlendirdi.

Ocak 2010'dan bu yana, elit hakem kategorisinden sonraki en üst klasman olan 1. kategoride yer alan en iyi 28 hakem arasında bulunan Cüneyt Çakır'ın 2010-2011 sezonunda görev aldığı uluslararası maçlar şöyle:

- 12 Ekim Belarus ile İtalya U21 takımları arasında oynanan U21 Avrupa Şampiyonası play-off rövanş maçı
    - 29 Eylül UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda Rubin Kazan ile Barcelona
    - 3 Eylül Litvanya ile İskoçya arasında oynanan 2012 Avrupa Şampiyonası eleme maçı
    - 19 Ağustos Sturm Graz ile Juventus arasında oynanan UEFA Avrupa Ligi play-off maçı
    - 3 Ağustos KAA Gent -FC Dinamo Kiev arasında oynanan Şampiyonlar Ligi 3.ön eleme

UEFA'DAN Oğuz Sarvan'A TOTTENHAM-INTER MAÇINDA GÖZLEMCİ GÖREVİ VERİLDİ

UEFA, Merkez Hakem Kurulu Başkanı Oğuz Sarvan'ı, Tottenham Hotspur FC - FC Internazionale Milano takımları arasında 2 Kasım'da oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi karşılaşmasına gözlemci olarak atadı. İngiltere'nin Londra şehrindeki White Hart Lane Stadı'nda yarın oynanacak maç saat 21.45'te başlayacak.

Hürriyet

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Artık hakemlerimizi bu tür organizasyonlarda görmeye başlamak güzel.
    So what?
    Saike

Nesil
    2010
    Yer
    izmir

Saike katılıyorum bencede güzel birşey genellikle Cüneyt Çakır oluyor değilmi?

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa/Çanakkale

Quote Originally Posted by K1nq35 View Post
    Saike katılıyorum bencede güzel birşey genellikle Cüneyt Çakır oluyor değilmi?
    Cüneyt Çakır Bülent Yıldırım Halis Özkahya genellikle bunlar yanlışım varsa düzeltin

Nesil
    2010
    Yer
    izmir

Quote Originally Posted by Volkan Şen View Post
    Cüneyt Çakır Bülent Yıldırım Halis Özkahya genellikle bunlar yanlışım varsa düzeltin
    Ya doğrudurda ben genellikle Cüneyt Çakır görmekteyim

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Geçenki Barça maçında kale yanlarında duran hakemlerden birisi Aydınus tu. bu maçta yok sanırsam.

Yukarıdaki Gent -FC Dinamo Kiev maçını bugün Akşam gazetesi Gent - trabzon maçı olarak yazmış. Şaşırdım kaldım ilkin. Türk takımının maçına nasıl verilir Trabzn ne zaman böyle bir maç oynadı diye sonra yanlışlık olduğunu anladım

Mesaj Yetkileri