-
Uçması gereken takım neden yerlerde sürünür?
evet arkadaşlar konu bu. fm 2010 da editörden süper bir takım oluşturdum fakat son zamanlarda maçları kazanmakta zorluk çekiyorum neden olabilir acaba?
benim bulduğum cevaplar (bunlardan birini de diyebilirsiniz)
1 maçlarda artık asistanın dediği taktiği kullanmıyorum asistan 4-5-1 oynamalıyız diyor ama ben tek forvet oynamayı sevmiyorum zira takımın forvetleri şöyle: 1.198 e 199 2. 188 e 199 3. 182 ye 197 4. 176 ya 178 (balotelliyi 156 193 ml-mr olarak düşündüğümden buraya yazmıyorum)
2- asistan 4-2-2-2 oynayan takımlara karşı zorluk yaşıyoruz diyor aslında demek istediği tercüme hatası 4-2-2-2 yi ben oynuyorum zira (dr-dl-dc-dc-aml-amr-mc-mc-fc-st) şeklinde oynuyorum. ama fm genie de s.aguero yu almadan evvel(bak o da var) 4-2-4 standart oynamam gerektiğini söylüyordu 3-4-3 yada 3lü defansı oyun zaten sevmiyor genie önerse de.
ne oynamamı önerirsiniz? yada ne yapmalıyım?
takımın uyumu çok iyi bu arada.
3-maçta 8 üzeri alanlara zevk aldım. 6.6 üzerine memnunum diyorum altına uyarı yada ceza veriyorum geçen maçta 6.0 alan 2. forvetime 1 hafta ceza verdim umarım takım düzelir.
acaba farklı bir iş mi yapmalıyım?
yada başka neden olabilir yazı yazacak olanlara şimdiden tşşkr.
not: geçen maçta liverpool a karşı 4-2-2-2 ile başladım golü yedik 4-2-4 all attack a döndüm 2.yi yiyince oyundan çıktım sonra tekrar başladım 4-4-2 counter a döndüm 4-0 mı ne kazandık oyunun şu 4-4-2 counter sevdası bitmiyor!
Mesaj Yetkileri