Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
12. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

9 75.00%
  • Kasımpaşa kazanır

2 16.67%
  • Berabere biter

1 8.33%
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 54 sonuç

Konu: Beşiktaş - Kasımpaşa [11. Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default Beşiktaş - Kasımpaşa [11. Hafta]

*Avrupa Ligi maçından sonra kilit kaldırılacaktır.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ligin en az puan topLayan, en çok goL yiyen takımını artık yeneLim yani. Quaresma sanırım bu maçta sahaLara dönecek. Onu çok özLedim.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quaresma'nın bu maçta kesinlikle oynamaması lazım. Beşiktaş bu maçı Quaresma olmadanda kazanabilir fakat Quaresma'nın alacağı bir ciddi darbe onu tekrar sakatlayabilir.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Kasımpaşa bu sene defansta inanılmaz kötü ve bizim de o defansın arasına top atacak Gutimiz, Ernstimiz var. O paslarla en az 2 gol bulsak maç 4-5 fark bile olabilir. Ama hafife alırsak işimiz çok zorlaşır, Sivas maçına benzer anlar yaşayabiliriz. Şu aralar takım toparlanır gibi oldu, umarım bu maçta da o beklediğim farkı atarız ve işler iyice yoluna girmeye başlar.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Porto maçının ilk yarısındaki halimizle bile oynasak yeneriz. Bu maçta farka gidip moral bulmalıyız bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Evimizde bu sezon çöküşte olan Kasımpaşa'yı zorlanmadan yenmemiz gerekiyor.Farklı bir galibiyet toparlanma sürecimize iyi bir katkı sağlar.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kasımpaşa'nın durumunu düşünmeden sanki Portoyla fenerle maç yapıyormuşuz gibi oynamamız lazım. Güzel bir oyunla farklı galibiyet bizi yavaş yavaş yeniden havaya sokar ..

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

beşiktaş rakibini küçünsemeden , ciddiyetle oynadığı taktirde fark olur diye düşünüyorum .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    Quaresma'nın bu maçta kesinlikle oynamaması lazım. Beşiktaş bu maçı Quaresma olmadanda kazanabilir fakat Quaresma'nın alacağı bir ciddi darbe onu tekrar sakatlayabilir.
    Aslında bence burası önemli bir nokta. Ama bu adamın da her maç anormal darbeler alması artniyet oldugunu düşünüdürüyor bana. MP Antalya maçında tam 27 darbe almış Q7. El insaf dedirtecek cinsten..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Spor Toto Süper Lig'de 11. haftanın kapanış maçında Beşiktaş evinde, Kasımpaşa'yı konuk edecek. Fi-Yapı İnönü Stadı'nda oynanacak ve saat 20:00'da başlayacak mücadelede Bülent Yıldırım düdük çalacak.

Lig TV'den naklen yayınlanacak bu mücadeleyi HABER1903 Canlı Anlatım Servisi farkıyla da an be an takip edebilirsiniz. Üç maçlık mağlubiyet serisine geçtiğimiz hafta Sivasspor galibiyetiyle son veren Beşiktaş, bu maçı da kazanarak üst sıralara biraz daha yaklaşmak istiyor.

Ligde geride kalan 10 haftada 8 mağlubiyet ve 2 beraberlik alan Kasımpaşa ise güçlü rakibi karşısında sürpriz yapmanın peşinde..

BEŞİKTAŞ
    Rüştü
    İbrahim Toraman
    İsmail Köybaşı
    Ersan Gülüm
    Erhan Güven
    Ernst
    Aurelio
    Guti
    Nihat
    Holosko
    Bobo

YEDEKLER:
    Hakan
    Fink
    Hilbert
    İbrahim Üzülmez
    Necip
    Quaresma
    Tabata

KASIMPAŞA
    Tolga
    Keller
    Sancak
    Santos
    Barış
    Tjikuzu
    Özgür
    Nikolaj
    Yekta
    Şahin
    Ersen Martin

- HABER1903 -

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Ersan yine kritik mudahaler yapiyor bravo Ersan

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İlk yarı 0-0 bitti.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İddiada bu maça herkez üst veya handikap oynamıştır çoğu kişi yatabilir acilen Quaresma falan girsin gerekirse İverson girsin

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Dakika 76 Ersen Martin 1-0 yaptı durumu.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

1-1 oldu maç
    Sentugo.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Hadi BJK at 1 gol alalım 3-5 kuruş

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Guti penaltı kaçırdı 90+4te.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Guti sana iyi sövdüm akşam akşam arkadaş yaç 1.25 ten de yatılırmı Guti varya felaket sövdüm kardeşim sana kalayın bol oldu .

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by BaFraLı View Post
    Guti sana iyi sövdüm akşam akşam arkadaş yaç 1.25 ten de yatılırmı Guti varya felaket sövdüm kardeşim sana kalayın bol oldu .
    Aynen Tolga. Hem 90+4'te galibiyeti kaçırmamızın verdiği moral bozukluğu ile,hemde benim kuponunda bu maçtan yatmasıyla Guti'ye fena sövdüm bende. (Üst vermiştim maça,penaltıyı atsaydı 36 Lira alıyodum :/ )

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Yazıklar olsun, başka da bir şey söylemiyorum. Lig sonuncusu gelen geçenin fark attığı bir takıma karşı hiçbir şekilde üstünlük sağlayamadık, top bile oynamadık. Bu beraberlik artık ligin bittiğini gösteriyor, en azından benim açımdan öyle.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Yazıklar olsun, başka da bir şey söylemiyorum. Lig sonuncusu gelen geçenin fark attığı bir takıma karşı hiçbir şekilde üstünlük sağlayamadık, top bile oynamadık. Bu beraberlik artık ligin bittiğini gösteriyor, en azından benim açımdan öyle.
    Bence de artık bu saatten sonra şampiyon olamayacağız. Malum lig sonuncusu,sadece 3 puanı olan Kasımpaşa'yı İnönü'de yenemedik.

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

vay arkadaş ne hakemmiş ya. adam resmen "boru gibi gol"ü vermiyor. sonrada komik penaltı çalıyor. birde bu hakem avrupa'da maç yönetiyor. ayrıca inönü'de kendi altıpasından çıkmayan k.paşa trabzon'dan 7 fenerbahçe'den 6 gol yiyor. bir gariplik var bu durumda.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bu sezon ligin en kötü performansını sergileyen takımına karşı evimizde iyi oynayamıyoruz.Daha üstüne söyleyecek söz yok.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Aslanım Yılmaz helal olsun.

Aynen ya hayal kırıklığı yaşadım..Guti bir an için umutlandırdı beni ama nafile beyler.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Rezalet, tam anlamiyla rezalet. Bu takim sampiyon olmasin zaten, kendi sahanda Manisa'yi Kasimpasa'yi yenemeyen takim sampiyonlugu hak etmiyor. Guti'yi de kendimize benzettik, takdir edilesi birsey. Schuster oyuncu degisiklikleriyle macin icine etti. Quaresma sakatliktan dondu, yine cabaladi. Bobo her zamanki kotu oyununu sergiledi, anlik pariltilar ve pozisyon geldigi zaman birseyler yapabilen, ama yetenekleri cok kisitli olan vasat golcu, Holosko Bobo kadar bile degil. Hakem de ayri komedi, bal gibi nizami golu yedi resmen, her zamanki gibi yine sertliklere goz yumuldu. Boylece bizim icin yolun sonu da geldi, sampiyonluk artik imkansiz, insallah UEFA'da bari birseyler yapabiliriz, ligdeki hedef ilk 5 olur sanirim. Bu takim geri doner fikstur avantaji ile diyordum, bu takim ve hoca ile birsey olmaz.....

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

BJKde takım oyunu denen birşey yok quaresma falan gününde olacak maç alacak yoksa kasımpaşaya bile evinde puan veriyor bu oyun anlayışıyla hiç bir yere varamazlar

Kasımpaşa'nın hakkını da yemeyin şimdi. 3-4 maçlarını izledim, bu karşılaşmadaki kadar diri bir görüntü vermemiştiler sahada. Hele o 6-2'lik, 7-0'lık maçlarda ileri giden geri gelmezdi, bugün takım halinde savunma, takım halinde hücum yaptılar.
    Kasımpaşa lig sonunda nerede olur bilemem ama Şahin, Yekta ve Barış daha iyi kulüplerde oynamayı hakeden oyuncular. Çok dikkat çekiyorlar.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Rezalet, tam anlamiyla rezalet. Bu takim sampiyon olmasin zaten, kendi sahanda Manisa'yi Kasimpasa'yi yenemeyen takim sampiyonlugu hak etmiyor. Guti'yi de kendimize benzettik, takdir edilesi birsey. Schuster oyuncu degisiklikleriyle macin icine etti. Quaresma sakatliktan dondu, yine cabaladi. Bobo her zamanki kotu oyununu sergiledi, anlik pariltilar ve pozisyon geldigi zaman birseyler yapabilen, ama yetenekleri cok kisitli olan vasat golcu, Holosko Bobo kadar bile degil. Hakem de ayri komedi, bal gibi nizami golu yedi resmen, her zamanki gibi yine sertliklere goz yumuldu. Boylece bizim icin yolun sonu da geldi, sampiyonluk artik imkansiz, insallah UEFA'da bari birseyler yapabiliriz, ligdeki hedef ilk 5 olur sanirim. Bu takim geri doner fikstur avantaji ile diyordum, bu takim ve hoca ile birsey olmaz.....
    Bobo her zamanki gibi kötü ha ? Bobo kötü ise bizim gollerimizi obo mu atıyor ? Şuan gol kralıda Bobo degildir heralde. Son cümle icinde cok erken konusma derim..

Maçı izlemedim. Yorumlara göre kötü bir maç çıkarmışız. Ben yinede umutluyum takımımdan. Bir seriye baglayabilirsek kesilmez diye düşünüyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

@I3esiktas

Şu anki gol kralıda zaten Bobo değil Emenike'dir.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri