*Avrupa Ligi maçından sonra kilit kaldırılacaktır.
*Avrupa Ligi maçından sonra kilit kaldırılacaktır.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Ligin en az puan topLayan, en çok goL yiyen takımını artık yeneLim yani. Quaresma sanırım bu maçta sahaLara dönecek. Onu çok özLedim.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Quaresma'nın bu maçta kesinlikle oynamaması lazım. Beşiktaş bu maçı Quaresma olmadanda kazanabilir fakat Quaresma'nın alacağı bir ciddi darbe onu tekrar sakatlayabilir.
Kasımpaşa bu sene defansta inanılmaz kötü ve bizim de o defansın arasına top atacak Gutimiz, Ernstimiz var. O paslarla en az 2 gol bulsak maç 4-5 fark bile olabilir. Ama hafife alırsak işimiz çok zorlaşır, Sivas maçına benzer anlar yaşayabiliriz. Şu aralar takım toparlanır gibi oldu, umarım bu maçta da o beklediğim farkı atarız ve işler iyice yoluna girmeye başlar.
Porto maçının ilk yarısındaki halimizle bile oynasak yeneriz. Bu maçta farka gidip moral bulmalıyız bence.
Evimizde bu sezon çöküşte olan Kasımpaşa'yı zorlanmadan yenmemiz gerekiyor.Farklı bir galibiyet toparlanma sürecimize iyi bir katkı sağlar.
So what?
Saike
Kasımpaşa'nın durumunu düşünmeden sanki Portoyla fenerle maç yapıyormuşuz gibi oynamamız lazım. Güzel bir oyunla farklı galibiyet bizi yavaş yavaş yeniden havaya sokar ..
beşiktaş rakibini küçünsemeden , ciddiyetle oynadığı taktirde fark olur diye düşünüyorum .
Spor Toto Süper Lig'de 11. haftanın kapanış maçında Beşiktaş evinde, Kasımpaşa'yı konuk edecek. Fi-Yapı İnönü Stadı'nda oynanacak ve saat 20:00'da başlayacak mücadelede Bülent Yıldırım düdük çalacak.
Lig TV'den naklen yayınlanacak bu mücadeleyi HABER1903 Canlı Anlatım Servisi farkıyla da an be an takip edebilirsiniz. Üç maçlık mağlubiyet serisine geçtiğimiz hafta Sivasspor galibiyetiyle son veren Beşiktaş, bu maçı da kazanarak üst sıralara biraz daha yaklaşmak istiyor.
Ligde geride kalan 10 haftada 8 mağlubiyet ve 2 beraberlik alan Kasımpaşa ise güçlü rakibi karşısında sürpriz yapmanın peşinde..
BEŞİKTAŞ
Rüştü
İbrahim Toraman
İsmail Köybaşı
Ersan Gülüm
Erhan Güven
Ernst
Aurelio
Guti
Nihat
Holosko
Bobo
YEDEKLER:
Hakan
Fink
Hilbert
İbrahim Üzülmez
Necip
Quaresma
Tabata
KASIMPAŞA
Tolga
Keller
Sancak
Santos
Barış
Tjikuzu
Özgür
Nikolaj
Yekta
Şahin
Ersen Martin
- HABER1903 -
Ersan yine kritik mudahaler yapiyor bravo Ersan
İlk yarı 0-0 bitti.
İddiada bu maça herkez üst veya handikap oynamıştır çoğu kişi yatabilir acilen Quaresma falan girsin gerekirse İverson girsin![]()
Dakika 76 Ersen Martin 1-0 yaptı durumu.
1-1 oldu maç
Sentugo.
Hadi BJK at 1 gol alalım 3-5 kuruş
Guti penaltı kaçırdı 90+4te.
Guti sana iyi sövdüm akşam akşam arkadaş yaç 1.25 ten de yatılırmı Guti varya felaket sövdüm kardeşim sana kalayın bol oldu .
Yazıklar olsun, başka da bir şey söylemiyorum. Lig sonuncusu gelen geçenin fark attığı bir takıma karşı hiçbir şekilde üstünlük sağlayamadık, top bile oynamadık. Bu beraberlik artık ligin bittiğini gösteriyor, en azından benim açımdan öyle.
vay arkadaş ne hakemmiş ya. adam resmen "boru gibi gol"ü vermiyor. sonrada komik penaltı çalıyor. birde bu hakem avrupa'da maç yönetiyor. ayrıca inönü'de kendi altıpasından çıkmayan k.paşa trabzon'dan 7 fenerbahçe'den 6 gol yiyor. bir gariplik var bu durumda.
Bu sezon ligin en kötü performansını sergileyen takımına karşı evimizde iyi oynayamıyoruz.Daha üstüne söyleyecek söz yok.
So what?
Saike
Aslanım Yılmaz helal olsun.
Aynen ya hayal kırıklığı yaşadım..Guti bir an için umutlandırdı beni ama nafile beyler.
Rezalet, tam anlamiyla rezalet. Bu takim sampiyon olmasin zaten, kendi sahanda Manisa'yi Kasimpasa'yi yenemeyen takim sampiyonlugu hak etmiyor. Guti'yi de kendimize benzettik, takdir edilesi birsey. Schuster oyuncu degisiklikleriyle macin icine etti. Quaresma sakatliktan dondu, yine cabaladi. Bobo her zamanki kotu oyununu sergiledi, anlik pariltilar ve pozisyon geldigi zaman birseyler yapabilen, ama yetenekleri cok kisitli olan vasat golcu, Holosko Bobo kadar bile degil. Hakem de ayri komedi, bal gibi nizami golu yedi resmen, her zamanki gibi yine sertliklere goz yumuldu. Boylece bizim icin yolun sonu da geldi, sampiyonluk artik imkansiz, insallah UEFA'da bari birseyler yapabiliriz, ligdeki hedef ilk 5 olur sanirim. Bu takim geri doner fikstur avantaji ile diyordum, bu takim ve hoca ile birsey olmaz.....
BJKde takım oyunu denen birşey yok quaresma falan gününde olacak maç alacak yoksa kasımpaşaya bile evinde puan veriyor bu oyun anlayışıyla hiç bir yere varamazlar
Kasımpaşa'nın hakkını da yemeyin şimdi. 3-4 maçlarını izledim, bu karşılaşmadaki kadar diri bir görüntü vermemiştiler sahada. Hele o 6-2'lik, 7-0'lık maçlarda ileri giden geri gelmezdi, bugün takım halinde savunma, takım halinde hücum yaptılar.
Kasımpaşa lig sonunda nerede olur bilemem ama Şahin, Yekta ve Barış daha iyi kulüplerde oynamayı hakeden oyuncular. Çok dikkat çekiyorlar.
Bobo her zamanki gibi kötü ha ? Bobo kötü ise bizim gollerimizi obo mu atıyor ? Şuan gol kralıda Bobo degildir heralde. Son cümle icinde cok erken konusma derim..
Maçı izlemedim. Yorumlara göre kötü bir maç çıkarmışız. Ben yinede umutluyum takımımdan. Bir seriye baglayabilirsek kesilmez diye düşünüyorum.
@I3esiktas
Şu anki gol kralıda zaten Bobo değil Emenike'dir.