Anket Sonuçlarını Görüntüle: Oyuncudan nasıl bir performans aldınız?(Lütfen oynattıysanız oy kullanınız)

Voters
4. You may not vote on this poll
  • Mükemmel

3 75.00%
  • İyi

0 0%
  • Vasat

0 0%
  • Hayal kırıklığı

1 25.00%
1 ile 6 arası toplam 6 sonuç

Konu: Jermain Defoe | ST | 28

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Default Jermain Defoe | ST | 28

Adı:Jermain Defoe

Pozisyonu:ST

Kulüp:Tottenham

Oyun Başı Satış Fiyatı:Tottenham kolay kolay bırakmayacaktır.Chelsea ile hemen bir oyun açıp denedim.37 M € istediler.

Oyuncu Profili

Tottenham Kariyerimde Gol Kralı Oldu

Bu sene de Defoe incelemesini kendim yapayım dedim.Onu en iyi tanıyan kişilerden biriyim.Her seride onunla oynama fırsatı buldum yanılmıyorsam.

Tam bir gol makinesi.Bu kadar zorlu bir ligde gol kralı olabiliyorsa,hangi takıma alırsanız alın,en az bu kadar gol attırabilirsiniz.Dünya'daki en beğendiğim forvet oyuncusu diyebilirim onun için.Alın,kesinlikle pişman olmazsınız.

Son olarak şunu söylemek isterim;ben onu tek forvet ve poacher olarak oynattım.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

kendisini transfer etmedim tottenham kariyerimde vazgeçilmez forvetim oldu. tek başına gol yaratabilen 3 puanı kazandıran forvetlerden

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Bende tam tersi performans veriyor , Poacher olarak kullaniyorum her ne kadar driblingi yeterli olmasada ama yinede hizi , topsuz alani ve sezi gucuyle her mac 2 kere karsi karsiya kaliyor kaleci ile fakat gel gorku hemen hemen %80 inini kaciriyor , kariyerimde 19 macda sadece 6 golu var

izmer96 complete forward veya deeplying forward olarak kullanırsan daha çok verim alabilirsin bende işe yarıyor. Bu arada karşı karşıya kalınan pozisyonların hepsi gol olsa her maç 5 golün üzerine rahat çıkırlır her karşı karşıya pozisyonu o kadar kafaya takma

Arkadaşımla online oynuyorduk, Tottenham-Everton maçında 2-1 yenilirken son dakikalarda 30 metreden 2 füze atarak galibiyeti getirdi.

profili milan baros ile nerdeyse aynı

Mesaj Yetkileri