Yönetim Kurulu şu anda olağanüstü toplanmış durumda. Buradan ciddi kararlar çıkabilir.
Şu anki beklentim Adnan Sezginin istifası ve başını Servetin çektiği bazı oyuncuların kadro dışı kalması..
Yönetim Kurulu şu anda olağanüstü toplanmış durumda. Buradan ciddi kararlar çıkabilir.
Şu anki beklentim Adnan Sezginin istifası ve başını Servetin çektiği bazı oyuncuların kadro dışı kalması..
Revizyon şart diyoruz oyuncuları yollayacağız fakat birde beceremezsek oyuncu almayı bir daha durum toparlanmaz. Etrafta kaliteli Türk oyuncularıda takımları satmıyor artık yapacak bir şey yok gibi
Ntvspor muhabiri Özgür Buzbaş istifa kararalrı gibi ciddi kararlar çıkmayacak demişti ama bakalım.
Hagi dün maç sonunda "Kiralık oyuncu istemiyorum." gibi bir cümle söyledi. Üstelik bunu Türkçe söyledi. Sanırım kastettiği bonservis olarak kiralık olan Insua değil. Takımı satan ruhsuz oyunculardan bahsediyor sanırım.
Kac senedir basarisizliklarin sorumlusu olarak hocalari gösterdiler simdi kendilerinde aramalari lazim bazi seyleri.
Aldiklari yerli oyuncularin cogu 2.lig seviyesinde Batdal ordan gelmis Caglar küme düsen takimdan gelmis Serdar'in esamesi okunmuyor.Hocalara bizi bu oyuncularla sampiyon yap deniyor.
Toplu olarak istifa etmeleri en iyisi olur yok illa Arena'da biz olucaz derlerse ilk 10 u anca zorlariz.
http://www.galatasaray.org/futbol/fu...haber/4057.php
Bu linkte ki Aykut kismini okuyun arkadaslar ve tarihe bakin bu adam hala Gs'de! Aykut takimdan ayrilacak deniyor o tarihte ama durum ortada böyle yönetiliyoruz iste.
İstifa falan yokmuş.
Göz boyama ve olayları geçiştirme. Toplantının tek amacı.
Ben size olacaklari soyliyim , devre arasi yapilicak revizyon denilir Adnan Polat geldikten sonra , devre arasina kadar Arda , Baros falan doner takim bir nebze toparlanir 3-4 macin 2 sini alir 1 ini berabere kaliriz ondan sonra revizyon sezon sonuna kalir ,
sezon sonuda yine ayni transfer hatalari yapilir takimda 3 tane AMC , 4 tane Kanat oyuncusu , sadece 1 forvet ve 3 tane ''KAZMA'' orta saha oyuncusuna mahkum edilir , savunmada kaprisli ve karaktersiz Servet'e goz yumariz istedigi teknik direktoru getirir goturur , kalede bank asya'da yedek kalicak Aykut , Ufuk ile hop oturur hop kalkariz nerde patliycak bu saatli bombalar diye , Sabri'den orta saha yapmak zorunda kaliriz , Turkiye'ye gelmek istemeyen Misimovic'den medet umariz , 2 sezondur top oynamiyan her geri dondugunde aha tamam simdi forma giriyor diye Elano'yu bekleriz , 3 mac oynayip 5 gol atip 15 mac sakat olan Baros ile Uefa'da bu sezon Final bekliyoruz mukemmel kadromuz var yahu diye kendimizi avuturuz
Galatasaray'i bitiriyorlar , bizi UEFA Kupasina mahkum ettiler , hatirliyorumda kura cekilirken S.Liginde GS icin en cok katilan takimlardan derlerdi , rakip takimlar Galatasaray la ayni grupta olmakdan cekinirdi , bir Ali Sami Yen cehennemi vardi , hakemler bile etki altinda kalirdi avrupa maclarinda , Galatasaray'li olmak ayri bir gurur verirdi adama , Galatasaray'i bitiriyorlar , hepimiz izliyoruz , karakteri olmiyan , sirf ucuz diye alinan bu ruhsuz futbolcu grubu hic bir zaman Galatasaray ruhunu ve buyuklugunu tasiyamaz , hic bir zaman Galatasaray'i temsil edemez , Evlerinin arka bahcesi gibi Galatasaray'i kullanan bu yoneticiler ancak kendilerini kandirirlar , bu yapilanlarin hesabi sorulur ama umarim dahada gec kalmayiz Buyuk Galatasaray siradan bir takim oluyor takimdaslar !
Last edited by izmer96 : 15.Kasım.2010 at 16:11
Bu toplantı formalite icabı yapılmış bir toplantı. Hiç bi cacık olmaz. Napıcaklar futbolcularımı göndericekler. O zaman sahaya koyacak adam kalmaz.Olacak ola şu : Devre arasına kadar bu takım böyle gider. Servetinde mustafanında ayhanında devre arasına kadar süreleri var. Ve maalesef bu süreyi çok iyi kullanıcaklar devre arasında satılmayacaklar (Yıllardır olduğu gibi). 2. yarı başlar başlamaz yine eski oyunlarına dönecekler. Yaz sezonunda hepsi satılır.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Galatasaray'da oyuncular hoca gönderir bunun değişeceğini sanmam, ne kadar oyuncular da değişşe bu anlayış sona ermez.. Oyuncu için işler kötü gidiyorsa, değişiklik istiyorsa oynamaz kendini çeker sorun yaratır bunun sonucunda hoca gider.. istediğin oyuncuyu değiştir,sat,gönder bu anlayış bitmez.. aynen yeniçerilerin padişahı indirdiği gibi.