Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
20. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

12 60.00%
  • Manisaspor kazanır

4 20.00%
  • Berabere biter

4 20.00%
Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 97 sonuç

Konu: Galatasaray - Manisaspor [12. Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default Galatasaray - Manisaspor [12. Hafta]

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Kazanmak zorundayız ve umarım kazanacağız. Manisaspor'un defansımızı delebilecek kalitede hücumcuları yok, eski pozisyon veren Galatasaray da. 1-0, 2-1,2-0 gibi bir skorla alırız.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sirius Black View Post
    Kazanmak zorundayız ve umarım kazanacağız. Manisaspor'un defansımızı delebilecek kalitede hücumcuları yok, eski pozisyon veren Galatasaray da. 1-0, 2-1,2-0 gibi bir skorla alırız.
    Bilmiyorum oynayacaklarmı ancak Isaac , Makukula , Simpson falan iyi oyuncular.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Isaac bence düşünüldüğü kadar değil.

Makukula hantal, defansı yaracak kat edici özellikleri yok, kaleyi görmese yeter ki onu başarabiliriz.

Simpson da Allah kerim artık.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Denizli maçı her ne kadar ölçü olmasada 1-2 oyuncumuz sağlam oynadığı zaman istediğimizi alabiliyoruz(özellikle A.S.Y'de)Örneğin dün Pino ve Elano gayet iyiydi ve kazandık.Antalya maçı da güzel bi örnek.Gelelim bu maçla ilişkisineEğerki yine 2-3 oyuncumuz üst düzey performans gösterebilirse bu maçtan galip ayrılırız.Hagi geleli en azından Rijkaard'ın oynattığı gibi zevksiz(bana göre)bir futbol oynamıyoruz.Mücadele ediyoruz.Manisa maçında mücadele edersek,2-3 oyuncumuzda gününde olursa bu maçı rahat alırız diyorum ben

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Manisaspor düşüşte,Hikmet Karaman'ın ilk geldiği zaman ki gibi değiller. Galatasaray kendi sahasında rahat kazanacaktır.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

@Addolorato

Makukula malesef Manisaspor'un oyun sistemine kesinlikle uymuyor. Makukula'ya top indirmek ve sadece onun üzerine oynamak lazım onun iyi oynaması için. Fakat Manisaspor böyle bir oyun sergilemiyor.

Isaac ise sprinter ve hızlı bir forvet. Ama oyuna yansıtılması gereken Finishing'i 7'den fazla olmaması gereken bir futbolcu.

Simpson ise yetenekli, çabuk ve bireysel yetenekleri olan bir futbolcu. Topla buluştuğu vakit Sabri'yi zorlayacak bir isim.

Şu Hikmet Karaman Dica'yı bu maçta da oynatmassa yazıklar olsun.

Dica eğer oynarsa Galatasaray'ı tek başına alır o kadar iddialıyım. Bu kadar yetenekli olan bir futbolcuya neden forma şansı verilmez anlamıyorum.

Galatasaray yine gol görür kalesinde ama bu sefer puan kaybetmez, 3-1, 4-1 gibi bir skorla galip geleceklerini düşünüyorum. Özellikle Pino son haftalarda kaleye dikine oynayan, uygun pozisyonu bulduğunda tereddütsüz kaleyi düşünen bir kimliğe büründü. Manisaspor savunmasını alt-üst edebilir.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Sanırım bu sefer gerçekten Samiyendeki son maçım olacak Umarım son maçımda mutlu ayrılırım.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Sanırım bu sefer gerçekten Samiyendeki son maçım olacak Umarım son maçımda mutlu ayrılırım.
    Gideceğim gideceğim babama söylüyorum başından sağıyor ama galiba gideceğim bu maç

Simpson hep boş kaleye atıyor golleri bakmayın 6 golümü vardı?Biz o kadar boşluk yapmayız top dönicekte simpsonun önüne düşicekte ufak ihtimaller bunlar.Kontra atak deseniz Makakula maşallahı var adam 100 kilo.Tek sorunumuz yan toplar eğer yan toplarda yemezsek alırız.Tahminim 2-0 Elano,Pino

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Simpson hangi golü boş kaleye attı.

Nesil
    2008
    Yer
    London

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    Simpson hangi golü boş kaleye attı.
    Hangisini atmadı ?

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Fenerbahçe'nin de kaybetmesi ile maçın önemi arttı. İnşl. kazanır Galatasaray.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by FreeStyLR View Post
    Hangisini atmadı ?
    Adamı izleyerek yorum yapsanız içim yanmayacak.

Tek Fenerbahçe maçında seken topu attı diye adamı beleşçiye çıkardınız. O da boş kale sayılmaz Nizo'nun pasında önünde 3 kişi varken golü buluyor.

http://dai.ly/cYOW9n

Trabzonspor maçında normal bir gol attı. Soldan gelen ortaya çok güzel bir vuruş yaptı.

http://www.ogretmenx.com/trabzonspor...por-ozet-izle/

Sivasspor maçında yine karşı karşıya pozisyonlarda attı. Sivasspor maçında ilk golü Ömer Aysan'ın yerden ortasında vurdu. Bu boş kale sayılabilir. İkinci golü karşı karşıya kaldığı pozisyonda attı. 3. golüde karşı karşıya kaldığı pozisyonda attı.

http://mac-ozet-goruntuleri.blogspot...mac-ozeti.html

Kasımpaşa maçında Makukula'nın bıraktığı topta karşı karşıya pozisyonda golü buldu.

http://www.netvideoizle.com/manisasp...pasa-ozet.html

Bide o kadar araştırmış emeğine yazık kardeş sonra ters konuşunca milletle papaz oluyorum bizim demek istediğimiz ney anlayamadın sen kapasiteni kotanı fln aştık heralde videoları izlemedim ama gollerini tek tük biliyorum 2 gol attı diye beleşçi yaptınız adamı demişsin bak ben diyorumki Simpson hep boş kaleye atıyor golleri bakmayın 6 golümü vardı?Biz o kadar boşluk yapmayız top dönicekte simpsonun önüne düşicekte ufak ihtimaller bunlar.Yani burda demek istediğim beleşci demek değildi.Attığı gollerin hepsi boş pozisyon veya boş kale.Onuda nerden anlıyoruz.''Biz o kadar boşluk yapmayız'' Yani biz ona o kadar boş pozisyon vermeyiz(Hagi defansa önem veren bir teknik adam ayrıca 3 defansif orta saha ile maça çıkıyoruz ve maç sahamızda)İnş anlamışındır kotanı aşmadan anlatmaya çalıştım ama bilmiyorum.Hıı birde böyle Galatasaray topiclerinde tatsızlık çıkartmaya çalışma Gaziantepe yenildiniz topicine dön nedenlerini bi oku onların üstüne kafa yor pokemon.Simpsonuda aldır feneri kurtarır belki
    Last edited by Archnia : 13.Kasım.2010 at 23:33 Reason: yazım hatası

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galatasaray
    Ufuk Ceylan, Ali Turan, Neill, Servet Çetin, Insua, Cana, Ayhan Akman, Elano, Sabri Sarıoğlu, Kewell, Pino

Ali Turan oynuyor.Bizi yine stresli bir maç bekliyor.Sabri'yi beke çekip onun yerine Aydın Yılmaz,Barış yada Emre Çolak oynayabilirdi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bence bu sefer oyunumuz iyi olacak Ali Turan'a çok iş düşmeyecek gibi Sabri hayatının maçını oynar.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Ali Turan Simpson eşleşmesi çok güzel ve eğlenceli olacağa benziyor.

Mustafa Sarp yok maci izleyebilirim diye sevinirken Ali Turan kanser edicek. Misimovic de yedek Hagi ile arasinda sorun var galiba. Her sene hoca oyuncu gerginligi yüzünden oyuncu kaybediyoruz bu sene ki talihliler de Hagi - Misimovic.

Capone Sami Yen'deymis duygulandim lan özledim o duran toplarda ki gollerini.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Mustafa Sarp yok maci izleyebilirim diye sevinirken Ali Turan kanser edicek. Misimovic de yedek Hagi ile arasinda sorun var galiba. Her sene hoca oyuncu gerginligi yüzünden oyuncu kaybediyoruz bu sene ki talihliler de Hagi - Misimovic.
    Sorun olduğunu sanmıyorum . Manisa gibi hızlı bir takım karşısında Misimovic çok yavaş kalırdı ve birazda sisteme uymuyor çıkabilecek en iyi kadrolardan birini çıkarmış Hagi 2. yarıda Emre Çolak - Kewell değişikliği yapar büyük ihtimalle .

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Sorun olduğunu sanmıyorum . Manisa gibi hızlı bir takım karşısında Misimovic çok yavaş kalırdı ve birazda sisteme uymuyor çıkabilecek en iyi kadrolardan birini çıkarmış Hagi 2. yarıda Emre Çolak - Kewell değişikliği yapar büyük ihtimalle .
    Gecen mac direk soyunma odasina falan gitmis ya oyundan cikinca Hagi pek sevmez böyle hareketleri ama kendi Lucescu'nun elini sikmaz o ayri

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Galatasaray 0-1 Manisaspor 32' Aziza Makukula

Bu maçta en az randıman beklediğim Makukula ile golü bulduk. Bu Makukula'da küçük maçlarda yatıyor büyük maçlarda oynuyor.

Makukula atti Servet iki haftadir iyi calisiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Makukula kaldığı yerden devam. 0-1 Manisaspor öne geçti.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Yazıklar olsun sizin gibi ruhsuz adamlara be.İzlemiyorum maç falan.Futboldan da her şeyden de soğuttunuz.Servet neden oynuyor,Ali Turan neden sağ bek,Sabri neden orta saha,Ufuk neden hala kalede?Yeter be.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Artık Hagi nin de yapacak bir şeyi yok.Oyuncular gitmiyor resmen revizyon şart.1 sene daha gitti.

Mehmet Helvaci ilerleyen günlerde yavas yavas bazi seyleri degistiricez aciklayacagiz demisti oyunculara da gerekenler yapilabilir dedi.Hani nerde?

Servetin sucu yok adam kendine güvenilen yerde oynar yoksa oynamaz pasam.

Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri