1 ile 13 arası toplam 13 sonuç

Konu: Beşiktaş'ta Sıcak Gelişmeler!

Default Beşiktaş'ta Sıcak Gelişmeler!

Beşiktaş'ta sıcak gelişmeler! Turkcell Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi'ne iyi bir giriş yapan fakat son haftalarda bu formunu koruyamayan Beşiktaş'ta takımın Alman çalıştırıcısı Bernd Schuster yüksek sesle tartışılmaya başlandı.

13 Kasım 2010 Cumartesi - 15:53
    Sporx.com

UEFA Avrupa Ligi'nde bu sezon başarılı sonuçlar alan Beşiktaş, Avrupa'daki performansını Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası maçlarında ortaya koyamadı.

Yaşanan keskin düşüşten sonra yönetimin kolları sıvadığı ve başkan Yıldırım Demirören'in Alman çalıştırıcı ile özel bir görüşme yaptı.

Sporx'in kulübe yakın kaynaklardan aldığı bilgiye göre Beşiktaş'ta Alman çalıştırıcı ile yolların ayrılması durumunda takımın başına getirilecek isimler için adayların başında ise eski bir Beşiktaşlı yer alıyor. Beşiktaş'ın emektar oyuncularından, Mehmet Özdilek ile bir dirsek teması kurulmuş durumda ve Özdilek ile anlaşma sağlandığı ifade ediliyor. Şifo Mehmet 2008 yılından beri Antalyaspor'u çalıştırıyor.

Beşiktaş'ta Galatasaray ile geçtiğimiz ay yolların ayrıldığı Frank Rijkaard ile Schuster'in aynı kaderi paylaşacağı belirtiliyor.

Saka gibi !

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Günü kurtarmaya çalışmaya hiç gerek yok.Schuster'e yeterince zaman verilmeli.(en az 2 sezon)
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Tamam Schusteri elestirdim ama bukadarıda olmaz. UEFA daki performansını goz ardı edemeyiz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

sezon başından beri yaptığı tüm doğru hamleleri bir anda yok eder yönetim. çok büyük bir hata schuster'i göndermek.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Olmaz böyle birşey.Her fırsatta "en büyük hatam Del Bosque'yi göndermek" diyen Yıldırım Demirören,Schuster'i göndermez...

Schuster de tartışılmaya başlandıysa yazık gerçekten.Gerçi Beşiktaş yönetiminin böyle birşeyi yapacağına ihtimal bile vermiyorum ama...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Schuster'den başka bir antrenörün(şu tarihte gelebilecek antrenörlerin) yıldız oyuncularda disiplini sağlayabileceğini düşünmüyorum Schuster'i kovmak saçmalık olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Ben mi yanılıyorum, yoksa bu ülkeye gelen bütün büyük teknik adamların sonu aynı mı oluyor?

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Basin baslamis yine yazmaya 3-4 kotu sonuc gelince , bu kadar utanmasiz ve is ahlaki olmayan bir basin daha yokdur

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    Basin baslamis yine yazmaya 3-4 kotu sonuc gelince , bu kadar utanmasiz ve is ahlaki olmayan bir basin daha yokdur
    Aynen bunu yazmak için girdim konuya, ama benden önce davranmışsın bile. Üstüne ekleyeceğim başka bir şey yok.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Mustafa Denizli geçen sene 6 maçta 6 puandan sonra istifayı düşünüyorum demişti ama Demirören "Hocamıza güveniyoruz." demişti. Zaten göndermek istese bile tazminatı ödeyemez Beşiktaş.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Yok artık,o kadar da değil. Şemsi Abi'nin de dediği gibi en az 2 sezon güvenilmeli Schuster'e - ki bende Schuster'i göndermek gibi bi hata yapacağını düşünmüyorum yönetimin...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Schuster ne olursa olsun gelecek sezona başlamalı, ama baktılar gelecek sezonda olmuyor yapacak bir şey yok. Aslında Türkiye'de suç TD'lerden çok futbolcularda, hocayı göndermek istedikleri zaman gidip yönetimle konuşmak yerine kötü oynuyorlar, hata yapıyorlar tıpkı Thomas Doll ve Frank Rijkaard örneğinde olduğu gibi.
    Screw you guys, I'm goin' home

Mesaj Yetkileri