Fenerbahçe Cumhuriyeti
Şüphesiz haftanın maçı... Zor maç..
Sentugo.
Bu maçı Trabzon un alacağını düşünüyorum. Liderliğide yakalamışken daha iştahlı oynayacaklardır.
Kısır bir maç olacakmış gibi geliyo bana. Golü atan taraf kazanır sanki ve Trabzon an itibariyle biraz daha yakın kazanmaya..
Berabere biter umarım. Bursaspor'un yenilmeyeceğini düşünüyorum fakat bu sene o staddan galibiyet almak zor.
Haftanın en önemli maçı neden 16:00'da oynanıyor bunu çözebilmiş değilim.
Çok zor bir maç olacak. Ben gollü bir beraberlik bekliyorum. Kazanan taraf olursa da onun kendi sahasında ki Bursaspor olacağını düşünüyorum.
Beraberlik bekliyoruzHaftanın maçı olacak açıkcası,sonucunu merakla bekliyorum.
2 haftadır takımımın maçlarını izleyemiyorum, saat 4'te ne işi var bu kadar önemli bir karşılaşmanın?!
hani derler ya tam sifirlik mac iste oyle bir mac , iki guclu rakip Bursa evinde olmanin avantaji ile yenilmeyecekdir , Trabzon'da bence Bursa'ya gore hem daha kaliteli hemde daha iyi organize olan bir takim bu sekilde dengeler esitlenir ve tipik bir beraberlik macina donusur , 1-1 diyorum
Trabzon'un yeneceğini düşünüyorum ama bunların dışında insanların az gol olur fikrine kesinlikle katılmıyorum..
Son zamanlarda Bursa'da oynanan Trabzon maçları ya 1-1 yada 2-1 bitiyor.Umarım 2-1 Bursaspor lehine biter![]()
Bizim için en hayırlısı beraberlik olur sanırım
JaJa Jackson, izlerken sasıracaksın![]()
Umut verdi jaja ikiledi.erken goller bulduk umarım mac sonuna kadar bu form düşmez.haydi Trabzonum
Jaja sasırt bizi![]()
Offside/ofsayt degil bence 3. "gol"
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
Bursada komik ofsaytlar devam ediyor
Pozisyonun ofsaytla alakasi yokmus. Güzelim maci izleyemiyorum yav.
jaja'nın golleri ile trabzonspor 2-0 önde. buradan maç dönmez şahsi fikrime göre.
Hakemin durduğu yere bak ordan yanlış gördüyse bıraksın haklemliği yazık.
NTVSPOR'da Trabzonsporu konuşuyorlar.
Rıdvan: 3.golün verilmemesi maçın devam etmesini sağladı.
Golumuz verilseydi en azından 1 ci devrenin sonuna kadar Bursanın direnci kırılırdı
dinleye bileceğimiz bir radyo varmı acaba?
TRT1'in radyosundan dinlenebilir.
Ozanın yaptıgı faule sarı bıle yok![]()
Ceyhunun yaptıgı faule sarı![]()
Hakem de bir yere kadar işte.![]()
Sonunda Bursayada sarı cıktıVolkan hakeme bıseyler soyleyınce hakemde dayanamadı demek