Fenerbahçe Cumhuriyeti
Zurnanın zırt dediği yer... Bakalım nefesimiz üflemeye yetecek mi? Zurnayı herkes çalarmış, ama bir yer gelirmiş, orada nefesi kesilmeden üflemeyi başaranlar, işte onlar gerçek ustalarmış... Yani gerçek ile sahtesi, zurnanın zırt dediği yerde belli olurmuş...
Sezonun en kritik maçına çıkıyoruz. Bu maç, tamam yahut devam maçı... Şampiyonluğu istiyor muyuz, günü kurtarma derdinde iki ileri, bir geri tempoya devam mı? Hepsinin cevabının belli olacağı maç...
Bu maçın normal şartlarda önemi, aynı hafta içinde Galatasaray-Beşiktaş maçının olması... Ama şu durumda daha önemlisi Bursa-Kayseri maçıyla aynı haftaya denk gelmesi... Ayrıca Trabzon çok zor bir Antep deplasmanına çıkacak. Kazanırsak, diğer maçların sonucuna göre, haftayı üç puanla kapatan tek takım dahi olabiliriz. Yahut diğer sonuçlar n'olursa olsun, bu haftanın en kazançlı takımı olmak elimizde... 90 dakikalık bir yol var önümüzde... Yolun sonunda iki kapı... Birisini seçersek, şampiyonluk koşusunun devam edeceği pırıl pırıl olimpik bir kulvar... Diğerini seçersek, dikenli, tatsız tuzsuz bir patika...
Şampiyon olmak isteyen bir takım böyle bir fırsatı kaçırmaz. Bu maçı her şart altında kazanır.
Öncelikle bu maçı kazanarak hem İ.B.B ile aramızdaki puan farkını arttırmalıyız hemde ligde haftanın en önemli maçı olan Bursa-Kayseri maçı sonucuna göre 2 rakipten birine puansal olarak yaklaşmalıyız. Hele iki rakibin maçı berabere biterse ve bu hafta biz galip gelirsek ekmeğimize yağ sürülmüş olur hatta üstünede haffiten tuz dökülmüş olur.
Fenerbahçe kendine geldi gibi.. İBB lanetini kırıp çıkışını sürdürecektir..
BozBaykuşlar ne yapacak acaba.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Umutluyum bu maçtan kazanırsak umutun başlangıcı olacak.
Fenerbahçe'nin deplasmanda İBB'ye şansı tutmuyor... Yine öyle olacağını ve İBB'nin galip geleceğini düşünüyorum.
Ak koyun kara koyun belli olacak. Lig yarışında bizde varız demek için kazanmamız lazım.
Çok zor bir maç olacak sanki. Hiç şansımız tutmuyor bu takıma. 1-0 öne geçeriz sonra 2 tane yer geri döneriz gibime gelyo. Ama inşallah yanılırım bu maçıda alır ve zirveden kopmayız. Olası bir puan kaybı çok pahalıya mal olabilir bize.
Yine çok önemli bir maç.Bursaspor-Kayserispor maçının oynanacağı ve Trabzonspor'un çok zor bir Antep deplasmanına gideceği bu haftada İBB'yi mutlak yenmemiz lazım.
Lige çıktıklarından beri Olimpiyatta oynadığımız 3 İBB maçını da kaybettik.Bu hafta,çok kritik bir hafta.Eğer kendi futbolumuzu oynarsak kazanacağımızı düşünüyorum.Yine gol yeriz,fakat yediğimizden 1 ya da 2 fazlasını atarız gibime geliyor.
ibrahim akın oynamıyordur umarım. her maçta bize en az bir tane sallıyordu bir ara![]()
İBB yine kazanacaktır bence.İbrahim Akın değilde İskender varsa o atar![]()
![]()
gene rüzgar faktörü etkiler ibb alır
Bol gollü yine maç geçiyor içimden, artık sıkıntımız olan anadolu takımlarına karşı komik puan kayıplarını bu sezon yapmıyoruz, galibiyet serisi oluşturmak için en güzel maçlardan birisi o günkü oyuncuların maç havası nasıl olur bilmem ama Fenerbahçe 3 4 gömlek üstün yine Buca maçı gibi olmasada az pozisyon verip çok pozisyon yakalarsak acımayız atarız.. diye düşünüyorum![]()
Ligin Fenerbahçe'ye en ters gelen takımıhiç bir tahminde bulunmak istemiyorum ama umarım kazanırız..
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Ortada maç. Abdullah Avcı ve İ.B.B çok iyi bir uyum içinde üstüne Fenerbahçe'nin Olimpiyat şanssızlığı. Fenerbahçe de karasal iklim gibi, ya çok sıcak ya çok soğuk.
Beklenilenin aksina Fenerbahceden fark bekliyorum
Lugano'nun cezası bitmesi rağmen arka adalesinde olan bir sakatlık varmış,oynayabilecek durumda değilmiş sanırım.Bekir bu akşam ilk 11'de başlayacak Yobo'nun yanında.
Emre de yok,acaba Bucaspor maçındaki gibi Gökay ortada,Mehmet sağda mı başlayacak? Yoksa Mehmet'i ortaya çekip Dia'yı mı ilk 11'de başlatacak Aykut Hoca?
Santos ve Caner arasında yapacağı seçime göre, Dia ya da Gökay şans bulabilir.
"YÜCE ATATÜRK"
İBB kazanma geleneğini sürdürür diye düşünüyorum. Abdullah Avcı da Fenerbahçe'yi çözmüş durumda ve Olimpiyat'ta olmanın avantajını kullanarak İBB kazanır diyorum.
Bu maçı çok iyide oynasak çok kötüde oynasak kazanmalıyız.Gerek Olimpiyat stadındaki şansızlığımızı kırmak , gerek İBB karşısındaki şansızlığımızı kırmak.Gerekse ligte böyle kritik bir haftayı 3 puanla kapatmak için çok önemli bir maç.Zor maç olacak Alex-Niang-Stoch 3 lüsünün maçın kaderine etki edeceğini düşünüyorum.Tahmin yapmak zor fakat kazanmalıyız.
Çoğumuzun düşündüğü gibi "Ak koyun-kara koyun" durumunu göreceğiz.İnşallah bu maçtan galip ayrılıp İBB, Olimpiyat, deplasmanda puan kazanamama gibi sıkıntıların hepsini aşarız.Takım gün geçtikçe oturuyor.Aykut Hoca'nın sisteminde yırtıcı bir ön liberonun önemi büyük.Devre arasında muhtemel bir ön libero transferine kadar liderle aramızdaki puan farkını ne kadar az tutarsak o kadar iyi.
Ha ayrıca "Kazanma Geleneği"den bahsedebilmemiz için 6-7 yıllık bir galibiyet serisinin olması daha mantıklı gibi geliyor bana.Son 3 yıldır takımın başında 3 farklı hoca vardı.Üstüne üstlük Aykut Kocaman diğer 2 hocaya nazaran daha farklı bir sistem oynatıyor/oyatmaya çalışıyor.Özellikle ofans bölgesinde olmak üzere kadro da geçen yıllara göre değişmiş durumda.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
mukemmel bir mac olucak gibi bir his var icimde , sezonun en fazla gollu maci olabilir
Fenerbahce'nin puan kaybetmemesi benim icin surpriz olur. Anca erken gol veya duran top falan olacak ki rahat bir mac olsun, cok sikintili mac olur bence....
Bu Alex olmasa biz ne yapacağız ya.
İ.B.B 0-1 Fenerbahçe 33' Alex
Erken gol olmadı,duran toptan da gol olmadı ama hesaba katılmayan KRALEX golümüzü attı.Muhteşemsin Alex..
Bir Dost
Hellbells
Alex in tabanina kirmizi verilmemis bravo hakemlere adam gitti golü atti.