Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
49. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

24 48.98%
  • Beşiktaş kazanır

13 26.53%
  • Berabere biter

12 24.49%
Sayfa 1 / 10 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 274 sonuç

Konu: Galatasaray - Beşiktaş [14. Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default Galatasaray - Beşiktaş [14. Hafta]

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Kim kazanırsa şampiyonluk yarışında "bende varım" der... En azından içten içe umutlarını taze tutar.

Trabzon'un Antep, Fenerbahçe'nin Olimpiyat stadına gittiği... Bursa-Kayseri maçının olduğu haftada... Kazanan güven tazeler, çok şey kazanır. Kalbim beraberlikten yana...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

İki bitmiş takım. Biri az giriyor ama net fırsatLarı harcıyor, diğeri 90 dakika tek kaLe oynuyor atamıyor, basit goLLer yiyiyor. Herşey oLabiLir bu maçta. İki takımda kazanmak için oynayacaktır. Sezon başından beri giden kötü taLihini kim devirirse bu maçta sezonun geri kaLanında da yürür diyorum ben.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

Kaybedenin çok fazla yıpranacağı bir maç.Berabere bitecektir.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Samiyende son derbi ...

Alacağımızı düşünüyorum.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Favorisiz bir maç aslında ama nedense ben galatasaray'ın patlama yapacağını düşünüyorum bu maçta. Quaresma sakat olmasaydı daha farklı düşünebilirdim muhtemelen ama bence 3 puanı kaçırmayacak GS.
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quaresma ve Bobo olsaydı favori Beşiktaş derdim.Ancak içimden bir his bu maçı kazanıcağımızı söylüyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Varımızı yoğumuzu ortaya koyup kazanmamız gereken bir maç, tribünde olacağım...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Beraberlik maçı olarak görüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bu takımı bir tek Fenerbahçe derbisinde çok iyi gördüm.Bu maçta da o şekilde iyi oynayacağımızı düşünüyorum.Hücum hattımızla ileride çok fazla gol şansı buluruz.Eğer onları gole çevirebilirsek zorlanmadan kazanabiliriz maçı.Ama beceriksizliğimiz tutar bireysel hatalar yaparsak da en kötü berabere biter maç.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Tam beraberlik maçı.Galatasaray'da Beşiktaş'ta eksik beraberlik en muhtemel sonuç.Bu arada sabah TV'de rastladım Galatasaray'da 6 BJK'de 9 sakat varmış bu maç öncesi neden bu iki takımında sakatı bu kadar çok anlamış değilim şahsen

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Maçı kaybeden kaosa girecek, kazanan o kaosu erteleyecek. Ben Sami Yen'deki şanssızlığımızı göz önüne alarak GS kazanır dedim, ancak gönlüm tabi ki Beşiktaş'ımdan yana.

DİPNOT: Bu arada maçın hakemi Cüneyt Çakır, umarım maç sonu hakemi konuşmayacağımız bir maç olur. Bu konuda umutlu değilim onu da söyleyim, çünkü bu adamın bize karşı vukuatı saymakla bitmez ve bunların arasında GS maçları da var. GS aleyhine de bir karar vermez umarım, sadece kendi açımdan bakmıyorum olaya. Bu adamın Türkiye'deki önemli maçları kaldırabildiğini düşünmüyorum çünkü. İki tarafın da canının yanmayacağı bir yönetim göstermesi dileğiyle diyeyim son olarak.
    Last edited by footballer33 : 24.Kasım.2010 at 15:39

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Maça şuan Türkiye'nin en iyi hakemi atanmış federasyonun elinden bu kadarı geliyor onun için hakemi eleştirmeyeceğim bu maç hiç bir şekilde..

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Beşiktaş kazanırsa Şampiyonlar Ligine katılma umudu artar belkide Şampiyonluk hedefi tekrar yeşerebilir. Galatasaray kazanır ise Adnan Polat'ın başı biraz sakinler başka da yararı olmaz. Zaten bu maçı kazansa diğer maçı kaybeder. Ama Galatasaray'ın galibiyeti halinde Avrupa Ligi'ne katılma umutları yeşerebilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Bobo ve Quaresma olmamasına rağmen umutluyum hala... Kazanıp yükselişe geçeceğiz bana göre...

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Dibe vurmuş Beşiktaş karşısında dibe vurmuş Galatasaray , ev sahibi olmanın avantajıyla kazanır.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Pazar günü maçtayım. Samiyen'de son maçımıza gidelim. Ben gidiyorsam zaten kesin kazanırız.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mutlak kazanmamız gereken bir maç. En azından yerin dibine daha da girmemek için kazanmamız gerekiyor. Bobo'suz ve Quaresma'sız bir Beşiktaş'ı her zaman yakalayamayabiliriz. Pazar günü de inşallah bir aksilik çıkmazsa tribünde olacağım. Her şeye rağmen...

2 takımın da muhakkak kazanması gereken bir maç.Beşiktaş lig sıralaması olarak Galatasaray'a oranla daha rahat bir konumda.Kazanırlarsa Şampiyonlar Ligine katılma ve şampiyonluk yarışından düşmezler.Fakat ben Galatasaray'ın bu maçı kaybetmeyeceğini düşünüyorum.Önce beraberlik diyorum,bir kazanan olursa da bu Galatasaray olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Orta sahada Necip-Ernst-Guti üçlüsü ile oynayalım ve Tabata ile Holosko'da oynamasın herşeye rağzıyım

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Kayserispor maçındaki gibi oynarsak bu sefer kazanırız bence.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Galatasaray kaybederse ilk 5 şansı mucizelere kalır. Kendi seyircisi önünde kazanacaklarını düşünüyorum.Derbinin havası her zaman farklı olur

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kazanacağımızı düşünüyorum. Gollü bir maç olacak bence, 3-1 yada 3-2lik bir skor çıkabilir. Baros bugün antremanın tamamında takımla çalışmış, bu önemli bir gelişme. Aynı şekilde Arda'nın da az da olsa oynama ihtimali var, en azından ikinci devre oyuna girebilir. 60-75 arası kenarda Emre Çolak olacağına Arda olsun. Hakem hatalarının minimum olduğu, izleyenlere keyif veren ve sonunda Galatasaray'ın kazanacağı bir derbi olur umarım..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ufuk
    Sabri, Neill , Servet , Insua
    Cana , Barış
    Pino , Elano , Aydın(Emre)
    Kewell

En iyi 11'imiz olur bana kalırsa.. Arda ve Baros kadroda olacaklar çok büyük ihtimal son yarım saat Hagi'nin Arda'yı oyuna süreceğini düşünüyorum Baros'sa ihtiyaç olursa son 10 dakika girer herhalde..

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Maç berabere bitecek gibi duruyor. Formsuz bir Galatasaray var Beşiktaş'ın karşısında. Beşiktaş'ta inişli çıkışlı bir futbola sahip ki son günlede inişe geçmiş durumda bu oyun. Eğlenceli bir maç olur belki ama sanmıyorum sıkıcı vasat bir derbi bekliyorum
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Cenk
    Toraman Ersan Zapo Üzülmez
    Aurelio
    Hilbert Necip Ernst
    Guti
    Fatih Tekke

Nobre, Holosko ve özellikle Tabata'ya sabrım kalmadı artık. Bu kadro çıksın, ne olacaksa olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Berabere bitmesini isterim ama biri kazanacaksada o Cimbom olur

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by GiresunspoR View Post
    Orta sahada Necip-Ernst-Guti üçlüsü ile oynayalım ve Tabata ile Holosko'da oynamasın herşeye rağzıyım
    O zaman oynayacak oyunculari da yaz bir zahmet....

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

bizim Beşiktaşlı bi arkadaş var hangi maça skor verse tersi oluyor hatta daha beter oluyor örneğin Buca 2-1 yenicek dedi 5 tane yediler bu maça da Beşiktaş 3-1 alıcak dedi 3 ihtimalli bir maç ama gönlüm Galatasaray'dan yana tabi ki
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gollü bir maç olur bence skor tahminim 2-2.

Sayfa 1 / 10 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri