Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
32. You may not vote on this poll
  • Kasımpaşa kazanır

11 34.38%
  • Galatasaray kazanır

13 40.63%
  • Berabere biter

8 25.00%
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 79 sonuç

Konu: Kasımpaşa - Galatasaray [15. Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default Kasımpaşa - Galatasaray [15. Hafta]

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Ben Galatasaray'ı son yıllarda ilk defa bu kadar dibe vurmuş görüyorum. Malum Kasımpaşa'da çıkışa geçti. Bence bu maç iddia deyimiyle 1-0 Çifte Şans Olur...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Üst sıralara tırmanmaya çalışan iki takımın mücadelesi.Yenilirsek o sahadan dışarı çıkmasınlar zaten.Daha da rezil olmamak gerek.1-0 alırız maçı.

Nesil
    2010
    Yer
    izmir

Bence Galatasaray artık bunu kazanın ya

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Üst sıralara tırmanmak isteyen iki takımın mücadelesi. Biri son haftalarda formsa olan ve iyi futbolu sergileyip şanssız şekillerde sahadan 1 puan ile ayrılan Kasımpaşa, diğeri ise bu sezon sıkıntılı bir sezon geçirip çalkantılar yaşayan Galatasaray.

Denk güçlerin mücadelesinde Galatasaray'ın yenilmeyeceğini düşünüyorum. Maç beraberlik gibi gözüküyor fakat biri galip gelecek ise Galatasaray olacaktır.

Rezalet durumda olan takimimin kaybedip dibe dogru demir atacagini düsünüyorum.Gol atarsak büyük basari olur bizim icin.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Galatasaray bu gidişle son 3 sırayı zorlayacak gibi.Kasımpaşa bildiğim kadarıyla son 3 maçını kaybetmedi.Bu maçı da kaybetmezler..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galatasaray bu maçta mutlak favori.2-0 gibi bir skor bekliyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Küme düşmemeye çalışan iki takımın mücadelesi, favorim Kasımpaşa.

Kasimpasa kaybetmez, Galatasaray ise kazanmaz. Bu seylerin disinda hersey olabilir.

Yorumlar Süpermiş

Hal Vaziyet Çok mu Kötü Yahu.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Her türlü sonuca açık bir maç.Ligde şu anda yenebileceğimiz ender takımlardan bir tanesi Kasımpaşa.Çok zorlanırız ama Arda faktörü ile kazanırız.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa/Çanakkale

İki takımda birbirine denk güçler bakımından kasımpaşa son haftalardaki performans bakımından ağır basıyor. kaybedenin düşme tehlikesi yaşayabileceği bir maç olacaktır. ona göre iki takımda maça asılacak ama Kasımpaşa 2-0 veya 3-0 kazanır diyorum. Galatasaray ligin en çok gol yiyen takımlarından kasımpaşayada gol atamayabilir.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Quote Originally Posted by Volkan Şen View Post
    İki takımda birbirine denk güçler bakımından kasımpaşa son haftalardaki performans bakımından ağır basıyor. kaybedenin düşme tehlikesi yaşayabileceği bir maç olacaktır. ona göre iki takımda maça asılacak ama Kasımpaşa 2-0 veya 3-0 kazanır diyorum. Galatasaray ligin en çok gol yiyen takımlarından kasımpaşayada gol atamayabilir.
    bu kaybedenin düşme tehlikesi olayı biraz abartı olmamış mı ? daha ligin 15. haftası GS ilk 5te bitirecektir ligi devre arası transferleri ile..

1-1 biter bu maç bence
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Neron_FB View Post
    bu kaybedenin düşme tehlikesi olayı biraz abartı olmamış mı ? daha ligin 15. haftası GS ilk 5te bitirecektir ligi devre arası transferleri ile..

1-1 biter bu maç bence
    Benim kuzende Galatasaray şampiyon olacak diyor İlk 5 zor gibi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Vay, ikinci lige düşmüşüz haberimiz yok. Arkadaşınki tahminden öte, temenni gibi duruyor. Güç konusuna hiç bir şey demiyorum..

Gol bulma sorunumuzu giderebilirsek, rahat bir galibiyet alırız.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

İki takımda birbirine denk güçler bakımından kasımpaşa son haftalardaki performans bakımından ağır basıyor.

Hangi Galatasaray'dan bahsediyorsun sen A2 mi bu ?

Yoksa gençlik geliştirme grubu u18 mi?

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Galatasaray'ın çıkış maçı olacaktır. Zorlanacaklarını dahi sanmıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ne olacağı belli olmayan bir maç, bu maçta takım artık çıkış arayacaktır..

Galatasaray'ın 2 farkla kazanacağını düşünüyorum bu maçı.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

"Alt sıraları ilgilendiren maç" cümlesi bu maç için çok rahat kullanılabilir,Galatasaray kazanacaktır ve nefes alacaktır.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

27 futbolcu Toplam Değer 114,7 M €

32 futbolcu Toplam Değer 18,1 M €

Hangisi Galatasaray ya ? O kadar denk ki ayırt edemiyorum.

14 maç - 8 puan - (-9) 18.
    14 maç - 17 puan - ( -4 ) 10.

Performansı da iyiymiş baya Kasımpaşa'nın.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa/Çanakkale

Quote Originally Posted by Börk View Post
    27 futbolcu Toplam Değer 114,7 M €

32 futbolcu Toplam Değer 18,1 M €

Hangisi Galatasaray ya ? O kadar denk ki ayırt edemiyorum.

14 maç - 8 puan - (-9) 18.
    14 maç - 17 puan - ( -4 ) 10.

Performansı da iyiymiş baya Kasımpaşa'nın.
    valla bende çok şaşırdım gerçekten iyi bir performans sergilemiş kasımpaşa...

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Kumede kalma yolunda cok onemli bir mac , Kasimpasa ile aramizdaki puan farkini koruma anlaminda beraberlik almamiz lazim , zor olucak ama insallah bu zorlu deplasmandan 1 puan cikartabiliriz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

6 puanlık maç. Kazanmamız gerekiyor, yoksa kümede kalmamız bile zorlaşır.

Gollü beraberlik bekliyorum bende. Kasımpaşa geçen sezonda böyleydi rahat gol bulurdu ama kalesinde de sıkıntı yaşardı. gollü beraberikleri boldu

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Default Taraftar kampı bastı!

Galatasaray taraftarı Florya Metin Oktay tesislerini bastı!..

Ligde alınan kötü sonuçların ardından Galatasaray taraftarı ayaklandı. Kasımpaşa maçı öncesi kampta bulunan sarı-kırmızılı futbolcuları protesto etmek amacıyla, yaklaşık 50 civarında taraftar tesislerin önünde toplandı.

HTSPOR.COM'un edindiği bilgiye göre; Galatasaraylı taraftarlar tesislerin önüne '*****' bıraktı. Daha sonra futbolcuların bulunduğu kamp binasına meşale, maytap ve sis bombası atan sarı-kırmızı taraftarlar 'Bu *****lardan cacık olur sizden bir .... olmaz' yazılı pankart açtı.

Florya Metin Oktay tesislerine gelen polis ekipleri Galatasaraylı taraftarları tesislerinden uzaklaştırdı.

HTSPOR.COM / ÖZEL HABER / Erdem EROL
    Last edited by DisCo : 04.Aralık.2010 at 10:34

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Süpermiş bu taraftar basma olayı ya. Sloganda süper ötesi olmuş. Galatasaray'da çok fena kazanlar kaynıyor.

Zaten Efkarlıydım Moralim Bozuk Bu Sayfayı Okuyuca Moralim Bir Nebze Düzeldi Tam Komedi Olmuş Konu Allah Sizden Razı Olsun

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Sevgili Galatasaraylılar,

Futbol takımımızın aldığı sonuçlardan hepimizin memnun olmadığı malumunuzdur. Ama daha bugün Lig Radyo’da konuk olarak katıldığım program da dahi; ultrAslan olarak asla; bu kötü gidişatın hesabını Galatasaray kültür ve ahlakına uygun olmayan yöntemlerle ve usluplarla sormaya kalkışmayacağımızı. Gerektiğinde yapılması gereken tüm eleştiri ve protestoları Galatasaray kültür ve ahlakının gerektirdiği bir şekilde yapacağımızı belirtmemize rağmen.

Kısa bir süre önce HT Spor web sitesi’nden “ultrAslan Florya tesislerini bastı” diye bir son dakika haberi manşetten girilerek, kamuoyunda ultrAslan adına olumsuz intiba bırakılacak bir haber servis edilmiş ve de tarafımızdan bu olayla ilgili hiçbir alakamız olmadığı kendilerine bildirilince, bu haberden “ultrAslan” adı kaldırılarak yerine “Galatasaray taraftarı” ibaresi konmuştur.

Son olarak; ultrAslan olarak asla böyle etik olmayan hiçbir protestonun içinde olmayacağımızı herkeze tekrar deklare ediyorum.

Sevgi ve saygılarımla.

Oğuz ALTAY
    ultrAslan Genel Koordinatörü

"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri