Fenerbahçe Cumhuriyeti
Ben Galatasaray'ı son yıllarda ilk defa bu kadar dibe vurmuş görüyorum. Malum Kasımpaşa'da çıkışa geçti. Bence bu maç iddia deyimiyle 1-0 Çifte Şans Olur...
Üst sıralara tırmanmaya çalışan iki takımın mücadelesi.Yenilirsek o sahadan dışarı çıkmasınlar zaten.Daha da rezil olmamak gerek.1-0 alırız maçı.
Bence Galatasaray artık bunu kazanın ya![]()
Üst sıralara tırmanmak isteyen iki takımın mücadelesi. Biri son haftalarda formsa olan ve iyi futbolu sergileyip şanssız şekillerde sahadan 1 puan ile ayrılan Kasımpaşa, diğeri ise bu sezon sıkıntılı bir sezon geçirip çalkantılar yaşayan Galatasaray.
Denk güçlerin mücadelesinde Galatasaray'ın yenilmeyeceğini düşünüyorum. Maç beraberlik gibi gözüküyor fakat biri galip gelecek ise Galatasaray olacaktır.
Rezalet durumda olan takimimin kaybedip dibe dogru demir atacagini düsünüyorum.Gol atarsak büyük basari olur bizim icin.
Galatasaray bu gidişle son 3 sırayı zorlayacak gibi.Kasımpaşa bildiğim kadarıyla son 3 maçını kaybetmedi.Bu maçı da kaybetmezler..
Galatasaray bu maçta mutlak favori.2-0 gibi bir skor bekliyorum.
Küme düşmemeye çalışan iki takımın mücadelesi, favorim Kasımpaşa.
Kasimpasa kaybetmez, Galatasaray ise kazanmaz. Bu seylerin disinda hersey olabilir.
Yorumlar Süpermiş
Hal Vaziyet Çok mu Kötü Yahu.
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Her türlü sonuca açık bir maç.Ligde şu anda yenebileceğimiz ender takımlardan bir tanesi Kasımpaşa.Çok zorlanırız ama Arda faktörü ile kazanırız.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
İki takımda birbirine denk güçler bakımından kasımpaşa son haftalardaki performans bakımından ağır basıyor. kaybedenin düşme tehlikesi yaşayabileceği bir maç olacaktır. ona göre iki takımda maça asılacak ama Kasımpaşa 2-0 veya 3-0 kazanır diyorum. Galatasaray ligin en çok gol yiyen takımlarından kasımpaşayada gol atamayabilir.
Vay, ikinci lige düşmüşüz haberimiz yok. Arkadaşınki tahminden öte, temenni gibi duruyor.Güç konusuna hiç bir şey demiyorum..
Gol bulma sorunumuzu giderebilirsek, rahat bir galibiyet alırız.
Galatasaray'ın çıkış maçı olacaktır. Zorlanacaklarını dahi sanmıyorum.
Ne olacağı belli olmayan bir maç, bu maçta takım artık çıkış arayacaktır..
Galatasaray'ın 2 farkla kazanacağını düşünüyorum bu maçı.
"Alt sıraları ilgilendiren maç" cümlesi bu maç için çok rahat kullanılabilir,Galatasaray kazanacaktır ve nefes alacaktır.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Kumede kalma yolunda cok onemli bir mac , Kasimpasa ile aramizdaki puan farkini koruma anlaminda beraberlik almamiz lazim , zor olucak ama insallah bu zorlu deplasmandan 1 puan cikartabiliriz
6 puanlık maç. Kazanmamız gerekiyor, yoksa kümede kalmamız bile zorlaşır.
Gollü beraberlik bekliyorum bende. Kasımpaşa geçen sezonda böyleydi rahat gol bulurdu ama kalesinde de sıkıntı yaşardı. gollü beraberikleri boldu![]()
Galatasaray taraftarı Florya Metin Oktay tesislerini bastı!..
Ligde alınan kötü sonuçların ardından Galatasaray taraftarı ayaklandı. Kasımpaşa maçı öncesi kampta bulunan sarı-kırmızılı futbolcuları protesto etmek amacıyla, yaklaşık 50 civarında taraftar tesislerin önünde toplandı.
HTSPOR.COM'un edindiği bilgiye göre; Galatasaraylı taraftarlar tesislerin önüne '*****' bıraktı. Daha sonra futbolcuların bulunduğu kamp binasına meşale, maytap ve sis bombası atan sarı-kırmızı taraftarlar 'Bu *****lardan cacık olur sizden bir .... olmaz' yazılı pankart açtı.
Florya Metin Oktay tesislerine gelen polis ekipleri Galatasaraylı taraftarları tesislerinden uzaklaştırdı.
HTSPOR.COM / ÖZEL HABER / Erdem EROL
Last edited by DisCo : 04.Aralık.2010 at 10:34
Süpermiş bu taraftar basma olayı ya. Sloganda süper ötesi olmuş. Galatasaray'da çok fena kazanlar kaynıyor.
Zaten Efkarlıydım Moralim BozukBu Sayfayı Okuyuca Moralim Bir Nebze Düzeldi Tam Komedi Olmuş Konu
Allah Sizden Razı Olsun
![]()
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Sevgili Galatasaraylılar,
Futbol takımımızın aldığı sonuçlardan hepimizin memnun olmadığı malumunuzdur. Ama daha bugün Lig Radyo’da konuk olarak katıldığım program da dahi; ultrAslan olarak asla; bu kötü gidişatın hesabını Galatasaray kültür ve ahlakına uygun olmayan yöntemlerle ve usluplarla sormaya kalkışmayacağımızı. Gerektiğinde yapılması gereken tüm eleştiri ve protestoları Galatasaray kültür ve ahlakının gerektirdiği bir şekilde yapacağımızı belirtmemize rağmen.
Kısa bir süre önce HT Spor web sitesi’nden “ultrAslan Florya tesislerini bastı” diye bir son dakika haberi manşetten girilerek, kamuoyunda ultrAslan adına olumsuz intiba bırakılacak bir haber servis edilmiş ve de tarafımızdan bu olayla ilgili hiçbir alakamız olmadığı kendilerine bildirilince, bu haberden “ultrAslan” adı kaldırılarak yerine “Galatasaray taraftarı” ibaresi konmuştur.
Son olarak; ultrAslan olarak asla böyle etik olmayan hiçbir protestonun içinde olmayacağımızı herkeze tekrar deklare ediyorum.
Sevgi ve saygılarımla.
Oğuz ALTAY
ultrAslan Genel Koordinatörü
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."