Forum saati Türkiyeyi seçmeme rağmen bende şuan 16:57 gözüküyor.Saat şuan 15:07 ne yapmam lazım acaba düzeltmem için?
Forum saati Türkiyeyi seçmeme rağmen bende şuan 16:57 gözüküyor.Saat şuan 15:07 ne yapmam lazım acaba düzeltmem için?
Benim zaman dilimi: (GMT +2:00) Kaliningrad, Güney Afrika'ya ayarlı.Sende oraya ayarla Hasan![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
10 dakikalık bir sorun var şimdideDaha önceden de sanıyorum 14 dakikalık bir sorun vardı.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Forumda saati ne yaparsam yapayım düzgün ayarlatamadım, yarım saat farklı olarak gösteriyor. Düzgün gösterim için tam ayarlar ne olmalı (Saat Dilimi/Yaz Saati) ?
Düzgün gösterim için bir ayar yok maalesef.Herkeste geri forum saati.
So what?
Saike
Bu olayın çözümü yok mu ?
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Evet Forum Saati Bendede Geri.Çöüzümü Olması Lazım Yav
Amma takıldınız ha bırakın geri olsun ne olacak.![]()
Oh oh ayarlandı sonunda![]()
Bende 14 : 12 şuandaGerçekte ise 14 : 55
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Tam yarım saat fark görüyorum ben de![]()
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Bendede 30 dakika fark var.
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 15:26
Dün akşam üzeri gerçek saatle forum saati aynı anı gösteriyordu ama yine bozulmuş galiba![]()
Forumun saatini nasıl düzelteceğiz?
Yeni farkettim, düzelmiş.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Yine saatte problem var.
Saatte her zaman problem var, yaklaşık yarım saat geriden geliyor.