Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
8. You may not vote on this poll
  • K.Karabükspor kazanır

6 75.00%
  • Antalyaspor kazanır

2 25.00%
  • Berabere biter

0 0%
1 ile 7 arası toplam 7 sonuç

Konu: K.Karabükspor - Antalyaspor [16. Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default K.Karabükspor - Antalyaspor [16. Hafta]

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Karabük'te Antalya'da bu sezon iyi sonuçlar alan iki ekip ama Antalya'da biraz duraksama var gibi. Karabük'te Emenike'ye bağlı bir durumda. O iyiyse takım iyi. Karşılıklı goller olur ama kimin kazanacağını kestiremiyorum açıkçası.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Karabük'te Antalya'da bu sezon iyi sonuçlar alan iki ekip ama Antalya'da biraz duraksama var gibi. Karabük'te Emenike'ye bağlı bir durumda. O iyiyse takım iyi. Karşılıklı goller olur ama kimin kazanacağını kestiremiyorum açıkçası.
    Aynı düşüncedeyim #2

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Karabüküm bu haftada galip geldi helal olsun herkese.Deumi nasıl olduysa gol atmış ona şaşırdım gerçektenEmenike yine boş geçmedi çok iyi bi galibiyet oldu

Karabükspor 2-0 Antalyaspor

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Emenikenin 16 macda 12 golu oldu , tartisma alaninda cevap verilmiyor sallayan yok burda yaziyim , bu adamin sogukkanlilik ve bitiriciligi 1 er puan arttirilmali

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Tebrikler Karabükspor... Gerçekten lige yeni çıkan bi takım için çok iyi bir noktadalar. Tabi bunda geçen sezon takımın iskeletini oluşturan oyuncuları yollamamaları ve Yücel İldiz'in de payı büyük. Emenike'yi saymaya bile gerek yok sanırım... Devre arası olmasa bile sezon sonu ya 3 büyüklerden birine ya da Avrupa'ya iyi paraya gidecektir...

Aman 3 büyüklere gitmesin harcanır, yazık olur. Ligimize göre fazla iyi Emenike. Premier Lig'te çok rahat oynar.

Mesaj Yetkileri