Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
21. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

18 85.71%
  • Sivasspor kazanır

2 9.52%
  • Berabere biter

1 4.76%
Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 106 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Sivasspor [17. Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default Fenerbahçe - Sivasspor [17. Hafta]

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Çok büyük ihtimalle maç ilk 20dk'da biter; 2-3 gol atarız, 60'tan sonra da 1-2 gol yeriz... 2-1,3-2 skor tahminim. Ne iç sahadaki maçlar ne de dış sahadaki maçlar zevk veriyor artık bana. İkisi de ayrı bir garip çünkü

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    @balde_mir_07

Daum ile skora yatma arasındaki fark Daum yatabiliyordu ama Aykut Hoca yatamıyor.
    diğer başlık kapandığı için burada cevap vereyim

Daum yatabilseydi zaten takımda kalırdı.

(bkz antep-fb 2-1, fener-bursa 2-3, fener-lille 1-1)

Saymakla bitmez ama özellikle bu üç maçı örnek göstermek istedim.
    Antep maçı 8'de 8 yapan bir takımın 5 dk içinde yenildiği ve ondan sonraki süreçte (10.haftadaki gs maçı hariç) uzun süre tökezlediği dönüm maçıdır.

Keza 2-0 önde olunan Bursa maçı, Bursaspor'u tamamen potanın içine sokmuş ve bursanın şampiyonluğunda büyük katkısı olan 6 puanlık maç

Lille maçı 85 dk yatan takımın ölümcül kumarı...

Baştada dediğim gibi Daum yatabilseydi kalıcı olurdu ama onunki daha çok Kumardı ve bu Fenerbahçe'ye inanılmaz zararlar verdi, Aykutta izinden gidiyor hadi hayırlısı.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Ankaragücü yenilgisi psikolojik olarak bir tahribat yaratsada bu durum bütün takımı daha da kenetlemeli.En az 3-4 farkla kazanıp Trabzonspor'a gözdağı vermeliyiz.

Emre'nin yokluğunda Gökay ilk 11'de başlayacaktır.Caner yerine Uğur Boral'ı izleyebiliriz.Güzel futbol ve bol gollü bir galibiyet bekliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Yer türlü kötü şartlara rağmen staddaki yerimizi alacağız.. Her zamanki gibi, haklıyız kazanacağız..

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Fenerbahçe kendi stadında affetmeyecektir yine. 3-0 gibi bir skor bekliyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

60. dk ya kadar maçı kopardık kopardık , beceremezsek bize yine hüsran bize yine kurşunlar.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Oldu olacak bu maçıda kaybetsinler de, bizi 2. devre adına boş yere umutlandırmasınlar. İki ileri, bir geri; nereye kadar? Yenilelim ve bitsin bu iş... Her hafta yeni bir umut tazelemekten bıktım. Istıraba son... Haydi Sivas... Kurtar bizi nafile umutlardan!

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Mesele Sivas maçı değil. Fenerbahçe bu maçı öyle ya da böyle 3 puanla tamamlar. Esasen Fenerbahçe 9 puan geride olmasına rağmen yarıştan kopmuş değil. Klişe olarak 3 puanlı sistemde 9 puan kapanmayacak fark değil. Fakat asıl sorun bu kaliteli kadroya rağmen taraftarın takıma güveni büyük ölçüde sarsıldı. Sezon başından beri yanılmıyorsam İBB haricinde bizim için zor olacak dediğimiz maçların tamamından kayıplarla ayrıldık. Dolayısıyla genel tabloya baktığımızda umutlu olamıyoruz. Aykut Kocaman'ın elindeki kadronun değerini bilmesi gerekiyor. Oyuncularımızın da artık kendi yeteneklerinin farkında olmasını ve bu sonuçların kendileri için büyük başarısızlık olduğunu anlamaları gerekiyor.

Trabzonspor'a baktığımızda Şenol Güneş, gerek Beşiktaş'tan gerekse Fenerbahçe'den arkasına teneke bağlanarak gönderilen Burak Yılmaz'ı bile önemli bir silah olarak kullanıyor. -Ben bu sezonki performansına rağmen Burak Yılmaz'ı beğenmem orası ayrı.- Fakat bize baktığımızda Stoch gibi Twente'nin şampiyonluğunda büyük rolü olan oyuncudan yeteri kadar verim alamıyoruz. Geldiğinde boğa gibi olan, çarpanın devrildiği Niang son dönemlerde yorgun gözükmekte. -Yaşadığı önemli sakatlığın da etkisi olabilir, kabul ediyorum.- Her ne kadar benim beklentilerim ölçütünde bir transfer olmasa da Dia da belli bir altyapısı olan oyuncu ve ondan da yeteri kadar faydalandığımız söylenemez. Andre Santos çok kaliteli oyuncu olmasına rağmen faydalanamıyoruz. -Santos'ta asıl sorun oyuncudadır, ona da kabul-
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Yorum yapmak zor bizim takıma,değişik bir hava var takımda ne kötü ne iyi,aynı aykutun yüzü gibi golden sonra bile gülmeyen bir adam görünütüsünde nötr bir takım,önceki gibi heyecanla beklemiyorm maç saatini,takımım galip gelecektir

Nesil
    2006
    Yer
    11

Ankaragücü'nün ilk yarısında yakaladıklarımızı atsak şuan farklı bir atmosferde bu maçı bekliyor olabilirdik diye düşünüyorum.Diye düşünüyorumya, yine Ankaragücü maçının 2. yarısında takımın elden ayaktan kesilmeyip, ilk yarıdaki gibi oynayacağından emin olmadığım için gülümseyip geçiyorum sadece.2-3 farklı kazanırız.Evindeki maçları kazanıp, deplasmandakileri kaybetmek ne kadar puan toplatıyorsa, sezonuda öyle bir yerde bitiririz bu gidişte.Devre arası yapılacak takviye/takviyelere göre 2. yarıya ona göre değerlendireceğim.Kesin olan birşey varki, Trabzonspor'un bu saatten sonra şampiyonluğu vermesinin çok düşük bir ihtimal olduğu.Yani bize.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Fener evinde iyi oynuyor deplasman olsa bu kadar rahat konuşamazdım fakat 2-3 farkla evinde kazanır..

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Fenerbahce evinde oynarken spor toto ligin en guclu takimi, bu macta puan kaybi yasamazlar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Evimizdeki görüntü değişmez.Zaten olası bir kayıpta koparız yarıştan.Puan kaybı benim için çok büyük sürpriz olur.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Maç öncesi kötü bir haber almaktan korkuyorum, iyi düşüneyim iyi olsun diyorum; olmuyor.

Haydi çocuklar, EFSANE için oynayın diyeceğim ama o ruhu, o aşkı yaşayan, takımına aidiyet hissi duyan dünya üzerinde kaç futbolcu kaldı ki?

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Aykut Kocaman'dan ilginç bir tercih; Kontenjana Lugano'yu takmış.

FENERBAHÇE

Volkan Demirel
    Gökhan Gönül
    Bekir İrtegün
    Joseph Yobo
    Andre Santos
    Mehmet Topuz
    Gökay İravul
    Cristian Baroni
    Issiar Dia
    Alex de Souza
    Mamadou Niang
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Lugano'yu hic bi sartta kesmezdim ben Baroni dururken orda.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

İyi olmuş. Geçen hafta yenilen 2. golden sonra...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

volkan

gg--bekir--yobo--santos

------topuz---baroni

gökay-----alex-----dia

------------niang

veya gökay ile topuz yer değişir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Emre niye yok?

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Emre kart cezalısı.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Emre: Sarı kart limiti yine dolmuş.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Semih ile başlamalıydı. 3 haftadır tel tel dökülen Ninang 270 dakikadır sahada. Adaletli(!) Teknik direktörümüz nerede ?

Dia sacma sapan bi hareket yapti kaleciyi sakatliyordu

Fb birkac önemli pozisyon buldu ama gole ceviremedi Dia cok etkili, Sivas sert oynuyor hakem sacmaladi bi ara iyice sert oynadilar.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

İlk yarı gol atamadık. Bu maç benim için bitmiştir.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    İlk yarı gol atamadık. Bu maç benim için bitmiştir.
    bu konuda çok üzerine gidildiği için takımın,sanki bu maçı 2. yarıda alıcaklarmış gibi hissediyorum

Sivas dogru düzgün hücum yapamiyor Cristian cikip Semih girerse bu is biter galip gelir Fb

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe ilk yarılarda 2 farkla öne geçtiği maçlarda puan kaybetmiyor, 1 farkla öne geçseler bile puan kayıpları yaşadılar. Bu maçta da ilk yarıda gol bulamadılar. Sivas bu direnci 2. yarıda gösterirse burdan %100 puanla ayrılır çünkü Fenerbahçe 2. yarıda maç kazanamıyor.

2. yarıda Baroni>Selçuk ve Gökay>Semih değişiklikleriyle 4-3-1-2 dizilişine dönersek golü bulabiliriz.

Uzun yıllardır kullanmadığımız bir diziliş ama böyle giderse golü bulamayız. Hele ilk yarıda 3-4 pas anca alıp 1-2 pas anca veren Baroni orada oldukça.

Ayrıca Dia sol kanadı yardırıyor adeta. İlk 15 dakikada gözlemci olsam Flair'a 17+ verirdim.

Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri