Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 44 sonuç

Konu: Hollanda - Türkiye | 17.11.2010 - 21.30

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Default Hollanda - Türkiye | 17.11.2010 - 21.30

Hollanda - Türkiye hazırlık maçını bu başlık altından konuşalım.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

21:30
    TRT 1
    Hollanda - Türkiye (Canlı)

diyor Sporx

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Kadroyu merakla bekliyoruz.. Kazanıp kaybetmek önemli değil, önemli olan oyuncuların milli takıma adaptasyonu ve de takım oyununa ayak uydurabilmeleri.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

oyuncuların hemen hemen hepsi daha önce bir araya gelmemiş oyuncular. bu yüzden birbirlerini, oyunlarını tanımıyorlar. bundan dolayı aralarında orantılı bir oyun beklemiyorum şu aşamada. ama antrenmanlarda bir uyum yakalamışlarsa, geleceğin milli takımının %50'lik kısmını bu akşam izliyor oluruz.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Kaybedeceğimizi düşünüyorum fakat önemli olan kaybetmek değil,yeni oyuncuların iyi performansını görebilmek bizim için bu maçta. Umarım gelecek için umut veren bir oyun sergileriz...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

[B]HOLLANDA

Stekelenburg
    Van der Wiel
    Maduro
    Heitinga
    Mathijsen
    Afellay
    Van Bommel
    Sneijder
    Van der Vaart
    Kuyt
    Van Persie

TÜRKİYE

1 Volkan Demirel
    7 Gökhan Gönül
    22 Sabri Sarıoğlu
    2 Servet Çetin
    4 Serdar Kesimal
    3 İsmail Köybaşı
    6 Hamit Altıntop
    8 Selçuk İnan
    20 Nuri Şahin
    17 Burak Yılmaz
    9 Umut Bulut

YEDEKLER

Onur Recep Kıvrak
    Ufuk Ceylan
    İbrahim Öztürk
    Ersan Adem Gülüm
    Eren Aydın
    Yekta Kurtuluş
    Engin Baytar
    Yiğit İncedemir
    Orhan Gülle
    Mehmet Ekici
    İbrahim Akın
    Kazım Kazım
    Nadir Çiftçi
    Last edited by Bordo61Mavi : 17.Kasım.2010 at 21:49 Reason: muhtemelmis 1ci yazdiklarim

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

hollanda maçı ciddiye almış

Nesil
    2007

Nasılsa hazırlık maçı demişiz herhalde

Kadrolar böyleyse bence yeniliriz muhetemelen de 2-3 fark yeriz...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Servet ne arıyor orda ?

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ilk 11 i degistim yazdiklarim muhtemel kadrolarmis simdi ise maca baslicamiz 11.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Maç iyi gidiyor.
    Last edited by Night_Mare17 : 17.Kasım.2010 at 22:38

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bizimkiler kendilerini belli ediyor yine

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Yakmayin sunlari kardesim

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İlk yarıyı bitirdik 0-0

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Servet akıllanmış gibi

Genel olarak iyi bi ilk yarı geçirdik.Genç ve yeniler gerçekten iyi oyuncular.Serdar Kesimal'ı çok beğendim Ömer'den de bir zamanlar stoperimiz olan G.Zan'dan da kat kat iyi bi oyuncu olacak

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Serdari bende cok begendim, topuda iyi kullaniyor.

GG biraz yorgun gozukuyor

Sabriye yazik oluyor 3 lu bi orta sahada en sag tarafta oynuyor yinede eziliyor fizigi ile, GG nin yerine gecse iyi olabilir

Hamiti o orta 3lunun sagina koyup, Burakin kanadi degisin.

GG ciksin Ibrahim Akin girsin

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bravo İsmail'e Yedik golü 1-0.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Yuh be Kazım kaçar mı o ya ? Güiza bile atardı be

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Yuh be Kazım kaçar mı o ya ? Güiza bile atardı be
    Buralarda üzüm üzüme baka baka kararır derler Aygün

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Serdari cok begendim bugun. Fena degildik ama ileride daha hizli cogalmamiz lazim

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

bugün iyi oynadik hiddink adam edecek bu takimi

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Diğer kadrodan çok daha iyidi bence bu kadro iyi bir maç çıkardık yenilmemize rağmen daha net pozisyon bulan taraf bizdik ismaili beğenmedim yalnız bugün çok hatalar yaptı bölgesini savunamadı serdar kesaimalı iyi buldum çok yetenekli iismlere rağmen yerinde müdaheleleri vardı mehmet ekicide faydalı olacak bir isim gibi gözüküyor umut bulutu beğendm bende milli takımın böyle bir oyuncuya ihtiyacı var genel olarak iyidik bu isimlern yanına bazı tercübeli isimlerde katılırsa semih emre arda mevlüt gibi daha iyi bir milli takım izleriz

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

nuri böyle devam ederse 1-2 yıl içerisinde barça, arsenal ayarında bir takımda görebiliriz.

Nesil
    2003

Benim gozlemlediklerim:

Serdar Kesimal bu takima oturur.

Ismail oyun zekasi olarak hizla Sabri'nin yolunda ilerliyor. 1-2 yila kadar yetisir.

Umut'dan milli takim santraforu olmamali. Fizik gucu iyi ama orta sahasi cok yetenekli olmayan bir takimda Umut gibi bir oyuncu luks olur. Orada Kazim'i kesinlikle tercih ederim. En azindan pas trafigine girdiginde diger oyunculari kacirabiliyor.

Burak ozellikle zayif rakiplere karsi veya kontra oynanmamiz gereken maclarda onemli fizik gucu olur ama banko olamaz.

Selcuk iyi bir alternatif olur ama o bolgeyi tasiyacak cabuklugu yok, olmaz da.

Sabri'nin sag ic'de ne isi var diyecegim ama ust satirda yazdigimi kapatacak cabukluk sadece onda var Turkiye'de.

Engin garip bir adam. Tam serseri mayin. Ona guvenip yola cikmam ben olsam cunku ne zaman patlayacagi, ne zaman cok musait bir pozisyonu heba edecegi belli degil.

Nuri biraz yumusak bir oyuncu. Etrafini cok daha yetenekli oyuncularla kusatmazsak zor verim aliriz.

Mehmet Ekici'yi pek goremedik ama zeki ve ne yaptigini bilen oyuncu izlenimi verdi sanki. Gorecegiz.

Yigit'in cagirilmasina zaten cok sasirmistim. Mucadeleci oyuncu ama top ile becerisi, milli takim icin yetmez. Ilk ve son maci olur bence.

Yekta belki olabilir ama eger buyuk bir takima gidip forvet arkasi gibi oynamak yerine geriden oyun kuran oyuncu gibi oynamaya baslar ve savunma becerisini gelistirirse.

Geri kalanlar zaten bildiklerimiz.

ismail,servet ve selçuk'un vadesi dolmuş galiba.serdar,nuri,burak,engin baytar kadroda sık sık yer bulur.özellikle serdarı çok beğendim.aday kadro belirlendiğinde forvet hattından şikayetçiydik nitekim forvet hattı düşündüğümüz gibi saç baş yoldurdu.mevlüt neden bir anda silindi onu da anlamış değilim.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Serdar Kesimal Daum'un Köln de farkedemediği bir genç yetenek, daum farkedememişse zaten kalitelidir.

Göhan Gönül, Hamit ve Nuri bugün iyi oynadılar.

Selçuk, Burak, Umutta heyecan çok, özellikle Umut çok iyi yer tutuyor ama bugün biraz şanssızdı.

Kazım, Servet ve Sabri bence bu takımda olmamalı, Servet çok tecrübeli, ama Serdarın kardeşi gibi duruyor sahada, Sabri de de kontrol yok, bir topu kullanışından anlıyorum o olduğunu, beğenmiyorum kendisini. Kazım zaten zorla elinden tutulup misafirliğe götürülen çocuk gibi.

yekta, yiğit için biraz erken sanırım.

İsmail çok hatalı oynuyor, hatadan kastım oyunda yapmaması gerekenleri yapıyor.

ama umut var, çok genç var, birlikte oynadıkça düzelirler gibi geliyor.

sakary Ali Misafir

Benci iyi bir kadro olur 2012 için.Ama orta sahada defansif olarak zayıf kalabiliriz.Durumu göre Emre'yide unutmamak lazım tabi.

Stoperde Ersan yerine Ömer Toprak'ıda kadromuza katabilirsek güzel olur.Solbekte o ismi hiç istemeyerek yazdım ama başka yazacak biri aklıma gelmedi.

Mevlüt'ü bu takıma kesinlikle koymalıyız.Umut ediyorum ki Ön Eleme karşılaşmalarında kadroda göreceğiz ve oynayacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Bize Her Yer Trabzon [34]

Takımın oyununu beğendim.Takım bu haliyle bile önceki kadrodan çok daha iyi.Özellikle Serdar sanki yılladır milli stopermiş gibi sakin ve işini bilerek yapıyor,umarım bir maçla sınırlı kalmaz ve böyle devam eder. ve Bu isimlerin yanına Arda,Mevlüt,Semih gibi bir kaç isim eklendiğinde dahada iyi olacaktır.Ama umarım resmi maçtada bu kadar fazla olmasada yenilenmiş bir kadro kurar Hiddink.
    İsmailin yaptığı hata olabilecek bir hata daha genç ama hücümda hiç yoktu Gökhan sağdan ha bire bindirdi ama İsmail hücümda sıfırdı,bunu kesinlikle düzeltmeli.Kazım'dan forvet morvet olmaz bunuda görmüş olduk.
    Burak kadroda ama solda ne işi var,Engin oyuna giriyor sağda oynuyor hamit çıkana kadar,bu iki olayın akıl mantıkla alkası yok.Milli takım tarihinde Sabrinin sol bek oynamasından sonra en saçma olaydı bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Ben Tuncay, Nihat gibi oyuncuların artık Milli Takım'da yer almaması gerektiğini düşünüyorum. Artık gençlerin önünü açmaları gerek. Yeteri kadar şans buldular. Tuncay'ı, Nihat'ı izleyip kanser olacağıma, Engin'i Serkan Balcı'yi izler kanser olurum daha iyi...
    I'm back...

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri