30 Nisan 2011 19:00 | NTV Spor ve Ajanslar
Bucaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, Antalyaspor maçının ardından çok sinirli olduğunu ve son maçlarda kalelerinde gördükleri penaltılar ile tarihe geçtiklerini söyledi.

Bucaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, Antalyaspor maçının ardından çok sinirli olduğunu ve son maçlarda kalelerinde gördükleri penaltılar ile tarihe geçtiklerini söyledi.
Bucaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, çok sinirli olduğu için maçın değerlendirmesini yapamayacağını söyledi. Karşılaşma boyunca üstün bir performans sergilediklerini belirten Karafırtınalar, ''Son 4 maçta kalesinde 5 penaltı gören ilk antrenör benimdir herhalde. Futbol tarihine geçtim. Söyleyecek bir şey bulamıyorum. Son dakikadaki pozisyonu göremedim ama televizyondan izlediğimiz kadarıyla penaltıydı'' diye konuştu.
Bucasporlu Mehmet İncebacak ise son haftalarda iyi top oynadıklarını belirterek, aleyhlerine verilen penaltılar nedeniyle maçları kaybettiklerini öne sürdü.
Bucaspor'un kalecisi Ömer de küme düşmüş bir takım olarak görülmelerine rağmen her karşılaşmaya galibiyet için çıktıklarını söyledi. Ömer, gazetecilerin hakemle ilgili sorularına, ''Hakemin bir art niyetinin bulunduğunu düşünmüyorum'' karşılığını verdi.