Söylenecek söz mü kaldı?
Konuyu açarken kendimi konuyu formaliteden açıyormuşum gibi hissettim. Ortada ne değerlendirilebilecek bir takım ne de değerlendirilebilecek bir durum kaldı. Tek kelimeyle yazık.
'' olsun '' diye acilmis bir baslik , soylenicek hic bir sey yok maalesef
Bu takımı bu duruma düşüren herkese yazıklar olsun.. Başka yapacak hiçbir değerlendirmem yok..
Forvet alınmadan sezona başlarsak böyle olur.
Baros sakatlanınca şap gibi kaldık.
Üstüne üstün Ayhan-MustafaSarp-Barış gibi dengesizlerden kurulu ortasaha ne yapabilir ki?
Arda da sakatlandı takımda herşey alt üst oldu.
Kaleci sorunu var Mondragondan beri.
Galatasaray Yönetim,Futbolcu ve Taraftarıyla sınıfta kalmıştır.
Baros dışında gol atacak olan yok. (Biraz Kewell, biraz Arda, biraz Pino.)
Orta sahada oyun kuracak kimse yok.
Kalede kimse yok.
Kısacası atamıyoruz, taşıyamıyoruz ve gelenleri de tutamıyoruz.
Taktiksel inceleme bu.
Yönetim seçenekler arasında her zaman en kötüsünü bulmakta çok yetenekli. 2011 kriterleri, yeni stad, Adnans A.Ş, Haldun Üstünel problemi derken tam bir cadı kazanı.
Taraftar başsız adeta. Ne adam gibi bir tezahürat yazılıyor, ne adam gibi birlik sağlanıyor. Hem de, takımı düştüğü yerden kurtarmak yerine üstüne kazmayla toprak döküyorlar adeta.
Medya düşene bir de ben vurayım edasıyla takımı iyice rezil ediyor.
Durum kısaca bu.
Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, 2010-11 sezonu devre arası hazırlık kampı için akşam saatlerinde Antalya'ya gitti.
Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, Antalya kampındaki çalışmalarını yarın (4 Ocak Salı) sabah 11.00'da kamp yaptığı otelin sahasında ilk 30 dakikası basına açık, taraftara kapalı olarak gerçekleştireceği antrenmanla başlayacak.
Galatasaray kafilesinde şu oyuncular yer alıyor:
Aykut Erçetin
Ufuk Ceylan
Emirhan Ergün
Eray İşcan
Serkan Kurtuluş
Çağlar Birinci
Emiliano Insua
Gökhan Zan
Servet Çetin
Sabri Sarıoğlu
Hakan Balta
Ahmet Kesim
Semih Oğuz
Emre Çolak
Aydın Yılmaz
Musa Çağıran
Lorik Cana
Ayhan Akman
Arda Turan
Mustafa Sarp
Barış Özbek
Serdar Özkan
Bilal Özhan
Mert Çetin
Cumhur Yılmaztürk
Anıl Dilaver
Mehmet Batdal
Cem Sultan fm efsanesi olarak kalacak bu gidisle
Ortada bi takım yok malasef , adnan polatı tek tutan yeni stadtı inşAllah stad acılırda hayırlısıyla oda gider.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir