1 ile 3 arası toplam 3 sonuç

Konu: Aydınlar başkanlığa göz kırptı

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default Aydınlar başkanlığa göz kırptı

Fenerbahçe Acıbadem Kadın Voleybol Takımı'nın başarısında büyük payı olan Mehmet Ali Aydınlar, CNBC-e'de yayınlanan Finans ve Spor programına konuk oldu. Aydınlar, ileride Fenerbahçe Kulübü başkanlığına adaylığını koyabileceğinin sinyalini verdi.

CNBC-e'de yayınlanan Finans ve Spor programına konuk olan Fenerbahçe Acıbadem Kadın Voleybol Takımı'nın başarısındaki en önemli isimlerden Mehmet Ali Aydınlar, önemli açıklamalar yaptı.

Fenerbahçe Kulübü başkanlığı için aday olabileceğini belirten Aydınlar, "Ben 2 ya da 5 sene önce ne söylediysem, bugün de aynı şeyi söyleyeceğim. Ben şu anda halimden memnunum. Her Fenerbahçeli, Fenerbahçe’nin başkanı olmak ister. Ben de, eğer koşullar uygun olursa, ileride böyle bir şey yapmak isterim" dedi.

Fenerbahçe Kulübü başkanlığının sadece bir arzu olduğunun altını çizen Aydınlar, "Fenerbahçe Kulübü başkanlığı bir arzudur, ihtiras değildir. Olursa olur olmazsa da olmaz. Ama bu iş son günlerde özellikle daha fazla gündeme getiriliyor. Hatta zaman zaman başkanla ilişkimizin iyi olmadığı yönünde şeyler çıkıyor. Böyle bir şey söz konusu değil. Ben başkanla çok sık bir araya gelen birisi değilim zaten. Senede 3-4 defa biraraya geliriz, genelde de maçlarda geliriz. Arkadaşlık ilişkileri olan bir bir ilişkimiz yok" diye konuştu.

Şu anda Fenerbahçe Kulübü'nün bir başkanı, yönetim kurulu olduğuna dikkat çeken Aydınlar, "Kongre süreçlerinin yaşandığı dönemlerde bu konuyu değerlendirmeye alacağım. Eğer koşullar benim için de kulüp için de uygunsa neden olmasın, olabilir" dedi.

Ntvspor
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Aziz Yıldırım gidecekse böyle yöneticilik ve spor konusunda bilgili bir başkanın koltuğa geçmesi bizim için en uygunu olacaktır. Lakin basınımız Aziz Yıldırım ve Aydınlar'ı birbirine yedirme gayreti içerisindeler. Aydınlar açıklamasında aralarında bir şey olmadığını ve yılda 3-4 kez görüştüklerini söyledi. Sanki her dakika görüşüyorlarda bu konudan sonra hiç görüşmüyorlarmışçasına bir hava yaratıldı. Aziz Yıldırım çiviyle çakılmadı o koltuğa. Tabi ki adaylığını koyabilir Aydınlar. Bu doğal bir durum, eğer sandıktan Aydınlar seçilirse o geçer koltuğa.

Aziz Yıldırım gittikten sonra Fenerbahçe'nin başkanlık koltuğuna oturacak en uygun isimdir Mehmet Ali Aydınlar.

Mesaj Yetkileri