Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 35 sonuç

Konu: Guti, Raul ve Batuhan Karadeniz

Default Guti, Raul ve Batuhan Karadeniz

"batuhan karadeniz eskişehirspor'da" konusunda konuşuluyor ama bu mevzu bence ayrı bir konu olmalı.

batuhan'ın eskişehirspor-beşiktaş maçı öncesinde guti'ye guti naber lan ? demesi çokça konuşulmuştu .

bu olayın üzerinden çok geçmeden batuhan belkide daha büyük bir ayıbı yaşayan efsane raul'e yaptı.

schalke 04 ile eskişehirspor'un antalya'da yaptığı hazırlık maçından önce seremonide raul ile tokalaşan batuhan daha sonrasında şortuna elini sildi.

Tribündergi

Artik bu terbiyesizlik de degil görgüsüzlük de degil baska bisey. Sonradan görme lafinin vücut bulmus hali şımarığın teki tek kelimeyle yazik. Saha icinde kavga edersin tekme atarsin küfür edersin her futbolcu yapar bunu ama bu yaptigi olayin aciklamasi yok...

Last edited by DisCo : 13.Ocak.2011 at 17:50

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bu çocuk kendine çok özel görüyor sanırım.

Gercekten cok buyuk bir terbiyesizlik, bu oyuncudan iyice nefret etmeye basladim, eski gunlerini ne cabuk unutmus batu :S cok yazik

Napsın Adam Eskiden Özendiği, Hayalini Süsleyen Yıldızın Bir Gün Yanından Tokalaşıp Gideceğini Hiç Beklemiyordu O da Heyecanına Dayanamamış Allahtan Makas Almamış

Yani Çok Heyecanlı ve Haşin Çocuk Ben Anlıyorum Batuyu

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Yahu yapmayın gözünüzü seveyim? Batuhan niye böyle birşey yapsın? Oha diyorum artık. Hani ne yapsa olay oluyo derler ya aynen öyle işte...
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Görüntülerden anlaşıldığı kadarıyla yapıyor Muti. Batuhan'ın nasıl bir ruh hali içinde olduğunu çok yakından söyleyeyim size. Eskişehirspor'dan bir abimize kız verdik geçen aylarda. Kendisi , Batuhan'ın babasının abimizi arayıp ne olur akıl ver şu çocuğa diye dert yandığını söylüyor. Gerisini siz düşünün..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben Batuhan'ı Beşiktaştayken de eleştiriyodum Anadolu Kulübü topçusu olmaktan öteye gidemez diyodum , şimdi de aynı şeyi savunuyorum

Ancak bu kadar da yüklenilmesi anlamsız , şu son yaptığı harekette birşey yok raul belli ki son tokalaştığı adam orda 11 kişiyle tokalaşmışsın insan tiksinebilir sonuçta bundan doğal birşey yok

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Valla ben şahsen suratındaki ifadeden dolayı hiç de öyle temizlik açısından bu hareketi yaptığını düşünmüyorum ..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Resim zaten açıklıyo herşeyi.. Kasıtlı olarak bunları yapıyor. Böyle herkes konuşsun diye. Gutiye naber lan demeside zaten istemeden yada kasıtsız olarak yapmadığını gösteriyor bu hareketide.

Allah ıslah etsin...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Aslında bu tarz durumları hoş görüp çok büyütmemek lazım.

Batuhan'ı direk gördüğünüzde boysa boy fizikse fizik diyerek kocaman adam diyebilirsiniz. Kişiliğin gelişmesi ve yerine oturması ise ayrı bir durumdur. Kimimiz 17 yaşında çocuksu haraketlerden kurtuluruz kimimiz 22-23'ünde bile devam eder. Batuhan'ı düzgün yönlendirecek birisi olmadığından bu durmları görmemiz normaldir.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Batuhan bu hareketi yapmışta olabilir. Ancak 2 tane fotoğraftan bunu bilemeyiz, bu anlamı çıkaramayız. Kaldı ki Batuhan neden Raul'a böyle birşey yapma gereği duysun? Batuhan Raul'un yanında ne ki?
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Hadi resimler dogruyu gostermiyor, gecen macta 'naber lan Guti eki eki' dedigi video da mi montaj? O goruntuler, Lig TV'deki roportajlar, M.Denizli'nin tavri, son macta rakibine dirsek atip sonra attigi gol, hepsi ne denli karaktersiz oldugunu gosteriyor zaten. Allah'tan satmisiz, kurtulduk bundan.....

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Hadi resimler dogruyu gostermiyor, gecen macta 'naber lan Guti eki eki' dedigi video da mi montaj? O goruntuler, Lig TV'deki roportajlar, M.Denizli'nin tavri, son macta rakibine dirsek atip sonra attigi gol, hepsi ne denli karaktersiz oldugunu gosteriyor zaten. Allah'tan satmisiz, kurtulduk bundan.....
    Burda kimse fotoğraflara montaj felan demedi...
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ciddi sorunlari var bu cocugun

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Batuhan'ın ciddi anlamda sorunları var. 40 yaşına gelse de böyle olacak muhtemelen.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Bu hareket kesinlikle kasıtlı bir hareket bence.İki fotoğrafla anlaşılmaz diyelim.Peki,ondan sonra elini şortuna sürerken aynı zamanda kameraya poz vermesine ne diyorsunuz ?
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

17. Default

Herkes raul ile gutiyi gördümü dibi düşüyor batuhanında umrunda değil kim oldukları gayet makaraya vuruyor

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Bu hareket kesinlikle kasıtlı bir hareket bence.İki fotoğrafla anlaşılmaz diyelim.Peki,ondan sonra elini şortuna sürerken aynı zamanda kameraya poz vermesine ne diyorsunuz ?
    Ne poz vermesi yahu? Karşımızda Raul'ü, Guti'yi görsek bizde heyecanlanırız, gülümseriz. Zaten Batuhan Guti ile bir çok kez aynı ortamda bulunduğunu, aralarında pek çok kez muhabbet geçtiğini söyledi. Ama kimse onu getirip gündeme koymadı. Eli terlemiş, ıslanmış olabilir. Elini şortuna veya üstüne silmesi çok doğal bir harekettir. Zaten maçta yağmurlu bir havada oynandı...
    I'm back...

19. Default

Quote Originally Posted by Aşk-ı Şehir View Post
    Ne poz vermesi yahu? Karşımızda Raul'ü, Guti'yi görsek bizde heyecanlanırız, gülümseriz. Zaten Batuhan Guti ile bir çok kez aynı ortamda bulunduğunu, aralarında pek çok kez muhabbet geçtiğini söyledi. Ama kimse onu getirip gündeme koymadı. Eli terlemiş, ıslanmış olabilir. Elini şortuna veya üstüne silmesi çok doğal bir harekettir. Zaten maçta yağmurlu bir havada oynandı...
    her türlü olasılık olabilir,adam bak gutiyle arkadaşmış öyle demiş,bugünde kameraya gülerken elini silmiştir ne var bunda millet kötülemek için yer arıyor gutiye alexe yağlıcağına biraz şu çocuklara destek çıkılsa keşke ardaya ayrı batuhana ayrı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yapmayin ya savunmak icin savunmayin su adami lutfen. Adam bariz bi sekilde tokalasip gulerek elini sortuna siliyor eger eli islanmis olsa sortuna surter gecer ama dikkatli ve objektif bakarsaniz elini sildigini belli etmek icin egilip sortuna silerken kameraya gulmesini de algilayabilirsiniz, diyecek pek soz yok.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Normal bir hareket. Bende böyle yaparım seromoniden sonra. Ama surat ifadesi ve Batuhan'ın önceki yaptıkları böyle birşeyin olabileceğini düşündürtüyor.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

İki fotoğraf üzerine yorum yapmaya gerek yok, boşuna tartışmayın bana göre... Onun yerine eğer çok yorum yapmak istiyorsanız Batuhanla ilgili fikirlerinizi yazın, onları tartışalım bence...

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Quote Originally Posted by eminoski View Post
    her türlü olasılık olabilir,adam bak gutiyle arkadaşmış öyle demiş,bugünde kameraya gülerken elini silmiştir ne var bunda millet kötülemek için yer arıyor gutiye alexe yağlıcağına biraz şu çocuklara destek çıkılsa keşke ardaya ayrı batuhana ayrı
    İyide bu millet Batuhan'ın neyine destek çıkacak. Nerde bi garip olay oluyor Batuhan altından çıkıyor. Bizde kendini harcıyor diyoruz. Olay bu zaten. Yeteneğininde farkında değil. Ne yaptığının da farkında değil. Sanki karşısında eski takım arkadaşı varmış gibi Guti'ye naber lan demesi terbiyesizliktir. Batuhan'ın yaşı kadar Guti Real Madrid'te oynadı nerdeyse.

Bu olaydada Batuhan'ın terbiyesizliği.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Yapmayin ya savunmak icin savunmayin su adami lutfen. Adam bariz bi sekilde tokalasip gulerek elini sortuna siliyor eger eli islanmis olsa sortuna surter gecer ama dikkatli ve objektif bakarsaniz elini sildigini belli etmek icin egilip sortuna silerken kameraya gulmesini de algilayabilirsiniz, diyecek pek soz yok.
    Ben gayet objektif bakıyorum olaya Baran. Sizde biraz önyargısız bakmayı deneyin.
    I'm back...

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Aşk-ı Şehir View Post
    Ben gayet objektif bakıyorum olaya Baran. Sizde biraz önyargısız bakmayı deneyin.
    Kaan değil miydi Mustafa burada da benim yukarıda dediğim gibi poz verdiğini anlayanlar olmuş.Herkes önüne bakarken neden Batuhan gülerek kameraya bakıyor,özellikle elini şorta silip ?
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Niye böyle birşey yapsın deniliyor. Pskolojik bozuklukları olan kişilerin yaptıkları eylemlerin çoğu sebepsizdir zaten. Kaldı ki Batuhan'ın Pskolojik yönden sıkıntıları oldugu açık.

Tez zamanda bu ligde görmemek dileğiyle.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Merthan,Batuhan'a tazminat davası açıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

He evet Batuhan sucsuz. Guti'ye naber lan demesi de normal, cunku Guti kendisinin mahalleden cocukluk arkadasi. Kasimpasa macinda da rakibi Merthan'a kasitli olarak vurmadi, sadece carpti adama, adamin da zaten birseyi yokmus, sadece 3 ay sahalardan uzak kalacakmis. Lig TV'ye gevrek gevrek roportaj da veren kisi Batuhan degildir, Batuhan kiligina girmis bir sahtekardir. Batuhan aslinda bir melektir.

O degil de, renkli gozlukler insanlari ne kadar kor edebiliyormus onu da goruyoruz boylece.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    He evet Batuhan sucsuz. Guti'ye naber lan demesi de normal, cunku Guti kendisinin mahalleden cocukluk arkadasi. Kasimpasa macinda da rakibi Merthan'a kasitli olarak vurmadi, sadece carpti adama, adamin da zaten birseyi yokmus, sadece 3 ay sahalardan uzak kalacakmis. Lig TV'ye gevrek gevrek roportaj da veren kisi Batuhan degildir, Batuhan kiligina girmis bir sahtekardir. Batuhan aslinda bir melektir.

O degil de, renkli gozlukler insanlari ne kadar kor edebiliyormus onu da goruyoruz boylece.
    Ben Batuhan suçsuz felan demedim bu bahsettiğin olaylarda. Sadece neden öyle yaptığının sebebini söyledim. Ayrıca Batuhan Merthan olayında tamamen suçludur ona da en çok kızanlardan birisi bendim. O kadar boş bi mesaj yazmışsın ki anlatamam. Kimse senin o dediklerini demedi, kimse daha önce yazdığın mesajdaki gibi montajda demedi. Ben sadece 2 fotoğraftan böyle bir yorum yapılamaz, Batuhan neden böyle birşey yapma gereği duysun yazdım. Ama sen her fırsatta konulara gidip acaba bu ortamı nasıl gererim diye düşünüp mesaj yazıyorsun adeta...
    Last edited by DisCo : 15.Ocak.2011 at 14:20
    I'm back...

Abartmaya gerek yok. Espri yapmaya çalışmış kendi çapında.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri