Bir iddamız varmı ? Pek takip etmedim kupayı bu sene.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Yeni Malatyaspor Kaybetmez.
Yeni Malatya'ya haksızlık... Kalede niye Serkan yok kardeşim? Buca ve Ankaragücü'ne şapur şupur, Yeni Malatya'ya gelince şükür... Mert bir tane kurtardı bile...
Evet transfer konusunda takımın ihtiyacı yok transfere demiştim ama sanırım var koskoca Yeni Malatya karşısında 2 pozisyon verdik bile. Bırak Niang'ı Messi'yi alsan ne olacak böyle pozisyonlar vermemizi MEssi mi önleyecek!!!
Bir Dost
Hellbells
Türkiye Kupası olarak hiçbirşey ifade etmeyen bir maç benim için.Şu an sadece "ligin 2.yarısında nasıl bir Fenerbahçe izleyeceğim?" sorusuna cevap aradığım için seyrediyorum bu maçı.
Yorumlar Süper![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Gol geldi 1-0
Golü yiyeceğimiz belliydi zaten.Malatya'dan bir futbolcu atsaydı da Okan Alkan kendi kalesine atmasaydı keşke.
Malatya taraftarını ve takımını hiç sevmem Samsunsporumuzla olan gereksiz atışmaları yüzüden.Bu akşamda Fenerbahçe taraftarına sövmek de senin neyine ? Bu takım geldi yıldızları izle keyfini sür şehrine para kazandıran takımı alkışla
Geleyim maç konusuna ;
* Bir kaleci kazanacağız umarım.Volkan'ın yerine ilerde Serkan - Volkan Babacan yalan Mert ise tam isabet.
* Christian - Selçuk ikilisinin Bülent Akın'dan farkı ne acaba ? Daha dorusu Bülent Akın'ın Christian - Selçuk ikilisinden eksik yanı ney ? Bence yok.Senelerdir idda ettiğim gibi bu adamlardan Bank Asya'da falan çok fazla var.
* Caner Fenerbahçeli fakat amatör topçular yanında vazır vuzur geçerken hiç mi gururuna dokunmaz Caner Allah aşkına !
* Okan Alkan ! Bu adam bu sene ilk 11'de her maçta sağ bek'de oynatılmalı GG'den daha büyük bir yetenek geliyor bence.GG sol'da Okan sağ'da Santos ülkesine Caner yedeğe.
Önemsiz bir maç Önemsiz bir kupa..Hatalardan ders çıkarmak veya gençleri kazanmak adına güzel maç.
Last edited by CeNTeR_TR : 13.Ocak.2011 at 21:49
macı ızlemıorum bıle ama bu Aykut soğutmaya başladı
1-1 oldu. Lugano kafa ile attı karambolde.
@ Volkan Şen ;
1.Mesajın ; Yeni Malatyaspor Kaybetmez.
2.Mesajın ; Editlemişsin / Fark gelecek galiba yazıp 1-0 yazıyorsun
Yeni Malatya Barcelona Fenerbahçe'de Samsun Kutlukentspor değil![]()
Sonlarına gülücük koymayı unutmuşum.![]()
Abi aynen valla ama bunu burada anlatmak zor iş![]()
Bende daha geçenlerde 30 sene olacak lan diyen bir arkadaşa şu lafları kullandım ;
Alsak daha kötü bu seferde sevinirken garip bir poz yakalayacaklar onu ti-ye alacaklar kazanmayalım daha iyi ne de olsa alıştık diyeAma bizim kadar rahat kimse bakamıyor bu olaya.
Aygün yukarıdada yazdığım gibi kardeşim.Siz diğer takım taraftarları'da bizim kadar rahat ve relax bakın bu Türkiye Kupasına![]()
Alamıyoruz evet kazanamıyoruz 30 sene oldu ama hiç mi hiç önemi yok.Bi 30 sene daha olsun bizde makaramıza kikirimize bakalım.
Nice 30 seneler görürüz Türkiye Kupası olmadan İnşAllah ..
Sanırım bana bu yazı fakat ben önemsiz 5 para etmez muamelesi yapmıyorum.
'' Önemsiz bir maç Önemsiz bir kupa '' dedim.
Önemsiz bir maç çünkü gruptan çıkma adına bir iddamız yok.
Önemsiz bir kupa çünkü camia'da kupa için herhangi bir disiplin herhangi bir motive yok.
Yoksa bana göre gayet'de önemli bir kupa 30 yıl muhabbetleri her seferinde yapılan bir muhabbet çünkü![]()
Kupayı filan küçülttüğümüz yok. En azından ben öyle düşünüyorum. Ama alacağımıza dair inancım kalmadı; hepsi bu... Geçen facee'de bir arkadaş 2012 kıyamet senaryosu mu geliyor diye komik birkaç şey yazmış. Yorum yaptım: "Biz Türkiye Kupasını almadan kopmaz kıyamet. Paniklemeyin. Daha uzun yıllar var önümüzde." Olay bundan ibarettir. Alamıyoruz kardeşim n'apalım? Takım değiştirecek halimiz yok ya...
Bu yorumlar Ankaragücü'nden 4,Bucaspor'dan da kendi evinde 3 gol yiyen bir takımın Türkiye Kupası'ndaki durumu ve şansı üzerine yapılıyor,kimsenin kupayı küçülttüğü filan yok.Merak etmeyin bu sene de bu kupayı alma gibi bir şansımız yok dönecek yine 28 sene muhabbetleri.
Maça gelince,Caner yine aynı Caner.Denenmiş yine tekrar denenmesin,bir sol bek alalım şu transfer döneminde artık.
Yav Bu canerden bir cacık olmaz ne kadar kötü tercihleri var hiç oyun bilgisi pozisyon bilgisi denen birşey yok.
Okan Çıktı Özer Girdi Bakalım Neler Yapıcak ..
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Bu takımı güçlendirecek bir ön liberoya ihtiyacı var ben bir kaç ay antreman yesem ciddi bir şekilde selçuk kadar oynarım ayıp yahu alt yapıdan çocuk oynat daha iyi bu durumda.Buca maçının en iyisi gökaydı yine oynamalıydı.
Ayrıca Semih bu takımda oynamalı bana kalırsa.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
2-1 oldu nasıl bir defanstır o şaştım kaldım.Caner ayakta duramıyor.
Gol 2-1 Cem Çetin Helal Olsun Yeni Malatyaya
2-1 oldu yeni malatyaspor attı.Caner düştü cem'in önünde kaldı top o da güzel bi vuruşla golü yaptı
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
30 senedir kupayı alamamaktan geçtim; gruptan sıfır puan çekersek Pendik faciasından beter olur.