Umarım sırtımızı yaslayıp rahat rahat yıldızlarımızın şovunu izleyeceğimiz bir maç olur.Sezonun ilk maçında Gutinin harika asisti Bobonun golüyle sonuçlanmıştı,Bu maçta 2 katına çıkarsın asistlerini Guti,Simao 1 gol 1 asistle oynasın,Hugo Almeida havadan ve yerden ne kadar etkili olduğunu 2 golle kanıtlasın.Kısacası bu kadroya yakışır,bu taraftara yakışır,hasret olduğumuz rahat galibiyete kavuşalım.
Buca kesinlikle zorluk çıkaracaktır,erken bir gol direncini kırar Bucanın.Başarılar Kartallar...
Farklı bir galibiyet beklentisi içindeyim. Farklı galibiyet olmasa da, hücumda çok etkili olmamızı bekliyorum. Almeida ilk golünü atacaktır bana göre.
İlk yarıdaki maçta pozisyona girmekte oldukça zorlanmıştık. Gerek Buca'nın istekli oyunu gerek oyuncularımızın birbirlerine tam manasıyla alışamamış ve bu kadar kapanan bir takıma karşı oynamamış olmaları ilk devrede bayağı bir sıkıntıya sokmuştu bizi. Ama Maestro'nun asisti kilidi açan anahtar olmuştu. Şimdi durum çok daha farklı. Artık kapanan takımlara karşı Maestro'nun çok ince bir pasına veya Q7'nin bireysel yetenekleriyle yoktan var edeceği pozisyonlara muhtaç değiliz. Kule gibi bir santrforumuz ve leblebi gibi çalım atabilen bir kanat oyuncumuz daha var. Her şeyden de önemlisi Sivok takıma döndü. Ben yeni transferlerden çok buna seviniyorum şahsen.
Bol gollü bir maç olur görüşündeyim. 4-1 veya 5-1 gibi bir skor ve Almeida'dan gol bekliyorum daha doğrusu içimden geçiyor. Bir aksilik olmazsa maça gideceğim ve yıldızlarımıza daha önce farkedemedikleri bir şeyi farkettireceğiz. Asıl taraftar burada!
Yeni transferler,İnönü Stadı ve çArşı.
Bu maçı kazanmamız için yetecek sebepler. Oyunculara tek tek girmiyorum bile. Rahat kazanmamız gereken bir maçı inşallah zora sokmayız.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Tabata transferiyle yarın ki maçta...
Cenk-Hilbert-Toraman-Ersan-İsmail-Fernandes-Necip-Guti-Simao-Q7-Almeida
gibi bir kadro bekliyorum... Hilbert ten vazgeçebilip, Ekrem ya da Erhan ile başlarsa da, yine Sivok göbekte oynayacaktır muhtemelen.Keşke Toraman ı 1-2 maç sağ bekte denese...
Portekizce beste yarın söylenecek sanırım![]()
@Rehavi
Kesinlikle katılıyorum sana. Her ne kadar dribbling , orta açma gibi özellikleri bir bek için pek yeterli olmasa da yabancı kontenjanını optimum şartlarda kullanmak açısından Toraman'ın sağ bek oynaması en mantıklı olanı. Ama şöyle de bir durum var Schuster yine çift forvet çıkmayı düşünüyormuş yani maalesef ve maalesef Nobre ilk 11 başlayacak. Guti orta sahaya çekilecek. Ordan açılan kontenjanla Manisa maçındaki gibi bir kadro görebiliriz.
Fernandes bu maç oynar bence... Bi kazaya kurban gitmeyelim de ilk maçtan, o ofansif kadroyla...
Basla artik Super lig
Besiktasin pek zorlanacagini dusunmuyorum bu macta, tabi 4-2-3-1 oynarsalar. Cift forvet yaramiyor
Uçuşumuz bu maçla başlayacak...
Sivok un oynayabilecek durumda olup olmayacağı maç saatinde belli olacakmış... Fernandes oynayacaksa zaten Sivok un yerine Ersan ı koymak daha mantıklı olur... Son kadrodan farklı olarak Nobre nin yerine de Fernandes oynar...
İşte Beşiktaş'ın 11'i ;
Cenk, Hilbert, İsmail Köybaşı, Ersan,İbrahim Toraman, Guti, Aurelio,Simao,Quaresma,Nobre ve Almedia ilk 11'i ile başlıyor.
Niye zorluyor anlamıyorum... Nobre bir maç iyi oynadı diye hep o mu oynayacak? Guti-Aurelio defansın önünde zayıf kalıyor işte... Ayrıca 5 yabancıyla çıkıyoruz :S Aurelio nun yerinde Ernst ya da Fernandes olsaydı bari...
Nobre yerine Fernandes olabilirdi umarim zorlanmayiz tek defansif orta saha oyuncusu ile.
Ernst oynamayacaksa bize verin yav![]()
Yeni transferlerden simao ve almeida maçta oynayacakmış en az 3 gol atılmalı yoksa kupon ilk günde yatacak![]()
Hadi bakalım.Çok önemli bir sınav bizim için.Eğer umduğumuz hasret olduğumuz o farklı ve rafat galibiyete ilk maçtan ulaşırsak çok yaparız bu olayı.Hadi bakalım Kartalım...
GELSEDE MESSI ZILLISI BITMEZ BIZDE DELI IBO SEVGISI![]()
Guti'nin kullandığı kornerde altıpas önünde Nobre'nin kafa vuruşu köşeye gitti. Londak'ın bakışları arasında meşin yuvarlak ağlarla buluştu.
Goll!! Nobre!
Beşiktaş! Beşiktaş! Beşiktaş!
Uzun yıllardır demiyorum,17 yaşındayım,babam sağolsun 7 yaşımdan beri Beşiktaşımı izliyorum böyle bir takım izlemedim.Her dakika pres,her dakika gole aç bir takım muhteşem ne denilebilir ki.Hiçir ayrıntıya girmeyeceğim sadece şu devre arası neden bu kadar uzun sürüyor demekten başka bir şey demicem yani.![]()
Muazzam futbol oynuyor Beşiktaş. Bucaspor sahadaki futbolla başa çıkamıyor, sertliğe başvuruyor ama skor 3-0 oldu bileİnönü'de rakiplerin işi çok ama çok zor olacak... Gözüm korktu
Ama izlemek gerçekten büyük keyif veriyor, Beşiktaş taraftarları ne kadar övünse az takımlarıyla.
Nobre 4-0 Bu arada Fernandes girdi oyuna.
Bu arada bu Buca'nın yeni aldığı kaleci çok kötü , Fernandes ' i sattılar beğenmeyip bu adam'I nerden aldılarsa ne refleks var ne konsantrasyon .
Şu maçı izleyemiyorum ya yanarım ona yanarım, çok merak ettim.![]()
Bu arada Buca golü buldu . Musa Aydın . Şeref golünü attılar .
http://www.facebook.com/supervideoo
golleri izle burdan..
Buca'nın kalecisi bildiğin kötürüm..
5-1 Beşiktaş kazandı. Muazzam bir futboL, show, goL, pres, istek, arzu, oyun.. Herşey vardı maçta.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Quaresma tüm maç çok istekli canlı oynadı.Müthiş hareketler yaptı.Ama son vuruşlarda Sabriden ne farkın var?Gene çıldırttı ya kardeşim 6-7 olmak varken niye 5 ile yetinelimki yani? Quaresma daha adam gibi oynasaydı son toplarda çok rahat 10'u bile bulurduk.Neyse 5le yetineceğiz artık..