Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
21. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

18 85.71%
  • Bucaspor kazanır

2 9.52%
  • Berabere biter

1 4.76%
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 61 sonuç

Konu: Beşiktaş - Bucaspor [18. Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default Beşiktaş - Bucaspor [18. Hafta]

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Umarım sırtımızı yaslayıp rahat rahat yıldızlarımızın şovunu izleyeceğimiz bir maç olur.Sezonun ilk maçında Gutinin harika asisti Bobonun golüyle sonuçlanmıştı,Bu maçta 2 katına çıkarsın asistlerini Guti,Simao 1 gol 1 asistle oynasın,Hugo Almeida havadan ve yerden ne kadar etkili olduğunu 2 golle kanıtlasın.Kısacası bu kadroya yakışır,bu taraftara yakışır,hasret olduğumuz rahat galibiyete kavuşalım.
    Buca kesinlikle zorluk çıkaracaktır,erken bir gol direncini kırar Bucanın.Başarılar Kartallar...

Farklı bir galibiyet beklentisi içindeyim. Farklı galibiyet olmasa da, hücumda çok etkili olmamızı bekliyorum. Almeida ilk golünü atacaktır bana göre.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İlk yarıdaki maçta pozisyona girmekte oldukça zorlanmıştık. Gerek Buca'nın istekli oyunu gerek oyuncularımızın birbirlerine tam manasıyla alışamamış ve bu kadar kapanan bir takıma karşı oynamamış olmaları ilk devrede bayağı bir sıkıntıya sokmuştu bizi. Ama Maestro'nun asisti kilidi açan anahtar olmuştu. Şimdi durum çok daha farklı. Artık kapanan takımlara karşı Maestro'nun çok ince bir pasına veya Q7'nin bireysel yetenekleriyle yoktan var edeceği pozisyonlara muhtaç değiliz. Kule gibi bir santrforumuz ve leblebi gibi çalım atabilen bir kanat oyuncumuz daha var. Her şeyden de önemlisi Sivok takıma döndü. Ben yeni transferlerden çok buna seviniyorum şahsen.

Bol gollü bir maç olur görüşündeyim. 4-1 veya 5-1 gibi bir skor ve Almeida'dan gol bekliyorum daha doğrusu içimden geçiyor. Bir aksilik olmazsa maça gideceğim ve yıldızlarımıza daha önce farkedemedikleri bir şeyi farkettireceğiz. Asıl taraftar burada!

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Yeni transferler,İnönü Stadı ve çArşı.

Bu maçı kazanmamız için yetecek sebepler. Oyunculara tek tek girmiyorum bile. Rahat kazanmamız gereken bir maçı inşallah zora sokmayız.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Tabata transferiyle yarın ki maçta...

Cenk-Hilbert-Toraman-Ersan-İsmail-Fernandes-Necip-Guti-Simao-Q7-Almeida

gibi bir kadro bekliyorum... Hilbert ten vazgeçebilip, Ekrem ya da Erhan ile başlarsa da, yine Sivok göbekte oynayacaktır muhtemelen.Keşke Toraman ı 1-2 maç sağ bekte denese...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Portekizce beste yarın söylenecek sanırım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

@Rehavi
    Kesinlikle katılıyorum sana. Her ne kadar dribbling , orta açma gibi özellikleri bir bek için pek yeterli olmasa da yabancı kontenjanını optimum şartlarda kullanmak açısından Toraman'ın sağ bek oynaması en mantıklı olanı. Ama şöyle de bir durum var Schuster yine çift forvet çıkmayı düşünüyormuş yani maalesef ve maalesef Nobre ilk 11 başlayacak. Guti orta sahaya çekilecek. Ordan açılan kontenjanla Manisa maçındaki gibi bir kadro görebiliriz.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Fernandes bu maç oynar bence... Bi kazaya kurban gitmeyelim de ilk maçtan, o ofansif kadroyla...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Basla artik Super lig

Besiktasin pek zorlanacagini dusunmuyorum bu macta, tabi 4-2-3-1 oynarsalar. Cift forvet yaramiyor

Uçuşumuz bu maçla başlayacak...

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Sivok un oynayabilecek durumda olup olmayacağı maç saatinde belli olacakmış... Fernandes oynayacaksa zaten Sivok un yerine Ersan ı koymak daha mantıklı olur... Son kadrodan farklı olarak Nobre nin yerine de Fernandes oynar...

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

İşte Beşiktaş'ın 11'i ;

Cenk, Hilbert, İsmail Köybaşı, Ersan,İbrahim Toraman, Guti, Aurelio,Simao,Quaresma,Nobre ve Almedia ilk 11'i ile başlıyor.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Niye zorluyor anlamıyorum... Nobre bir maç iyi oynadı diye hep o mu oynayacak? Guti-Aurelio defansın önünde zayıf kalıyor işte... Ayrıca 5 yabancıyla çıkıyoruz :S Aurelio nun yerinde Ernst ya da Fernandes olsaydı bari...

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Nobre yerine Fernandes olabilirdi umarim zorlanmayiz tek defansif orta saha oyuncusu ile.

Ernst oynamayacaksa bize verin yav

Yeni transferlerden simao ve almeida maçta oynayacakmış en az 3 gol atılmalı yoksa kupon ilk günde yatacak

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Hadi bakalım.Çok önemli bir sınav bizim için.Eğer umduğumuz hasret olduğumuz o farklı ve rafat galibiyete ilk maçtan ulaşırsak çok yaparız bu olayı.Hadi bakalım Kartalım...

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

GELSEDE MESSI ZILLISI BITMEZ BIZDE DELI IBO SEVGISI

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Guti'nin kullandığı kornerde altıpas önünde Nobre'nin kafa vuruşu köşeye gitti. Londak'ın bakışları arasında meşin yuvarlak ağlarla buluştu.

Goll!! Nobre!

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Beşiktaş! Beşiktaş! Beşiktaş!
    Uzun yıllardır demiyorum,17 yaşındayım,babam sağolsun 7 yaşımdan beri Beşiktaşımı izliyorum böyle bir takım izlemedim.Her dakika pres,her dakika gole aç bir takım muhteşem ne denilebilir ki.Hiçir ayrıntıya girmeyeceğim sadece şu devre arası neden bu kadar uzun sürüyor demekten başka bir şey demicem yani.

22. Default

Muazzam futbol oynuyor Beşiktaş. Bucaspor sahadaki futbolla başa çıkamıyor, sertliğe başvuruyor ama skor 3-0 oldu bile İnönü'de rakiplerin işi çok ama çok zor olacak... Gözüm korktu
    Ama izlemek gerçekten büyük keyif veriyor, Beşiktaş taraftarları ne kadar övünse az takımlarıyla.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Nobre 4-0 Bu arada Fernandes girdi oyuna.

24. Default

Bu arada bu Buca'nın yeni aldığı kaleci çok kötü , Fernandes ' i sattılar beğenmeyip bu adam'I nerden aldılarsa ne refleks var ne konsantrasyon .

Nesil
    2006

Şu maçı izleyemiyorum ya yanarım ona yanarım, çok merak ettim.

26. Default

Bu arada Buca golü buldu . Musa Aydın . Şeref golünü attılar .

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Şu maçı izleyemiyorum ya yanarım ona yanarım, çok merak ettim.
    http://www.facebook.com/supervideoo

golleri izle burdan..

Buca'nın kalecisi bildiğin kötürüm..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

5-1 Beşiktaş kazandı. Muazzam bir futboL, show, goL, pres, istek, arzu, oyun.. Herşey vardı maçta.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Quaresma tüm maç çok istekli canlı oynadı.Müthiş hareketler yaptı.Ama son vuruşlarda Sabriden ne farkın var?Gene çıldırttı ya kardeşim 6-7 olmak varken niye 5 ile yetinelimki yani? Quaresma daha adam gibi oynasaydı son toplarda çok rahat 10'u bile bulurduk.Neyse 5le yetineceğiz artık..

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by garydelgadov View Post
    Rahat 10'u bile bulurduk.Neyse 5le yetineceğiz artık..
    Beşiktaş'ın nasıl ezici bir üstünlükle oynadığının kanıtıdır

Tebrikler Beşiktaş bu sezon kendileri için en iyi topu oynadılar.Can yakacaklar gibi (:
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri