Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 110 sonuç

Konu: Iverson Beşiktaş'ta

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Exclamation Iverson Beşiktaş'ta

Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi oyun kurucuları arasında yer alan Allen Iverson’a transfer teklifinde bulunan siyah beyazlılar şimdi yanıt bekliyor. Cevap olumsuz olursa, en az onun kadar ünlü başka bir basketbolcu alınacak.

Her şey Ricardo Quaresma için 19 Haziran’da BJK İnönü Stadı’nda düzenlenen imza töreninde başladı. Töreni izleyen siyah beyazlı taraftarlar, Beşiktaş Kulübü tarihinin en önemli transferini gerçekleştiren başkanları Yıldırım Demirören’e, “Basketbola da yıldız isteriz” diye tezahürat yaptı. Quaresma’nın ardından Guti’yi de getiren Demirören, transferde birlikte çalıştığı asbaşkanlar Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu’na birkaç kez taraftarların bu isteğini hatırlatıp, “Basketbol şubesi için de bir şeyler yapmalıyız” dedi.

Basketbola da yıldız...

Adalı ve Zülfikaroğlu’ndan, “Haklısınız başkan, oraya da bir dünya yıldızı yakışır. Bu konuda bize düşen ne varsa yapmaya hazırız” cevabını alan Demirören, hemen çalışmalara başladı. Geçtiğimiz günlerde basketbol şubesinden sorumlu yönetici Şeref Yalçın’la bir araya gelip, “Basketbol şubesine de bütün taraftarları heyecanlandıracak bir yıldız getirmek istiyorum. Kimleri alabiliriz, bir araştırmasını yap” dedi. Yalçın gerekli araştırmayı yaptı ve önceki gün menajer Ahmet Bulut’u da yanına alıp, başkan Yıldırım Demirören’e transferini istediği süper yıldızın ismini açıkladı: Allen Iverson.

Başkan Demirören haklı olarak önce şaşırdı; “Iverson mı, dedin. Emin misin? Bu adam bir dünya yıldızı. Bize gelir mi?” diye sordu.

Şeref Yalçın da, Ahmet Bulut aracılığıyla ABD’li basketbolcunun menajeri Gary Moore ile temasa geçtiklerini belirtip, “Iverson’un NBA’deki kariyeri bitti. Bundan sonra Avrupa veya Çin’e gidecek. Özellikle Çin takımları kendisini çok istiyor. Hatta bir tanesi yıllık 4 milyon dolar net ücret önermiş. Ama Iverson kültür farkından dolayı Çin’e gitmek istemiyor. Biz de onlara Türkiye’nin bir Avrupa ülkesi olduğunu ve burada çok rahat edeceğini anlattık. Eğer ‘Türkiye’ye gelebilirim’ cevabını verirse para pazarlığına başlayacağız. Kendisine 1.5-2 milyon dolar arası bir rakam önerebiliriz” diye konuştu.

Ramos’la da görüştüler

Yalçın, Iverson’un yanı sıra Porto Riko Milli Takımı’nın 2.22’lik devi Peter Ramos’un da Beşiktaş’a çok uygun bir isim olduğunu belirtip, bu oyuncunun menajeriyle bir ön görüşme yaptıklarını belirtti. Allen Iverson’a yaptıkları transfer önerisi hakkında Hürriyet’e özel açıklamada bulunan Şeref Yalçın, “Iverson’a teklifimizi sunduk. Şimdi kendisinden cevap bekliyoruz. Eğer kabul etmezse en az onun kadar ünlü başka oyunculara yöneleleceğiz” dedi.

Yalçın’dan Bomba Açıklamalar!!! (Iverson Transferi İle İlgili)
    This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 540x345 and weights 108KB.

Beşiktaş Spor Kulübü Basketboldan Sorumlu Yöneticisi Şeref Yalçın, Allen Iverson ve Peter John Ramos transferleriyle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Sitemize konuşan Yalçın, Iverson’ın parayla pek ilgilenmediğini belirterek, “Maddi açıdan bir sorun olacağını düşünmüyorum. Çünkü Iverson’ın paraya ihtiyacı yok. Normal düzeyde bir ücretle beraber kendisini renklerimize bağlayabiliriz. Ben 5-6 gün içinde net bir sonuç alabileceğimizi düşünüyorum. Porto Rikolu Peter John Ramos ise bitmek üzere. Taraftarımız bu yıl salonda da büyük coşku yaşayacak. Eğer Iverson olmazsa başka bir dünya yıldızını transfer edeceğiz. Bu yöndeki araştırmamız sürüyor” dedi.

NBAtrky

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Hangi takım alırsa alsın farketmez.Iverson'ı Türkiye'de izlemek çok güzel olur.Umarım gelir ülkemize.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gelsin gelsin.Türkiye'ye gelmiş geçmiş en iyi basketbol transferi olur.Beşiktaş'lı olmamama rağmen ben bile heyecanlandım.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Vay arkadaş ne bomba ama. Gelirse harbiden büyük sükse yaparlar.

böyle bir haber ne zaman çıkacak diye merak ediyordum
    eğer TBL'ye gelirse iyi olur...

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Of anam of..başka söze gerek yok bence.Ramos transferine de pek sevindiğimi daha doğrusu istediğimi söyleyemem.Odunun teki.Pivot alınacaksa şutu olan biri olmalı orta mesafe şut artık her pivotta nerdeyse..

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Beşiktaş Ramos'u mu aldı ?

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by A.FaruK View Post
    Beşiktaş Ramos'u mu aldı ?

İmzalar atılmak üzere deniyor.
    Last edited by vego : 25.Eylül.2010 at 12:07

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

İnşallah gelir. Takım farketmez Türkiye'ye gelsinde. Bu adamın takım bulamamasına şaşırmıştım ama gerçekten çok sevinirim ülkemize gelmesine.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Quote Originally Posted by vego View Post
    İmzalar atılmak üzere deniyor.
    İyi transfer yapmış o zaman Beşiktaş. Gerçi biraz sert oynama problemi var ama iş yapar Türkiyede.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Iverson İçin Mucize Adam Devrede!

FUTBOLDA Guti ve Quaresma gibi yıldızları kadrosuna katan Beşiktaş, potada NBA’in efsanevi ismi Allen Iverson’ı transfer etmek için işin uzmanının kapısını çaldı. Beşiktaş’ta Amatör Şubelerden Sorumlu Yönetici olarak görev yapan ve yaşanan mali sıkıntılara karşın yıllardır Beşiktaş Cola Turka’yı Beko Basketbol Ligi’nde şampiyonluk adayları arasında tutmayı başaran fieref Yalçın, Iverson’ın transferi için Guti, Q7 ve Schuster gibi isimlerin Beşiktaşlı olmasında rolü olan Asbaşkan Serdal Adalı’dan yardım istedi.
    GEÇTİĞİMİZ sezona Grizzlies’da başlayan ve aniden basketbolu bırakma kararı alan Iverson, daha sonra efsaneleştiği kulüp Philadelphia’yı reddemedi ve parkeye bir daha döndü. Geçen sezonu 13.8 sayı, 4 ribaunt ortalamasıyla tamamlayan 35’lik yıldız, serbest durumda.

NBAtrky

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Gerçekten Harika bişey olur Iverson'u Beşiktaş'ımda seyretmek

Nesil
    2006
    Yer
    İzmirli / Kocaeli Üni.

Düşünmesi bile güzel ama balon haberdir diye tahmin ediyorum

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Iverson’da Son Dakika!
    This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 540x345 and weights 111KB.

Spor Toto Türkiye Kupası Elemeleri D Grubu’na Galatasaray Cafe Crown galibiyeti ile başlayan Beşiktaş Cola Turka’da Iverson transferi için gelişmeler sürüyor.
    NBA’in ünlü yıldızı için Siyah – Beyazlılar; disiplin maddesi ve ücretin gecikmesi halinde oyuncu fesih maddeleri konusunda sıkıntı yaşamıştı. Bunları değiştiren Beşiktaşlı yöneticiler yeni kontratı Iverson’ın menajerine bugün yolladı. Iverson son maddeleri inceleyecek ve ABD’li oyuncu Beşiktaş’ın isteklerini kabul ederse müthiş transfer sonuçlanacak, Iverson Beşiktaş forması giyecek.

Iverson'ın menajeri: "Beşitaş ile çok ciddi görüşmeler içindeyiz ".. Ayrıca Iverson 10 gün süre istemiş cevaplamak için.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Basketin B'sinden haberimiz yokken küçükken İverson ismini bilirdim bitek. Tabi o zamanlar Allen İverson diye bilmezdim Alenayvırsın diye bütün sanırdım Yani adam o derece efsane markalaşmış ismi ama sanmam geleceğini.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Gelmemesi için bir neden yok, niye gelmesin ki? Çin'e gideceğine avrupada oynamak varken. Çinliler daha fazla para verebilir ama İstanbul'da yaşayacak, avrupda oynayacak, zaten Çinlilerin fazladan vereceği 2-3 milyona da ihtiyacı yoktur adamın.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Bu iki madde yüzünden iş uzamış deniyor.

Beşiktaş Cola Turka’nın büyük ölçüde anlaştığı Allen Iverson’ın gönderdiği kontratta istediği bir madde, Siyah – Beyazlı yönetimi düşündürdü.300 bin Dolar’ı peşin 1.5 milyon Dolar’a 35 yaşındaki NBA yıldızı ile anlaşan Beşiktaş Cola Turka, ünlü ismin gönderdiği kontrattaki maddeleri inceledi. Iverson, bir villa ve son model arabanın yanısıra maaşında gecikme istemedi. Gecikme olması halinde sözleşmenin fesih maddesini kontrata ekleyen Iverson’ın en akıl karıştıran arzusu da disiplin yönetmeliğiyle ilgiliydi.

“SÖZLEŞMENİN YÜZDE 1′İNİ ÖDERİM”

Özel hayatındaki yaşamıyla dikkati çeken Iverson, disiplin cezası olarak kendini sağlama almak istedi. Buna göre sözleşmesinde aldığı ücretin yalnızca yüzde 1′lik kısmının kendisine ceza olarak ödetilebileceğini belirten Iverson’ın bu talebi yönetimin hoşuna gitmedi.
    Kulübün yönetmelikleri olduğunu ifade eden yöneticiler, disiplin cezası maddesi ve ücret gecikmesi halinde fesih konusunda Iverson ile anlaşmaya çalışıyor. Eğer bu konularda çözüme gidilir ve sponsor da halledilirse Türk basketbol tarihinin en önemli yıldızı Siyah – Beyazlı formayı giyecek.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

işte o madde – Allen Iverson, kontratını Beşiktaş’a gönderirken yıldız ismin istekleri şaşırttı. Villada yaşamak istediğini belirten ABD’li son model araba da alınmasını şart koştu. 300 bin Dolar’ı peşin 1.5 milyon Dolar’a ‘evet’ diyen Iverson, disiplin cezası alması durumunda sözleşme bedelinin sadece yüzde 1’lik kısmını ödeyeceğini belirtti.

Futbolda Beşiktaş’a Schuster, Quaresma ve Guti gibi dünyaca ünlü isimleri kazandıran Siyah – Beyazlıların Asbaşkanı Serdal Adalı, basketbolda da kolları sıvarken NBA’in yıldız oyuncusu Allen Iverson’da sona yaklaşıldı. Beşiktaş Kulübü Basketbol Şube Sorumlusu Şeref Yalçın ile beraber bir süredir Iverson’ı Siyah – Beyazlı renklere bağlamak için çalışmalarını sürdüren Adalı, sponsor bulup kontrattaki bazı maddeleri çözdükleri takdirde transferi bitireceklerini söyledi. İki sponsorla görüştüğünü bunlardan birinin yatırım yapmaya sıcak baktığını belirten Adalı, “Daha önce spora yatırım yapmamış iki firma ile görüştüm. Bunlardan bir tanesi yatırım yapmaya sıcak bakıyor. Transferde artık son detayları konuşuyoruz. Iverson daha önce bizden oldukça fazla bir ücret istiyordu. Ancak kendisini bizim şartlarımıza yaklaştırdık. 1.5 milyon Dolar’a anlaştık. Pazartesi günü (yarın) biz de şartlarımızı sunacağız ve ortak bir noktada buluşacağız. Sponsorla anlaşıp, kontratı da çözümlersek Iverson, Beşiktaşlı olur. Ancak bize verim sağlaması gerekir. Eğer bir disiplin sorunu olursa bizim de iptal hakkımız olmalı. Bu konuları konuşup transferi bitireceğiz” dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Zaten, kariyeri için ya da para için gelmiyor. Basketbolunun son yıllarında İstanbul gibi bir şehirde olacak, Beşiktaş'ın verdiği parayı eğlenceye harcayacak. Canı skılırsa da bir şey bahane edip kaçmak için de sözleşmeye böyle şeyler koydurtuyor.

Maçlarda da bu haliyle bile takımı ligde rahatça taşıyan isim olur, saha dışında özelikle Amerika'da hekesin Beşiktaş'ın adını duymasını sağlar.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Keşke gelse her maçına gitmezsem neyim..

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

İnşallah gelir. Mrsic basketbolu bıraktıktan sonra TBL'yi izlememe kararı almıştım ama İverson bu kararımdan dönmeme yardımcı olabilir. İzlemesi çok keyifli olacaktır.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Gelecegine hala inanmiyorum acikcasi. Bir yandan muthis bir heyecan ve reklam olur, ama daha gecen sene H.Yildirim'in parasini odeyemeyen bir takimin Iverson'a bu kadar para vermesi (Chatman dururken) dogru gelmiyor bana. Ama adam Iverson iste, normal bir basketbolcu degil...

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Exclamation Kaan Kural : '' Iverson Erozyona Uğramış Bir Yetenek ''

Türkiye'nin en iyi basketbol yorumcularından biri olan Kaan Kural, Beşiktaş CT ile adı geçen Iverson'ı Haber1903'e değerlendirdi.

Kural, yaptığı açıklamada;

Iverson'un Beşiktaş CT'ya gelmesi tüm dünyada konuşulur. Basket sahası dışında gelmiş geçmiş en büyük olay olurken saha içinde ne getirir bunu bilemeyiz. 4 kere NBA sayı kralı ve en değerli oyuncusu ama yetenekleri son derece erozyona uğramış durumda. Bir süredir basketbol oynamıyordu. Saha dışında çocuğunun hastalığı, boşanma durumu, alkolik konumlarındaydı. Üstelik Iverson en iyi dönemlerinde Avrupa'da oynayabilecek bir basketbolcu değildi. Onun stili Nba 'ye çok daha yakın. Avrupa'da bir çok oyuncu Nba'de başarılı olamıyorlar. Iverson geldiğinde çok büyük etki yaratır ama 3-4 hafta sonra o etkiden eser kalmaz diye düşünüyorum.

Iverson Beşiktaş CT'yı şampiyon yapar mı? sorusuna;

'' Ben hiç ihtimal bile vermiyorum. Beşiktaş CT'yı aşağıya bile çeker''

Haber1903

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

İverson Beşiktaşta. Hayırlı olsun

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Transfer sezonu bitmedi mi ?

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Transfer sezonu bitmedi mi ?
    basketbolda sınırı yok mesela geçen sene gasper vidmar fenerbahçeye final serisinden önce katıldı.Sezonu kiralık geçirmişti.Örnek vermek gerekirse.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Bir adamla şampiyonluk gelmez belki ama, aldığımız adam da Allen Iverson. Türk basketbol tarihinin en büyük transferi hayırlı olsun. Umarım katkısı da transferi kadar sansasyonel olur.

Not: Askere de tam zamanında gidiyorum yani, Mersinle maçımız 2. devre ve ben o maç tarihinde burda olamayacağım.

Sheriff Misafir

Basketbol da bir adam bir takımı büyük oranda taşır, yanındaki adamlar çok kötü değilse rahatlıkla taşır. Allen Iverson Türk Basketbol tarihinin en büyük transferidir ve Beşiktaşı rahatlıkla sırtlayacaktır. Tebrikler.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmirli / Kocaeli Üni.

Bu transfer gerçekleştiyse müthiş bir tanıtım olur Beşiktaş açısından ama şunuda unutmayalım Iverson bitti takıma katkı sağlayacağını düşünmüyorum ama sırf reklam açısından bu transferi doğru buluyorum onu Türkiye'de görmek müthiş olacak.

Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri