1 ile 7 arası toplam 7 sonuç

Konu: Backgrounds

Default Backgrounds

Arkadaşlar oyuna kendi seçtiğim resimlerin arkaplanlarını koymak istiyorum. Belgelerim/sports interactive/Fm 2011/Graphics/Backgrounds ' a seçtiğim resimleri koydum ve oyun içinden arkaplan resimlerini kullan seçeneğini aktivite ettim. Fakat bişeyler eksik sanırım bu resimleri aktive edebilmem için ne yapmam gerekiyor acaba?

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Kullandığınız temanın dosyasına girip, koyduğunuz resmin adını default olarak ayarlarsanız olacaktır.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Kullandığınız temanın dosyasına girip, koyduğunuz resmin adını default olarak ayarlarsanız olacaktır.
    Tam olarak dediğinizi anlamadım yaklaşık 10-15 tane resim var kullanmak istediğim klasörde bulunan.HEpsininde ismi farklı ve kullanığım tema skins klasöründe bulunuyor. Arkaplanlardan ayrı olarak.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by TikyAdidas View Post
    Arkadaşlar oyuna kendi seçtiğim resimlerin arkaplanlarını koymak istiyorum. Belgelerim/sports interactive/Fm 2011/Graphics/Backgrounds ' a seçtiğim resimleri koydum ve oyun içinden arkaplan resimlerini kullan seçeneğini aktivite ettim. Fakat bişeyler eksik sanırım bu resimleri aktive edebilmem için ne yapmam gerekiyor acaba?
    Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    oradan değil de ondan. arkadaş anlatmış.örneğin bendeki;

C:\Documents and Settings\Administrator\Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2010\skins\neue2\graphics\main menu

içindeki background resimini değiştirmek gibi.

sende kendininkine bakarak oradan değiştirebilirsin.

Çok teşekkür ederim. Şimdi anladım sağolasın.

Son bir sorum daha olacak 16-17 tane resim attım fakat resim ismini default olarak yaptığım resim oldu sadaece diğerleri default2 3 4 diye gidiyor. Ama menülerdeki geçişlerde sadece default olan resim gözüküyor menüden menüye geçtiğimde ötekilerinde gözükmesi için ne yapmam gerekiyor?

Mesaj Yetkileri