Trabzonspor maçında ki istek , arzu ve oyunun yarısını sahaya yansıtırsak galibiyet alacağımıza eminim . Ancak Manisaspor'da çok formda onlar da lige 2'de 2 ile girdiler ve çok tehlikeli oyuncuları var . Sağ bek 'de Gökhan'ın yerine Bekir oynayacaktır . Orta saha da ise Topuz ve Emre'yi orta da oynayıp Özer'i sağ kanatta oynatacağını düşünüyorum Aykut Kocaman'ın . Umarım kazanırız .
sağ bekte topuz oynar umarım.
Sağ açık Dia oynarsa her türlü Fener kazanır. Manisaspor'da Eren bu ara çok vasat bir görüntü çiziyor. Ve çok aksıyor. Dia bu maçta sağda oynarsa penaltı bile yaptırır.
Fenerbahçe bu sezon deplasmanlarda etkili olamıyor. Manisaspor'da iyi bir takım. Bence Manisaspor kazanacaktır ya da en azından kaybetmeyecektir...
Manisa'nın sağı solu pek belli olmuyor.Fenerbahçe rahat da kazanabilir puan da kaybedebilir.
------------------- Niang ----------------
-------------------- Alex -----------------
Dia --- Emre - Gökay - Topuz -----
A. Santos - Yobo - Lugano - Okan
------------------ Volkan ----------------
Böyle çıkabiliriz ve böyle çıkarsak bence puan kaybetmeyiz.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Umarım sağ bekte bekirle başlamaz.Büyük takımlar stoperden bozma beklerle oynayacak kadar aciz olmamalı.Okan oynasın daha iyi.Selçuk cezalı olmasa mehmet oraya geçerdi ama muhtemelen şimdi mehmet-emre ikilisi yapacaktır aykut hoca.Kazanacağımızı düşünüyorum Manisa güzel savunabilen bir takım değil.Korkmuyorum bu maçtan.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Niang
Topuz - Alex - Dia
Emre - Gökay
Andre - Yobo - Lugano - Okan
Volkan
Topuz özellikle sağda oynamalı. Manisa'nın en tehlikeli adamı sol kanatta Simpson. Hem onun tarafında oynayıp Simpson'ın etkisini azaltabilir. Ayrıca Dia sağda olup Manisaspor'un defansif anlamda en kötü bölgesi olan sol tarafı felç edebilir. Simpson'ın savunma desteği 0. Ayrıca Eren bu aralar çok vasat.
Last edited by Zekirdek : 02.Şubat.2011 at 22:48
Kadıköy'de oynasak daha tedirgin olurdum. Manisa tam bir deplasman takımı çünkü. Zorlanırız ama kazanırız. Skor tahmini 2-1 veya 3-1 Fenerbahçe lehine.
Trabzon maçında alınan 3 puan perçinlenmek isteniyorsa bu maçtanda kesin 3 puan alınmalı.
1 Puan bile rakiplerin kazanması durumunda hiç önemli olmayabilir.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
En kritik maçlarımızdan birisi. Çünkü Trabzon maçını kazandık ve Kayseri maçı öncesi ciddi bir sınav. Hem baskı ortamındayız hemde rakipte iyi oyunculara sahip bir takım hemde deplasmanda oynuyoruz hemde şu aldığımız son bir kaç maçtan sonra bu maçı almamak demek bundan önceki aldığımız maçları almamış gibi olacağız demek. Kısacası kazanmalıyız yani..
Bu maçın ne kadar kritik olduğu apaçık zaten. Bu sebeple "kazanmak zorundayız" filan diye cümle kurmayacağım. Daha Trabzon maçı oynanmadan bu maçtan bahsediyordum. Trabzon maçını kazanmakla değil, önce Trabzon'u, sonra Manisa'yı yendiğimiz takdirde şampiyonluk yarışına dahil oluruz diyordum.
Kazanır mıyız peki? İşte bütün mesele... Kazanırsak bunun soluğu bize bayağı bir yol aldırır. O enerjiyle bir süre hız yaparız.
@Yaman Abi
Bence Manisa'yı yenerek değil hem Manisa ve ardından Kayseri'yi yendiğimiz takdirde şampiyonluk yarışına gireriz. 3 ciddi maçtan biri gitti. Diğer 2'sini alırsak gireriz. Tahminince Trabzon önündeki 2 maçtan birinde puan kaybedecek. En azından temennim budur.
Fenerbahçe ligdeki en potansiyelli takım, ama bunu gösteremiyorlar. Ben bize karşı oynana oyunu da çok falz beğenmemiştim geçen hafta. Fenerbahçe böyle olmamalı, kalitesinden çok hırsıyla kazandı fener, demem o ki o hırsla herkes kazanabilirdi bize karşıseyirci faktörü çok etkili oldu. Ama manisa deplasmanında antalya maçı gibi düz maç olabilir. Manisa puan alabilir. belli olmaz. çok uyuşuk bir havası var o stadın, oyuncular donuyor. enteresan.
@Chinatown
Stad şehrin dışında kaldığından uyuşuk bir hava olabilir. Kışın çok soğuk olabiliyor Manisa'ya oranla. Örneğin geçen Gaziantep B.B maçından 2. yarıda çok üşüyüp çıkmıştım.
Çok rahat alırız bu maçı , manisa bize rakip olamaz
Maçı stadda izlemeyi düşünüyorum umarım gitmeme değer![]()
Oynarsa Fenerbahçe Kazanır
Yatarsa Manisaspor...
...
Eğer "zekirdek"in bahsettiği uyuşuk bir hava olursa çekeceğimiz var. Bizim oyuncular saniyesinde mayışır.
Bugün gazetede Aziz Yıldırım'ın falan açıklamalarını okudumda göz ucuyla baya stres altına sokdular yine takımı tıpkı Galatasaray maçındaki gibi..
Umarım topçular olumsuz etkilenmez.3 Puanı aldığımız takdirde iyice hava yakalarız heleki haftayada Kayseriden kendi sahamızda 3 puanı alırsak o zaman İnönüye rahat gideriz çünkü İnönüden 1 puan bile ilaç olur o zaman.
İnönü'yü o gün gelince konuşuruz. İş oraya kadar gelsin, orası kolay.
Hele bu Manisa maçını kazasız belasız bir atlatalım.
Abi yine inanılmaz baskı oluşturdular takım üzerinde.Yok Efendim dönüm noktasıymış falanmış filanmış.
Bırak topçular rahat çıksın maça.Son içerde oynadığımız Gs maçındada yok 10 sene 11 olurmu bu kadro bu maçı süpürürmü fark olurmu dediler adamların ellerini ayaklarına doladılar.
O yüzden işimiz zor ama bu baskı olayı çok kötü etkiliyor takımı.Öyle bir takım haline geldik ki ilk yarı 2-0 soyunma odasına gidelim 2.yarı o maç 3-2 olabilir.