Haftanın en güzel maçı olacağı kesin. Takım sezon boyunca ilk defa eksiksiz çıkacaak bir maça.![]()
I'm back...
Bursasporumun Zorlansada Kazanacağı bir maç olucak. Maça gitme İhtimalim var hadi bakalım.
Çok zorlu bir maç olacak Eskişehirspor taraftarının desteği ile en az 1 puan kopartacaktır diye düşünüyorum.
Miller' a güveniyorum.Tek başına maçı alacaktır.60'a kadar Miller işini görür sonra yerine Altidore girer.![]()
Es-Es'in kaybetmeyeceğini düşünüyorum.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Galatasaray maçı bir istisna abi. G.Saray maçına bakıp eğer saldırarak başlarsanız oyuna paramparça ederiz sizi buna emin ol. Çünkü Galatasaray maçında Tello ve Sezer oynamayınca sistem değişti. Pele'ye topu yönlendirme işi verildi. Pele'de ilk dakikalarda çok top kaybetmiş bunun sonucunda çok baskı yemişiz. Baskı yiyince ve G.Saray'da bu atakları iyi değerlendirince Cana'nın belki beceri belkide refleks diye nitelendirebileceğimiz bir hareketiyle gol atması sonucu 1-0 geriye düştümüşüz ve hemen akabinde 2. golü yemişiz Sezgin'in hatasından. İlk yarının sonunda Kewell 3-0 yapınca iş bitmiş gibi olmuş zaten. İkinci yarı Batuhan oyuna girince takımda gözle görülür bir değişiklik olmuş. Çünkü Batuhan oyuna girince hiç birşey yapmasa bile rakip takımın bir stoperini alıp götürüyor ve bunun neticesinde göbekte bir boşluk yaratıyor. 3-2ye gelmiş maç o golü yemesek belki 3-3 olacakmıştı. Dediğim gibi Galatasaray maçından önce oynadığımız 8 maçlık periyottaki gibi oynarsak ve Bursaspor'da Galatasaray maçından etkilenip saldırırsa paramparça ederiz. Sistem ve dizilim muhtemelen şöyle olacaktır.
-------------------Ivesa---------------
Koray-Diego-Nadarevic-Volkan
--------------Pele--------------------
-----------Sezer (Tello) - Alper--
Burhan----------------------Erkan
-------------Batuhan----------------
Beni korkutan tek konu Pele'nin formsuzluğu ve Nadarevic'in yavaşlığı. Onun dışında hiç bir çekincem yok. Tahminim Nadarevic'in pek öne çıkmasını istemez Bülent Uygun ve Diego Miller'a yapışır. Zaten Diego 9 maçlık performansını sürdürürse Miller'ın ismini hiç duymazsınız. Haa eğer Altidore oyuna girerse 3. bir çekincem çıkar ortaya. Çünkü bana kalırsa Miller'dan daha tehlikeli bir oyuncu. Mehmet Yıldız'ın teknik hali. Tam Türkiye'ye uygun bir adam. Emenike ile hemen hemen aynı özelliklere sahip.
I'm back...
Bursa karşısında es esten puan bekliyorum
Gol yemeden Farklı kazanıcağımızı düşünüyorum. 4-0 gibi bir sonuç bekliyorum. Miller 2 Altidore da 2 gol atar.
İLK 11'LER
ESKİŞEHİRSPOR: Ivesa, Sezgin, Nadarevic, Diego, Volkan, Erkan, Alper, Burhan, Tello, Sezer, Batuhan
BURSASPOR: Ivankov, Ali, Ömer, Stepanov, Vederson, Hüseyin, Ergic, Ozan, Insua, Altidore, Miller
Sentugo.
dakika 22 ergic attı
0-1 oldu
Sentugo.
Ergic cok güzel bir gol attı da eskişehirli oyuncununda pası güzel sezgin galiba
Sercan ve Volkan Kesik Yemeye Başlamışlar, Hadi Hayırlısı.
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Hakeden giysin formayı, zaten olması gereken bu.
Ergiç'in golü harikaydı, bekletmeden çok düzgün bir vuruş yaptı o zor pozisyonda. Takımımızda en sevmediğim oyuncu Vederson'un ise sakatlanıp çıkmasına üzüldüm dersem yalan olur![]()
İlk 45 dakikada sahada en çok koşan 5 BURSASPORLU..
1-insua,,, 2-hüseyin.. 3-Ali Tandoğan, 4-Alditore,, 5-Ergiç..
insua 5590 metre koşmuş
Sentugo.
İnsua Çıkıyorr Batalla Oyunda Saldırr Bursammm.
Batuhan cok gereksiz yere kirmizi kart gördü takimini 10 kisi birakti dk 68de
yok yok olmayacak bu adamdan.
dk 75 Eskisehir penalti kazandi Sezer golü atti
Sezerin penaltı golü durum 1-1
Sezer golü attı es-es 10 kişi Bursalılar topu vermek istemiyor. Anlamak güç.
Eskişehirspor 1-1 Bursaspor 76' Sezer Öztürk (Pen)
Bu kadar bariz kendisini yere bırakabilir mi bir insan?
Bursa da 10 kisi kaldi Ozan kirmizi yedi
Lanet olsun bu Hakeme ya. Ozan İpek kırmızı..
Ozan İpek ikinci sarıdan kırmızı kart yed
Edit: Ertuğrul Sağlam tribüne gönderildi.
Bravo...süper hakemler yine iş başında!
Halis Özkahya show var sahada. Uydurma bir penaltı + uydurma bir kırmızı kart + Ertuğrul Sağlam tribünde.