Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır?

Voters
26. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

19 73.08%
  • Berabere

2 7.69%
  • Kayserispor

5 19.23%
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 85 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Kayserispor [21.Hafta]

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Default Fenerbahçe - Kayserispor [21.Hafta]

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Önce Trabzon dedik , Kazandık.

Sonra Trabzon maçının anlamlı olması için Manisayı yenmemiz gerek dedik yendik.

Şimdide Beşiktaş maçı öncesi kazanıp morallerin iyice tavan yapması gerekiyor diyoruz.İnşAllah güzel futbolla 3 puanın sahibi oluruz.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Deplasmanda olsa çok zor ama içeride, güzel maç olacak, avantaj bizde. Golü ilk yarıda bulursak maçı kotarabiliriz, yoksa süre ilerledikçe işimiz zorlaşacak. Kayserispor'un gidişatına bakınca ligdeki en zor maç görünüyor şu an.

Kazanabiliriz umarım, kayıpsız geçersek zorlu fikstürü arasında Beşiktaş ile deplasmanda oynamak avantajlı olacak.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Umarım kazanır ve Beşiktaş deplasmanına daha rahat çıkarız. İçerde olmasa çok zor maç derdim ama içerde mutlak favoriyiz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe bu gazla, bu havayla maçı ilk yarıda kopartır.Tıpkı Trabzon maçı gibi...

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Fenerbahçe bu gazla, bu havayla maçı ilk yarıda kopartır.Tıpkı Trabzon maçı gibi...
    Katılıyorum,fakat berabere bitmesini umuyorum...

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

2 takımda son maçlarını kazanıyor Kayserispor'un bu zorlu deplasmandan puan ve ya puanlarla döneceğini düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Bulacağımız erken gol ile maçı koparırız diye düşünüyorum.Gol geciktikçe stres olacaktır ama ben takıma güveniyorum bu birlik beraberlik devam ettiği sürece bu maçından üstesinden geliriz.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe Kadıköy'deki maçlarda skor, puan anlamında pek zorlanmıyor. Özellikle 2. devreye iyi bir giriş yapıp Trabzonspor'la puan farkını da 2'ye indirilmesi ve bazı grupların tekrar tribüne dönmesiyle tekrardan bir hava yakalandı. Kayserispor da iyi bir takım ancak Kadıköy'den puan çıkarabileceklerini zannetmiyorum. Skor tahminim 3-0

Kart sınırındaki Lugano sonraki hafta oynanacak Beşiktaş derbisi nedeniyle dikkatli olmalı.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

İyi maç olucaktır, iki takımda futbol oynamak için elinden geleni yapıyor..
    Skor benim için pek önemli değil, kötü futbolda olsa olur galib gelelim yeterli..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Şunu söylemek lazım, takımımız eskiden ilk yarıda hatta maçın ilk 20-25-30 dakikalık bölümlerinde 1-0 bile değil 2 farklı üstünlük sağlayamazsa maçı kazanamıyordu. Şimdi durum farklı. Maçın herhangi bir bölümünde bile üstünlüğü ele alıp koruyabiliyoruz. Zaten en önemli dezavantajımızda üstünlüğümüzü bireysel performans hatalarından yada düşüklüğünden dolayı yenen gollerle kaybetmemizdi. Şuanda takımımıza çok güveniyor taraftarlar. Evimizde oynayacağımız Kayserispor maçında sakat oyuncumuz yok. G.G ve Selçuk geliyor. Zor olacaktır maç. Ama ben kazanacağımızı düşünüyorum. Umarım bunun aksi bi skoru olmaz.

Maçın Pazartesi oynanması diğer takımların skorlarını bilip sahaya çıkacağımız için bir baskı yaratabilir. Herkes rahatlamış bir şekilde bizim maçımıza kilitlenecek. Oyuncularda bu yönden bir baskı hissedebilir. Dezavantaj olarak ele alabiliriz ama diğer taraftanda milli takıma giden oyuncularımız için bol bol dinlenme fırsatı olacak. O nedenle de 1 günlük bir avantaj sözkonusu...

Hocamıza ve takımımıza güveniyorum. Umarım kazanıp bu hafta ya lider oluruz yada farkı koruruz yine...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Maç içerde olduğu için kazanırız diyorum , kayseride olsa beraberlik iyi skor derdim kayseri çok iyi takım oldu

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Bundan önceki karşılaşmalar şampiyonluk potasına girmemiz için çok önemliydi kazandık ve şampiyonluk potasına girdik artık bundan sonraki karşılaşmalar sampiyon olabilmemiz için kazanmalıyız. Olası puan kayıpları hedefimizden bizi oldukça uzaklaştıracaktır. Trabzon maçındaki mücadeleyi Kayseri maçında bi 20-25 dk sahaya yansıtabilirsek maçı kazanırız diye ümit ediyorum.

En büyük avantajımız evimizde oynamamız ve Muhammed abinin dediği gibi taraftar grupları tribüne geri döndü ve bu çok büyük bi artı bizim için. Tribünler 12. adam görevini layıkıyla yerine getirdiği takdirde futbolcularda o havaya girmiş geçen hafta Manisa maçında bunu gösterdiler. İnşAllah bi inandık futbolcularda inanır bu şampiyonluğa. Geçen bi kaç maçta totem yapmıştık tutmuştu yine tutması dileğiyle.

Fener gol gol gol Şampiyonluk geliyor (:

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Bu maçı değil, bence bundan sonrasını konuşmaya başlayalım. Bir aksilik olacağını sanmıyorum. İnşAllah mahcup olmam.

Geçen yıldan kalma içimde bir ukdedir. Geçen yıl Kadıköy'de oynanan Kayseri maçını izleyememiştim. Aynı saatte Bayan Voleybol Takımı Avrupa Şampiyonluğu için Bergamo'nun karşısındaydı ve ben cama yapışmış, o maça odaklanmıştım. Sonradan duydum ki, Kayseri'ye karşı sezonun en güzel oyunlarından birisini sergilemişiz. Sonucun yanında futbolda güzelmiş. İnşAllah bu sezon da aynısı olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

İki takımda son haftalarda formda iki takımda açık futbol oynayan ekip zevkli bir maç bekliyorum.Fenerbahçe evinde daha ağır basıyor ama yenersekte süpriz denemez bence umarım kazanır ve fenerle puanı eşitleriz

Güzel bi mac olacaga benziyor Fenerbahce kazanir pek zorlanmayacaklarini düsünüyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    Kocaeli/Gebze

Zor bir maç olucağını düşünmüyorum,rahat kazanırız.

Nesil
    2006
    Yer
    11

Hani klasik bir tezahürat vardır ya: "Bu maçı alacaz başka yolu yok!", hah işte tamda öyle bir maç.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2006

Rahmetli Sabancı ne derdi: Çalışmak Çalışmak Çalışmak...

Biz de demeliyiz: Kazanacağız Kazanacağız Kazanacağız...

Başka yolu yok, Fener Gol Gol Gol, Şampiyonluk Geliyor...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Emre antremanda sakatlanmış. Tedbir amaçlı oynatılmayabilirmiş.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Süleyman Hurma Suleymanou Mehmet Eren ve Ömer Şişmanoğlunun sakatlıktan dolayı büyük ihtimal oynayamayacağını söyledi.Kaleyi yine volkan babacan koruyacak bakalım nasıl bir performans sergileyecek eski takımına karşı.Önder Turacıda sezonun ilk yarısında anlaşma gereği fener maçında oynamamıştı bu maçta oynayacakmı bilmiyorum tam olarak.Cangele Troisi ve Eren uzun süredir yok zaten.Yarın şöyle bir 11le çıkarız büyük ihtimal

Volkan Babacan
    Hamza(Önder)-Serdar-Amisulashvili-Hasan Ali
    Santana-Selim Teber
    Amrabat-Furkan(Moritz)-Ziani
    Zalayeta

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Emreye gıcık olmaya başladım,kayseri zor takım zorda olsa kazanırız

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

emre oynamazsa topuz ortaya özer sağa geçer. ya da gökay ortada oynar.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Fenerbahce, Kayseri ve Besiktas macini aldigi taktirde sampiyonlugun en buyuk adayidir bana gore.

Bu mac icinse Fenerbahce evinde baska oynuyor, galibiyet kesin gibi bisey

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Soyle bir baktim buyuk cogunluk FB'nin maci cok rahat koparip alicagini dusunuyor , bence cok zor bir mac olucak , KS'nin bu maci ikinci yarida aticagi bir golle 1-0 alicagini dusunuyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Bize Her Yer Trabzon [34]

Maç Kadıköyde olmasa Fener kesin puan bırakır derdim ama sene başından beri bir gerçek var ortada Fener evinde bir başka oynuyor, rahat kazanır demek Kayseriye haksızlık olur ama gönlüm tersini istesede 2-0 veya 3-0 gibi bir skor bekliyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Aghahowa yokkı şimdi Kayseri'de. Fenerbahçe kazanır gibime geliyor.

Benim amcağolu daha yeni askerden geldi arkadaşı Stadda çalıştığı için bedavaya maça gidicek benide bi ara götürücek

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Aghahowa yokkı şimdi Kayseri'de. Fenerbahçe kazanır gibime geliyor.
    Daha detaylı yorum isteriz böyle olmamış.

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Daha detaylı yorum isteriz böyle olmamış.
    Aghahowa kayseriyi omuzlarında tutuyoe anlamında bişe söyledi heralde...

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri