![]()
![]()
25.02.2011
20:00
![]()
![]()
25.02.2011
20:00
Last edited by TR.CaPTaiN : 23.Şubat.2011 at 19:19
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Buca'yı yenemeyeceksek kimi yenicez diyorum ve banko 2 diyorum, handikaplıüzerimizdeki ölü toprağını atmak için bundan iyi karşılaşma olamaz. Ertuğrul Sağlam'a güveniyorum, takımı en iyi şekilde bu karşılaşmaya hazırlayacaktır, özlediğimiz geçen sezonun Bursa'sını bu karşılaşmada izleyeceğimizi umuyorum.
İzmir'den bursa tribününe gidicek olanlar maça ne taraftan giricek biletler ne zaman nerden alıcak bir bilgisi olan varmı ?
Bucaspor 2.yarıda kendi evinde 7 gol attı 2 maçını da kazandı. Bursaspor puan olarak olmasa bile oyun olarak dipte. 10 Çifte şans denenebilir bana göre iddia için...
ben bu maça 0-1 çifte şans diyorum umarım güzel oran verirler![]()
Kendi stadlarına geçtiklerinden beri daha bi iyi gözüküyor Bucaspor![]()
Bu maçtanda 1 puan ile ayrılırlarsa şaşırmam açıkçası.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Bucaspor'un 1 puan alacağına inanıyorum.
Bende Bucaspor'n çıkarabiliceğini düşünüyorum.
Hepiniz yanılıcaksınızFarklı bir galibiyet alıcağımıza inanıyorum.
Bucaspor en az 1 puan alır diye düşünüyorum..
I'm back...
Bursa 3 puani alir. Gecen hafta yenildikleri takim Antep ligin guclu ekiplerinden. Bucanin direnis gosterebilecegini sanmiyorum. 2 haftadir Bursaya kotu performans gosteren hakemler dustu bu hafta dusmez insAllah
Bucadan süpriz bekliyorum bucaarenaya geçti geçeli evinde etkili oynuyor
Bucaspor kendi stadına geçtikten sonra hep kazandı ama iki maçta da kendi denginde takımlarla oynadı.Konyaspor ve Kasımpasasporla.Bursaspor kat kat güçlü gelir.O yüzden bu maçta çok rahat galip geliriz.
Buca'da 11'ler belli oldu!
Londak
Koray Çölgeçen
Kamil
Mulemo
Onur Tuncer
Serkan Yanık
Jose Gomes
Erkan Taşkıran
Jerko Leko
Victor Mendy
Sercan Kaya
BURSASPOR
Ivankov
Ali Tandoğan
İbrahim Öztürk
Serdar Aziz
Mustafa Keçeli
Ergiç
Svensson
Volkan Şen
Batalla
Ozan İpek
Miller
ohh be sonunda güzel bir kadro çıkardı Hoca.
Koray'ın topu direkten döndü.İlk kornerleriydi Buca'nın...
Bursa saha'da yok gibi .. Bucaspor puan veya puanlar kazanabilir ..
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
iyi bir ilk yarı olmadı, iki takım da çok hata yapıyor, buca ilerde çok alternatifsiz bakalım nolacak
Kazanman lazım Bursaspor, hadi timsahlarım benim![]()
Sert oynuyor Bucaspor, pas trafiğini sık sık faulle kesiyorlar. Bu şekilde gitmez bu maç. İkinci yarı rüzgarda bizim arkamızda. İnşallah şansta yanımızda olur
Miller çok yalnız kalıyor, Batalla dökülüyor... Insua'yı oyuna girebiir ikinci yarıda. Volkan'da agresif tutumunu devam ettirirse Turgay'la değişir.
Bende toplam gol 2-3 vermiştim. Bari 2 gol olsa![]()
Batalla 1-0 yaptı durumu...
Pablooooo Batallaaaaaa
Bursaspor'un hafta arasında hakemler hakkında bulunduğu serzeniş bayağı işe yaramış.. Bütün takdir haklarını Bursaspor'dan kullandı hakem maçın başından bu yana..
Bursam benim![]()