Mutlaka Galip Gelmemiz Gereken Bir Maç Kendi Evimizde Puan Kaybetmeyiz
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Son iki maçta oynadığımız futbol pek iç açıcı değil. Baştan çözemezsek sıkıntı yaşarız. Ama bir şekilde kazanacağımıza inanıyorum. Sanıldığı kadar kolay olmayabilir. Hakem her kim olursa kopan bunca yaygaradan sonra potansiyel zanlı olarak sahaya çıkacak. Onun işi de zor. Malum, Türkiye'de Fenerbahçe lehine hatalı karar verenler ipe çekilir ve yapayalnız ortada bırakılır; Fenerbahçe aleyhine hata yapanlar ise ancak satır aralarında eleştirilir ve "ama zaten Fenerbahçe iyi oynamamıştı" diye bir cümle de ilave edilir. Bunda aciz ve gafil Fenerbahçe yönetimininde payı var elbette. İşte şartlar böyle olunca baştan vurmak, oyun üstünlüğünü lk dakikadan itibaren ele geçirmek lazım. İyi başlarsak farka dahi gidebiliriz. Rolantide başlarsak çok zorlanırız. Ortası yok.
Andre Santos ve Lugano cezalı
Gökhan Gönül'de sakat, sakat sakat oynatılmasının taraftarı değilim bırakalım adam iyileşsin bir maçı kurtaralım diye 10 maçtan olmayalım.
Selçuk da sakat
Mevcut kadroya baktığımızda Aykut Kocaman bana göre şöyle çıkar
Demirel
Bekir-İlhan-Yobo-Caner
Topuz-Cristian-Emre-Dia
Alex-Niang
ama ben olsam şöyle çıkardım
Demirel
Okan-Bekir-Yobo-Caner
Dia-Topuz-Emre-Stoch
Alex-Niang
Skor avantajını yakaladıktan sonra ise orta alanda bir oyuncu çıkarıp Cristian'ı oyuna alırdım.
...
Klasik defans dörtlümüzden üçü sahada olmayacak buna defansın önünde oynayan Selçuk'un eksikliğinide eklersek zor geçmeye aday bir maç. Oyunu rakip sahaya yıkıp maçın başında goller bulmalıyız. Rölantide oynarsak sürprize açık bir maç olur.
Ben olsam şu 11'le çıkarım;
Demirel
Okan-Bekir-Yobo-Caner
Topuz-Cristian-Emre-Dia
Alex-Niang
Stoch fiziken ve zihnen oynayacak durumda olsa bugüne kalmaz oynardı zaten.
@yaman76hakanFB
ben stoch'un kesinlikle fizik olarak hazır olmadığını düşünmüyorum
sakatlıktan mı çıktı ? hayır
hasta mıydı ? hayır
antrenmanlara mı çıkmıyor ? deli gibi çalışıyor
takımla mı çalışmıyor? takımdan ayrı görmedim
şuana kadar oynatılmamasının tek nedenini de 6+2 görüyorum buna mutakiben dia'nın solda dikiş tutması. ama bu kadar yabancı eksiğinin olduğu bir maçta da oynamayacaksa bence sezon sonu gönderelim yazık, geçen sezon bir kanat oyuncusu olarak 10 gol atmış bi o kadar asist yapmış adam bizde kadroya giremiyor gerçekten yazık.
...
Bence Stoch şuan için Türkiye Ligi şartlarında güçsüz bir oyuncu... Heleki şu karlı zeminlerde felan dayanamaz... Bence Stoch gelecek sezon için güçlendirme çalışmaları yapıyor ve seneye düşünülüyor... Aykut Kocaman'a bu konuda hak verebilirim... Bence şuana kadar oynatılmaması tamamiyle bu sebeple... Çünkü en azından 1-2 maçta rotasyona girebilirdi ama olmadı... Verilen şansları çokta iyi kullanamadı. Üzerine Dia parlayınca hiç forma şansı kalmadı...
Fener gayet iyi gidiyor konya gibi bir takıma puan kaybetceklerini sanmıyorum.
Fiziken hazır olsa bile zihnen ne durumda olduğunu bilmiyoruz. Yine sahaya çıkar ve en olmadık yerde altıpas'taki bomboş arkadaşına pas vermek yerine sağına çekip olmayacak bir şut atarsa bu defa iyice dağılır.
Fiziken hazır olsa bile artık tekmelere karşı oynayacak cesaretide bir an önce kazanmalı... Biraz etkili oynamaya başlayınca iki tekme atıyorlar, kaçacak delik arıyor.
fener bence bu maçıda alıp bizim stada gümbür gümbür gelir.
birde evimizde bizi yenerse hem kendilerine bir moral olur hemde şampiyonluk yüzde 80 fenerin olur![]()
Kesin yenilecez ama fark yemesek bari..
Bilica oynar diyenler parmak kaldırsın? Bekir sağda ve Bilica göbekte...![]()
Bekir oynarsa 10 kişi tamamlarız maçı.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Bence de Okan macerasına girmez. Sağda Bekir ve göbekte Bilica oynar.
Girmeli mi? Denemeye değer.
Yerinde olsam Okanla başlardım, baktım ki aksıyor sokardım bilicayı oyuna..
Konya maçlarımız hep güzel bitti süpriz yapmazlar diye düşünmekteyim.
Konyaspor, ligin en zayıf ekiplerinden birisi. Fenerbahçe'yi zorlama gibi bir ihtimali sadece Yılmaz Vural'ın biraz deli! olması doğurur bence. Gerçi bu tarz maçların ne kadar tehlikeli olduğu konusunu epey tecrübe etmiş bir takımız maalesef. Aykut Kocaman gibi gençlere olabildiğince fazla şans veren bir hocanın Okan'la başlayacağını umuyorum. Umarım beni yanıltmaz Aykut Hoca.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Benim 11'm de şu şekilde olurdu muhtemelen... (Hakan abimizden kopya çekmiş gibi olacak ama)
------------ Volkan-------------
Okan - Bekir - Yobo - Caner
Topuz - Baroni - Emre - Dia--
------------- Alex-----------------------
--------------- Niang---------------
Sağda Okan ile başlardım... Çünkü Konya maçını kaldırabilecek kapasiteye sahip bir oyuncu... Hata da yapsa sabrederdim... Nasıl Volkan Sevilla maçında tekrar geri dönüş yaptı Okan'da o tür bir durum yaşayabilir... Bence ideale yakın bir kadro bu...
-
Solda Santos olmalı bence.![]()
Konyaspor kesin yenilecektir.Daha kendi gücündeki takımları yenemiyor Fenerbahçe'yi mi yenecek![]()
![]()
İlhan oynasın bekir yerine ya,bana bekirden daha çok güven veriyor ilhan
İlhan'ında maç eksiği var. Bekir yine oynuyor arada... O sebeple bence ilk tercih Bekir olur...