1 ile 6 arası toplam 6 sonuç

Konu: Fikstür sorunu

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Default Fikstür sorunu

Ya hep 3 gün aralıkla CL maçına çıkıyorum,günümüzde avrupa maçı olunca önceki maçı cuma,cumartesi oynuyorz ama bu oyuna kötü aktarılmış ciddi kondisyon sorunu olacak

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

fikstürde bir sorun göremedim ben fm 2006 oynarken de vardı bu durum.eğer yorucu maçlardan şikayetçiysen mesela t.kupasında elen yada şamp.ligini alamayacaksan hiç oynama( ? )

sonuç olarak normal bir durum bu,eğer ingiltere ligini duyduysan oradaki oyuncuların tatil yok hep maç falan gibi; yıl sonlarındaki dünya kupasında bir an evvel elenip tatile gitmeyi istemesi falan oluyor.

yani yapılabilecek birşey yok,editöre girip kendin zamanları ayarlamak dışında.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Alıştım zaten 2 tane 11 kurdum sıra sıra oynatıyorum kadro derinliği şart

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

zaten geniş kadronun manası bu,yoksa eğer oynamayacaksa neden 20-30 kişilik kadro kurarız ki?
    ama ben çoklukla 3 günde bir maçlara takımda sakat yoksa aynen çıkartıyorum.
    (asistana güvenirim 200 pa yı boşuna yapmadık herhalde )

Sorun 3 gün sonra avrupa maçına çıkmak değil , Türkiye ligindeki bütün maçların pazar günleri oynanması. Böyle bir hatayı nasıl yaparlar anlamıyorum...

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

editörden değiştirilebiliyor o.
    bence doğru yapmışlar zira bi düşünsene tff gibi cuma yada cts pzr pzrts maç olsa çarş. maç nasıl olacak pazar olsun ki çarş. ya zaman kalsın.pazartesi olsa çrş maça çıkamayız.
    bu ufak bir hata dediğim gibi 1 yerden hemen düzeltilebiliniyor.

Mesaj Yetkileri