Trabzonspor'un başarılı file bekçisi Onur Kıvrak geçirdiği sakatlığın ardından sezonu kapattı.
Ntvspor.net
Trabzonspor'un başarılı file bekçisi Onur Kıvrak geçirdiği sakatlığın ardından sezonu kapattı.
Ntvspor.net
hadi geçmiş olsun.Trabzonspor için çok büyük kayıp. acil şifalar dileriz....
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Onur ne işin var ceza sahasını dışına çıkacak topu yumruklamaya çalışmaya.O Pozisyonun ardından gol giriyordu neredeyseBüyük geçmiş olsun.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Çok büyük geçmiş olsun Onur'a...
Gerçekten çok üzüldüm geçmiş olsun. Sakatlıktan sonra eskisi gibi olur inşallah.
yazık olmuş.. geçmiş olsun
Sergen Yalcina bendende selam gitsin
Onurumuza gecmis olsun
Geçmiş olsun çok büyük kayıp umarım bir an öcne toparlanır sakatlığı geçtikten sorna
bu belki son 10 yıl içinde futbol adına aldığım en kötü haber. gerçekten yıkım etkisinde üzüldüm, 6 aya sezon kapanmaz, eylülün ortası eder, önümüzdeki senenin ilk ayı da geçer, sezon sonu kampı olmadan ne kadar form tutar bilinmez.
bence yönetim gereğini yapmalı, milyon dolar da maliyeti olursa da olsun, gidip dünyanın en iyi doktorlarına yollamalı Onur'u. Amerika olur, Almanya olur nere olursa olur. Onur kalite bakımından Trabzonspor'un en iyi oyuncusudur ve gözümüzün bebeğidir.
Çok kötü olmuş.. Sakatlıktan kurtulması, form tutmaya başlayıp eski formuna kavuşması umarım fazla sürmez.. Tolga ve Egemen'in yokluğunda Trabzonun işi iyice zorlaştı.
Offf gerçekten üzücü bir sakatlık... Bu sakatlıkların altında neden spor yorumcuları bir kasıt ararlar anlamıyorum... Al işte 6 ay yok adam ne diyeceksin bunada?
geçmiş olsun Onur. Geleceği çok parlak. İnşallah bu sakatlık geleceğini etkilemez. her zaman olduğu gibi Sergen'e sadece gülmekle yetiniyorum
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Onur'un toparlayacağını düşünüyorum, profesyonel bir kaleci ve kendine bakıyor. Umarım kronik bir sakatlık durumu oluşmaz. Trabzonspor'un şampiyonluğu da %90 gitti.