1 ile 15 arası toplam 15 sonuç

Konu: Onur Kıvrak 6 Ay Yok

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul & Trabzon

Default Onur Kıvrak 6 Ay Yok

Trabzonspor'un başarılı file bekçisi Onur Kıvrak geçirdiği sakatlığın ardından sezonu kapattı.

Ntvspor.net

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

hadi geçmiş olsun.Trabzonspor için çok büyük kayıp. acil şifalar dileriz....
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Tolga Zengin'le gidermi bu iş bilemiyorum. Üstüne birde Egemen'in yokluğu eklendiğinde çok zor zamanlar yaşayabilir Trabzonspor.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Onur ne işin var ceza sahasını dışına çıkacak topu yumruklamaya çalışmaya.O Pozisyonun ardından gol giriyordu neredeyse Büyük geçmiş olsun.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Çok büyük geçmiş olsun Onur'a...

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Onur ne işin var ceza sahasını dışına çıkacak topu yumruklamaya çalışmaya.O Pozisyonun ardından gol giriyordu neredeyse Büyük geçmiş olsun.
    Skor'un verdiği tedirginlikle oraya kadar çıktı o pozisyonda.Topa hakim olup maçın bitmesini istediği için o kadar pozisyona girip atamaynlar suçludur bence.

Sergan Yalçın'a da selamlarımı iletiyorum burdan Onur yerde yatarken 'birşey yok numara yapıyor 'diyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gerçekten çok üzüldüm geçmiş olsun. Sakatlıktan sonra eskisi gibi olur inşallah.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

yazık olmuş.. geçmiş olsun

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Sergen Yalcina bendende selam gitsin

Onurumuza gecmis olsun

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Geçmiş olsun çok büyük kayıp umarım bir an öcne toparlanır sakatlığı geçtikten sorna

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

bu belki son 10 yıl içinde futbol adına aldığım en kötü haber. gerçekten yıkım etkisinde üzüldüm, 6 aya sezon kapanmaz, eylülün ortası eder, önümüzdeki senenin ilk ayı da geçer, sezon sonu kampı olmadan ne kadar form tutar bilinmez.

bence yönetim gereğini yapmalı, milyon dolar da maliyeti olursa da olsun, gidip dünyanın en iyi doktorlarına yollamalı Onur'u. Amerika olur, Almanya olur nere olursa olur. Onur kalite bakımından Trabzonspor'un en iyi oyuncusudur ve gözümüzün bebeğidir.

Çok kötü olmuş.. Sakatlıktan kurtulması, form tutmaya başlayıp eski formuna kavuşması umarım fazla sürmez.. Tolga ve Egemen'in yokluğunda Trabzonun işi iyice zorlaştı.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Offf gerçekten üzücü bir sakatlık... Bu sakatlıkların altında neden spor yorumcuları bir kasıt ararlar anlamıyorum... Al işte 6 ay yok adam ne diyeceksin bunada?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

geçmiş olsun Onur. Geleceği çok parlak. İnşallah bu sakatlık geleceğini etkilemez. her zaman olduğu gibi Sergen'e sadece gülmekle yetiniyorum
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Onur'un toparlayacağını düşünüyorum, profesyonel bir kaleci ve kendine bakıyor. Umarım kronik bir sakatlık durumu oluşmaz. Trabzonspor'un şampiyonluğu da %90 gitti.

Mesaj Yetkileri