Gençler zor rakip bunu fener maçındada gördük.Trabzonun mutlak kazanması gerekiyor.Geçen hafta kasımpaşa maçında pekte şampiyon olacak takım gibi oynadıklarını söyleyemem.Burak oynıyacak mı acaba ?.Yattaradan artık bişey beklenmemesi lazım.Takım yemeklerinde kolbastı oynamaktan başka birşey yaptığı yok.Alanzinho nun fiziki durumu nedir bilmiyorum ama burak yoksa onun oynamasından yanayım.
Fener Maçından Sonra Açıklama Yapan 3 Gençlerbirliğili Oyuncu ( Serkan Çalık , Hurşut ve Aykut sanırım tam hatırlamıyorum ) Trabzon İçin Oynadıklarını Söylemişti . Fakat Ben Öyle Bir Şey Olacağını Düşünmüyorum . Gençlerbirliği Ankara'da Seyircisi Önünde En Kötü 1 Puan Alır Diye Düşünüyorum ..
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Şu açıkalamalar ile ilgili bi nevi gönül rahatlatma gibi bir maç olabilir Gençlerbirliği futbolcuları adına..
trabzon'da Onur'un olmaması Zec'in hoşuna gider umarım![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Serkan Çalık'ın ilk yarıda Trabzonspora golüne, sonra da hırsına bir bakın. cevabı anlarsınız zaten. bir de böle bir söz olsa, direk şike soruşturmasına delil olur, hiçbir oyuncu böyle bir sözün altına giremez. Antu bu sözü ana sayfası yapmış. ayıptır..
Bu belli kesim medyanın alışılagelmiş haberleri, tıpkı Fener maçından önce Selçuğun Fenere, Bjk maçından önce Egemenin Bjk ye imza attığını duyuran haberler gibi. şimdide bir Gençlerbirliği maçı arefesi.
Maça gelirsek zor maç olacak, 45 liralık bilet fiyatı gözümü korkutsada maça gitmek istiyorum bakalım. Egemen, Serkan ve Burak'ın dönüp dönmeyeceği meçhul. Defansımız hata yapmazsa ki Kasımpaşa maçında iyiydiler, bu maçı kazanacağımızı düşünüyorum. Bu fikrimde deplasman başarımızın payı büyük.
Last edited by Chinatown : 16.Mart.2011 at 11:50
Gençlerbirliği Trabzonspor'a zorluk çıkartacaktır ve bana göre en kötü 1 puan alacaktır. Onur'un olmaması handikap onlar için...
Kale arkası bilet fiuatı 56 tl imiş ne dicemi bilmiyorum bu ne ya sanki real ile oynacağız.
Rakip Real Madrid değil yahu Gençlerbirliği fena sömürüyorlar.
Neden bu kadar yüksek fiyatlar anlamadım hala...Bu fiyatlarda zaten fazla kişi gelmez yap 10-15TL gelsin herkes...
Lig tv nin sadece Trabzonspor maç paketi aylık 13 lira. bir gençler maçı 4 ay yani 16 maça denk. Sonrada tribünler neden boş diye üzülüyoruz.
Aslında bu konuda TFF'nin yaptırım uygulaması şart. Her yıl büyük takım taraftarları yolunuyor. Bilet fiyat sistemi gelmeli her maça. Kafasına göre fiyat belirlemesin kimse... Yok eğer böyle devam ederse 80 bin kişilik uzay üssü gibi stadyumda yapsan kimse GELMEZ...
Ankarali takimlarda bi baska uyguluyor bu fiyatlari![]()
ankaraspor iyiydi ya, stadın dışında belediye çalışanları cüzi miktarlara davetiyelerini satarlardı, 10 liraya ankaraspor tribününden izlerdik maçı, oranın da yüzde 80 i Trabzonsporlu olurdu zaten![]()
Yattara kadroya alinmamis heraldegalibiyete dahada cok sans veriyorum simdi
güzel haber, kaptan dediğin takımı taşır, bizim takım kaptanını taşıyor, miladı doldu yattaranın, tara'sı gitti anca yatıyor.
GENÇLERBİRLİĞİ'NİN 11'İ..
Serdar, Orhan, Burak, Aykut, Mehmet Akgün, Cem Can, Azofeifa, Yasin, Serkan, Hurşut, Mustafa
TRABZONSPOR'UN 11'İ..
Tolga, Tayfun, Glowacki, Giray, Piotr, Serkan, Selçuk, Colman, Burak, Jaja, Umut
serkan sağ açık oynayacak Tayfun sağ bek, hadi bakalım garip olacak![]()
Bu sefer de trabzon için mi oynayacaklar , yine (Hurşut,Serkan,Aykut)
http://spor.bugun.com.tr/spor-haber/...ik-haberi.aspx
Cem Can Attı Uzaklardan Helal Be Gençler Yürüyün![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
2-0 oluyordu neredeyse.Zemin berbat.
Gençlerbirliği maça çok iyi başladı.Golden sonra Tolga çok net bir pozisyonu çıkardı.Şimdi de Burak Yılmaz karşı karşıya kaçırdı.Tempolu güzel bir maç oluyor.
Gençlerbirliği kazanırsa Trabzon büyük yara alır ve haftaya şampiyonluk yarışından koparabiliriz
Hurşut,Serkan,Aykut olayına bir tek antu inandı sanırım, ilk yarıda bizi en fazla zorlayan her Trabzon maçında gol atan Serkan Çalık oldu. ilk yarının sonundaki toparlanmamız bize bir gol getirseydi iyi olurdu, büyük ihtimal ikinci yarı Tayfun-Btozek değişikliği olacaktır. işimiz gerçekten zor.
Gençlerbirliğinde Yasin Öztekin ilk yarı 6390 m koşmuş , bu kadar yüksek pek görmemiştim.
Trabzon attı yan odadaki trabzonlu arkadaşım delirdi =)
Serdar Kulbilgeye noldu öyle ya. Umarım bişeyi yoktur.
Yalnız gol değilse korner olması lazım.
Alanzinho attı uzatma dakikalarında...2-1 Trabzonspor önde...
Trabzon attı 2 oldu