1 ile 11 arası toplam 11 sonuç

Konu: Satın Alma Opsiyonu Olan Oyuncuyu Alma

1. Default Satın Alma Opsiyonu Olan Oyuncuyu Alma

Arkadaşlar Yobo bende satın alma opsiyonlu kiralık . 5 MD bonservis bedeli var nasıl sözleşme imzalattırabilirim ?

Evertona teklif yapacaksın, 5MD önereceksin kulübüne. Mecburen kabul edecekler.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Sezon sonuna doğru yap daha iyi olur oyuncuda başka bir takıma gidecek hissi uyanıyor sanırım böyle aldığında.

hatta aylık takside bölersen peşin para vermessende kabul eder mutlaka everton

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bence bekle geri gitsin Everton'a. Genelde ilk sezon başka takımda kiralık olan oyuncular döndüklerinde satılık listesine konuyorlar böylece çok daha ucuza alırsın Yobo'yu.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Evet 11.3 de bakmadım da 11.2 de öyle oluyordu daha ucuza alabilirsin kiralikdan döndükten sonra.

evertona geri gitsin satıs listesinde 3.2 civarı alırsınn...11.3 de böyle

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Evet satış listesine konuyor hatta almana gerek yok bi sene daha kirala hem daha ucuza mal etmiş olursun bonservis maaş açısından 3.seneyede daha iyi oyuncular var zten

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

11.3 ise Yobo'yu sonrasında çok daha fazla bir miktara getirebilirsin takıma.

Bizim ortak kariyerde istedim kendisini dönünce ama everton yaklaşık 11 trilyon civarında bir teklif ile çıktı karşıma Ama Yobo çok çok iyi performans göstermişti orası etkiler mi bilemem.

Ek olarak belkide sizin bahsettiğiniz para birimi ile Türk parası aynı miktar olabilir
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

ben birşey soracağım ben de,satın alma opsiyonuyla bir oyuncuyu kiralamak istediğimde satılma opsiyonu için hangi maddeyi koyacağım?future fee galiba değil mi?

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Evet future fee.

Mesaj Yetkileri