Bu kötü günler de Ankaragücü büyüklere oynadığı topu oynamaz Bursaspor'a.
Ankaragücü'nün de içinde bulunduğu durum da işi biraz terse sokuyor ama hayırlısı.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Ne şiş yansın ne kebap beraberlik yüksek ama olmazsa Bursa alır maçı...
İlk maçta kardeş muhabbeti mi oldu? daha ilk yarıda Bursaspor 5 tane attı.
O maçta Bursaspor durmasaydı 10 tane atardı Ankaragücü'ne.Mesela bize karşı oynasaydınız durmazdınız.
Ben güzel maç olacağını ve Bursaspor'un kazanacağını düşünüyorum. Sercan'dan oynarsa gol bekliyorum..
I'm back...
Ankaragücü'nün alma ihtimali çok yüksek . Bu maça Sapara damgasını vurur . Öne geçersek maçı bırakmayacağımıza eminim .
Mertcan'da söylemişte ıslıklandı oyuncular. Bende Sercan oynarsa hiçbirşey yapacağını düşünmüyorum MustafaHatta hırs yaparsa saçma sapan hareketler bile yapabilir.
Şampiyonlar ligi için saldıran Bursa ve ilk 10'da bitirmeye çalışan Ankaragücü'nün maçı. Ankaragücü'nde yabancılar çok formda. Sestak, Sapara, Bednar, Rajnoch hatta Klukowski bile faydalı oynamaya başladı Mesut hocadan sonra. Bednar'dan gol bekliyorum bu maçta artık.
Teşekkürler Ankara , teşekkürler Bursa . İlk yarıda tribünlerde muhteşem görüntüler vardı . Malesef sahada dostluk olunmayacağını bir kez daha gördük . İlk yarı Bednar'ın şutu muhteşemdi . Gerek Serdar Aziz'e attığı çalım gerekse şutu mükemmeldi . Bu arada Mesut Hoca BursAnkara atkısı giymiş . Bir kez daha bu taraftarın gönlüne girdi .
Maç Bitti 0-0
Bursa'da beraberlik serisine bağladı şampiyonluktan koptu sayılır artık Fenerbahçe maçını kazanmak zorundalar...
Turgay harikaötesi bir oyuncu neden oynamıyor anlamıyorum ben, Ertuğrul Hocanın işine karışılmaz ama sanki biraz fazla rotasyon yapıyor, Ergiç-Svenson da iyiydi orta sahada.
Şimdi tekrar izledimde Bursa inanılmaz kötü oynuyo. 2. yarıda Turgut yerine daha efektif bir oyuncu olsaydı Ankaragücü'nde Bursa sahadan mağlup ayrılırdı. Ortasahası çok yumuşak kaldı bu maçta. Ankaragücü içinse Bednar kesinlikle takımda kalmalı. Çok uzun boylu olmasına rağmen topla çok etkili ve kafa toplarına iyi çıkan, onu savunan oyuncuyu yoran bir yapısı var.
Son bir söz " bursAnkara gerisi palavra ! " Çok güzel görüntüler vardı tribünde.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Alın İşte Futbol'la Taraftar İlişkisi Bursa-Ankaragücü Maçından Bir Kare
Last edited by Kaka Leite : 22.Mart.2011 at 00:48
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
nereye ayrılıyormuş? hangi klüple anlaşmış? ben açıklamaları dinleyemedim.
EĞER OLMAZSA HERKES KENDİ YOLUNA BAKAR..." Bir Anadolu takımının şampiyonluğu artık çok zor. Biz hep üst sıralara mücadele eden bir takım olursak bu da başarıdır. Şu an ligin 3. sırasındayız, önümüzdeki yıllarda 3.'lük şampiyonlukla eş değer hale gelecek. İleriki yıllarda ilk 3 içinde olmak çok zor. Bunun için çok ciddi bir yapılanma olması gerekiyor. Böyle bir yapılanma olursa Bursaspor'da kalmaya devam ederim. Eğer olmazsa herkes kendi yoluna bakar."
Böyle Bişey Olacağını Sanmıyorum Akıllı Adam Ertuğrul Sağlam Hadi Diyelim Ayrıldı Galatasaraya Gidemez Yabancı Hoca Alıcaklar Hagi Gidince Beşiktaş'ta Aynı Fenerbahçe Ve Trabzon Değiştirmezler Zaten Yani Anlatıcağım Şu Avrupaya Giden Bir Takımı Bırakıp Atıyorum Ankaragücü,Sivas,Eskişehir Vs. Gibi Takımlara Gitmez Bursanın Kadrosu Bunlara Göre Daha İyi Hem Başkanları Bırakmaz Alırlar İstediği 2 Adamı Otur Oturdugun Yere Derler Sene Sonu Fergusondan Açılan Boşluğa Man Utd Almassa Ertuğrul Sağlamı Gitmez Bi Yere![]()
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Bursaspor'un 2. yarıdaki kötü formunun en önemli sebeplerinden birisi bence transfer hamleleri. Tamam gerek Altidore, gerekse Miller üst düzey forvetler. Hatta ikisinide oldukça beğenirim. Ama elimde Sercan varken Miller'ı, Turgay varken Altidore'u, hele Miller'i aldıysam Altidore'u ligin devre arasında almam. Ha sezon sonu gelir. Turgay'ı, Sercan'ı yollarsın yerine Miller'i, Altidore'u alırsın tamamda devre arası yapılmaz bu transferler...
Bu görüntüler her Ankaragücü - Bursaspor maçlarında yaşanan görüntüler İsmail. Şimdi hiç durup durduk yere laf sokmaya gerek yok. Yanlış mıyım? Bursaspor - Ankaragücü kardeşliğinin devam etmesi dileğiyle...
I'm back...
Tahminim doğru çıktı
Son dakikaları heyecanlı geçti maçın. Ankaragücü bir toparlanma sürecine girmiş. Mesut Hoca iyi bir ivme kazandırmış takıma. Zaten A.Gücü'nün kadro kalitesine bakınca ilk 5 i zorlaması gerektiğini düşünüyorum. Seneye çok iyi bir takım olacak A.Gücü. Bursa ise liderle 9 puan yaptı farkı. Ama futbolda hiç birşey belli olmuyor...
Hoca gitmek için zemin hazırlıyor.Bu apaçık belli.Sürekli bahaneler uydurmakla aslında kendisini kandırıyor ama haberinde değil.Akıl var mantık var insanlar aptal değil.oynanan futbolu görüyoruz hamleleri görüyoruz yazık.Kimse Bursaspor'dan büyük değil !
İnan laf sokmak gibi bir çabam yoktu Mustafa : ) Sadece tribündeki görüntüler, Mesut Bakkal'ın bursAnkara atkı takması hoşuma gitti. O yüzden yazdım.
http://www.sporxtv.com/futbol/superl...iSXTVQ22118SXQ
Ben yanlış anlamışım İsmail pardon.Bu konu hakkında öyle çok konuşulacak şey var ki...
İki takımada başarılar ne diyeyim...
I'm back...