1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: Defansım Çöktü

Thumbs down Defansım Çöktü

Arkadaşlar Roma takımını yönetiyorum. Sezon sonunda kontratı biticek olan 2 oyuncum Mexes ve Riise benimle kontratlarını yenilemediler ve ikiside sezon sonunda toothnam a gitmek üzere anlaşma imzaladılar ve takım için nerdeyse kilit rol oynayan bu ik oyuncu artık yok. Anlıycağınız Stopersiz ve sol beksiz kaldım ortada dımdızlak

36 milyon bütçem var. Bu bütçeyle bu iki oyuncunun yerini doldurabilicek 2 tane oyuncu söylermisniniz.

Oyuncu önerilerinizi bekliyorum. Şİmdiden teşekkür ederim.

Nesil
    2010
    Yer
    [01]

Kolarov ve Chielliniyi Alabilirsin

Chiellinin bonservis bedeli 20 milyon onu alamam ama kolarovu deniycem sağol. Ama kolarov riisenin yerini doldurabilirmiki pofili pek tatmin edici gelmedi bana

Nesil
    2006
    Yer
    https://t.me/pump_upp

Höwedes, Subotic ve Dortmund'da 22 yaşlarında başka bir Alman stoper vardı ismini unuttum. Dc için Mexes'in yerini rahatlıkla doldurur. 11.3 patchle oynuyorsan Smalling de oldukça iyi.

Dortmunda 22 yaşalrında stoper mals hummels var onu mu diyosunuz ?

Hummelsi aldım ilginiz için teşekkür ederim.

Bu ne ya bi maç oynadı 6 hafta sakatlandı. Aldığıma alacağıma bin pişman oldum

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Kolarovu alma,Domenico Cristico,Philipp Lahm,Perulu Vargas,Bassong bunları öneriyorum solbek için

obradovic,sakho.

bassong mutlaka alınmalı.çok nadir sakatlanıyor ve takıma alıştığı zaman defansın bel kemiği oluyor.

Mesaj Yetkileri