Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
4. You may not vote on this poll
  • Bursaspor kazanır

1 25.00%
  • Antalyaspor kazanır

2 50.00%
  • Berabere biter

1 25.00%
1 ile 21 arası toplam 21 sonuç

Konu: Bursaspor - Antalyaspor [28. Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default Bursaspor - Antalyaspor [28. Hafta]

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Bursaspor Altidore'un güzel bir golüyle öne geçti. Forumda maça ilgi çok enteresan

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Altidore sonunda golünü atmış Bursaspor'un kazanabileceği tipten bir maçtı ve öyle oluyor...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Maç 1-1 devam ediyor.Antalya'nın golünü Uğur İnceman attı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

2-2 oldu birden.Goller Miller ve Necati'den geldi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

2-3 uğur inceman attı

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

son on dakkada açtım maçı
    altidor gol kaçırdı

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bursa yükleniyor her şey olabilir

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Trabzonsporla baş başa kaldık zirvede

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Bursaspor çok moral bozucu bir maç kaybetti, bence iyi oynayıp kaybettiler, ama tabi Ertuğrul Sağlamın da bana göre hataları var, kendi kurduğu takımı bozdu, Ömer, Turgay, Sercan, Stepanov, Hüseyin.. bence bu oyuncular yok yere yedekte kalıyorlar..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Maç 3-2 bitti.Antalyaspor, Galatasaray'ın ardından Bursa'yı da yenerek yükselişine devam etti.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Gel de geçen haftaya yanma arkadaş, ne şanstır iddiası olan takımlarla ilk biz oynuyoruz bütün enerjileri istekleri arzuları bizim maça yansıyor ve o maçla bitiyor bizim maçtan sonra iddiası kalmayanlar için lig o an bitiriyor ne demeli...
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

PUAN DURUMU

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Bursaspor için önemli puan kaybı.Gaziantep bu hafta kazanırsa 3.sırayı bayağı zorlar bence.

Yunus Yıldırım'ın bütün günahlarını aldım, huzuuur içinde uyuyabilir!
    Gözüme takılan pozisyonları da çektim koydum, aha da aşağıda ss'ler... Daha çekemediklerim var, yayın bitti...

Bu yediğimiz ilk gol. Yazık Mustafa'nın kulaklarını çok çınlatmıştım yediğimiz gol sonrası, nasıl oyuncu bu ne hücum yapabiliyor, ne savunma diye ama tekrarını görünce utandım, boş yere günahını almışım. Uğur'un sol direk hep ileride maşallah...

dakika 82 yanlış hatırlamıyorsam. Ceza sasahı içinde bir karambol anı, top yükseklik kazanıyor Serdar'ın müdahalesi sonrası, pozisyonun devamında Deniz Barış hem topa müdahalesini yapıyor, hemde ellerini Miller'ın suratına yerleştiriyor, karar devam. Zaten penaltı verseler şaşardım. Bu sezon kesin kararlılar, Bursaspor penaltı kazanamayacak!

dakika 88:30 civarı...Uğur İnceman'a pres yapan oyuncu Ergiç. Uğur panik halinde topu kontrol etmek isterken dengesini kaybedip düşüyor, topu Ergiç alıyor ceza sahasının 10 metre önü falan. 5 Bursaspor'lu oyuncu ceza sahasına hareket halinde ama oda ne?! Bir düdük, meğer Ergiç dokunmadan faul yapmış Uğur'a. Telekinezi budur işte!

dakika 90. Wederson taç atışı kullanıyor, uzun bir taç atışı, Volkan'a giden top elle kesiliyor. Karar serbest vuruş+sarı kart olmalı, ne oldu sizce? devam...

Güzel anlarda bulduk golleri, iyide mücadele ettik ancak şans yanımızda değildi. Bireysel hatalardan geldi goller...İlk pozsiyonda Mustafa Keçeli'nin hatası olduğunu düşünmüştüm ancak yavaşlatılmış çekimle gösterildiğinde bir günahının olmadığını anladım. İkinci golü de çabuk bulduk ancak bu kez hızlı hücum yapmak isterken hata yaptık. Altidore'un geçiremediği top döndü kalemizde gol oldu. Serdar'ın olması gereken yerde Swenson vardı ve tercih hatası yaptı, topa hamle yapmayı tercih etti, ıskaladı gol geldi. 3. gol zaten berbat, takımın yarısı savunmada yarısı hücumda olunca Uğur ikinci golünü kaydetti. Kalan haftalarda ne yaparız bilmiyorum, Serdar çok formdaydı, haftaya yok Trabzonspor maçında. Stoperlerden yana pek bir kaygım olmuyor ancak bek konusunda ciddi bir sıkıntımız var. Geçen sezonki Ergiç'i de aramıyor değiliz. 3. sıradaki yerimizi korumamız zor bu gidişle.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Helal olsun Antalyama

Maşşallah Bizim Süperligin Süper Taraftarları Pozisyon Resimlerine Bayılıyor

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Ama iğneyi de kendimize batırdık sonunda hocam

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

yakında maratona döner konular resimler oynat uğurcum falan

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

O pozisyonlarda bişe yok yahu kündeye penaltı çalınmıyor da bunlara ne çalınacak ? Penaltı mı faul mu ofsayt mı gol mü ?

20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Semih geçen hafta sahtekar olmuştu biz yazınca olan lafı işittik bir dövülmediğimiz kalmıştı. Santos'a yapılanları felan artık söylemiyorum. Şimdi hakem denilirse de garip olur (Genel olarak söylüyorum)

Mesaj Yetkileri