Fenerbahçe Cumhuriyeti
Bursaspor Altidore'un güzel bir golüyle öne geçti. Forumda maça ilgi çok enteresan
Altidore sonunda golünü atmış Bursaspor'un kazanabileceği tipten bir maçtı ve öyle oluyor...
Maç 1-1 devam ediyor.Antalya'nın golünü Uğur İnceman attı.
2-2 oldu birden.Goller Miller ve Necati'den geldi.
2-3 uğur inceman attı
Bursaspor çok moral bozucu bir maç kaybetti, bence iyi oynayıp kaybettiler, ama tabi Ertuğrul Sağlamın da bana göre hataları var, kendi kurduğu takımı bozdu, Ömer, Turgay, Sercan, Stepanov, Hüseyin.. bence bu oyuncular yok yere yedekte kalıyorlar..
Maç 3-2 bitti.Antalyaspor, Galatasaray'ın ardından Bursa'yı da yenerek yükselişine devam etti.
Gel de geçen haftaya yanma arkadaş, ne şanstır iddiası olan takımlarla ilk biz oynuyoruz bütün enerjileri istekleri arzuları bizim maça yansıyor ve o maçla bitiyor bizim maçtan sonra iddiası kalmayanlar için lig o an bitiriyor ne demeli...
...
Bursaspor için önemli puan kaybı.Gaziantep bu hafta kazanırsa 3.sırayı bayağı zorlar bence.
Yunus Yıldırım'ın bütün günahlarını aldım, huzuuur içinde uyuyabilir!
Gözüme takılan pozisyonları da çektim koydum, aha da aşağıda ss'ler... Daha çekemediklerim var, yayın bitti...
Bu yediğimiz ilk gol. Yazık Mustafa'nın kulaklarını çok çınlatmıştım yediğimiz gol sonrası, nasıl oyuncu bu ne hücum yapabiliyor, ne savunma diye ama tekrarını görünce utandım, boş yere günahını almışım. Uğur'un sol direk hep ileride maşallah...
dakika 82 yanlış hatırlamıyorsam. Ceza sasahı içinde bir karambol anı, top yükseklik kazanıyor Serdar'ın müdahalesi sonrası, pozisyonun devamında Deniz Barış hem topa müdahalesini yapıyor, hemde ellerini Miller'ın suratına yerleştiriyor, karar devam. Zaten penaltı verseler şaşardım. Bu sezon kesin kararlılar, Bursaspor penaltı kazanamayacak!
dakika 88:30 civarı...Uğur İnceman'a pres yapan oyuncu Ergiç. Uğur panik halinde topu kontrol etmek isterken dengesini kaybedip düşüyor, topu Ergiç alıyor ceza sahasının 10 metre önü falan. 5 Bursaspor'lu oyuncu ceza sahasına hareket halinde ama oda ne?! Bir düdük, meğer Ergiç dokunmadan faul yapmış Uğur'a. Telekinezi budur işte!
dakika 90. Wederson taç atışı kullanıyor, uzun bir taç atışı, Volkan'a giden top elle kesiliyor. Karar serbest vuruş+sarı kart olmalı, ne oldu sizce? devam...
Güzel anlarda bulduk golleri, iyide mücadele ettik ancak şans yanımızda değildi. Bireysel hatalardan geldi goller...İlk pozsiyonda Mustafa Keçeli'nin hatası olduğunu düşünmüştüm ancak yavaşlatılmış çekimle gösterildiğinde bir günahının olmadığını anladım. İkinci golü de çabuk bulduk ancak bu kez hızlı hücum yapmak isterken hata yaptık. Altidore'un geçiremediği top döndü kalemizde gol oldu. Serdar'ın olması gereken yerde Swenson vardı ve tercih hatası yaptı, topa hamle yapmayı tercih etti, ıskaladı gol geldi. 3. gol zaten berbat, takımın yarısı savunmada yarısı hücumda olunca Uğur ikinci golünü kaydetti. Kalan haftalarda ne yaparız bilmiyorum, Serdar çok formdaydı, haftaya yok Trabzonspor maçında. Stoperlerden yana pek bir kaygım olmuyor ancak bek konusunda ciddi bir sıkıntımız var. Geçen sezonki Ergiç'i de aramıyor değiliz. 3. sıradaki yerimizi korumamız zor bu gidişle.
Helal olsun Antalyama
Maşşallah Bizim Süperligin Süper Taraftarları Pozisyon Resimlerine Bayılıyor![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Ama iğneyi de kendimize batırdık sonunda hocam![]()
O pozisyonlarda bişe yok yahu kündeye penaltı çalınmıyor da bunlara ne çalınacak ? Penaltı mı faul mu ofsayt mı gol mü ?
![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Semih geçen hafta sahtekar olmuştu biz yazınca olan lafı işittik bir dövülmediğimiz kalmıştı. Santos'a yapılanları felan artık söylemiyorum. Şimdi hakem denilirse de garip olur(Genel olarak söylüyorum)