Fenerbahçe Cumhuriyeti
Tayfur Hoca geldikten sonra iyi oynuyoruz. Quaresma müthiş formda,Almeida açılmaya başladı. Kendi seyircimiz önündeyiz. 4-1 yeneriz![]()
Ofansif orta saha olarak Nobre ve sağ bekte Ekrem oynamazsa, 3 puan alacağımızı düşünüyorum.
Onur Bayramoğlu maç kondisyonu düzeyine geldiyse ve Guti yine dinlendirilecekse O'nu bu maçta görmek güzel olur. Önümüzdeki sezona hazırlar kendini yavaş yavaş. Sağ bekte Rıdvan aynı şekilde sakatlığından kurtulduysa artık oynamalı diye düşünüyorum.
Saha ve seyirci avantajı bizde. Kupa maçı öncesi moralliyiz ve Tayfur hoca ile gerçekten iyi top oynuyoruz. Q7 bu sezonun en verimli dönemini geçiriyor. Belki kötü bir zamana denk gelmiş olabilir ama önümüzdeki sezonun filizlerini atıyoruz bence şu aşamada.
Almeida'dan gol veya goller bekliyorum yine. 3-4 gollü bir galibiyet alıp kupanın provasını yaparız..
Gençlerbirliği sürpriz yapabilir, formdalar. Beşiktaş da Kasımpaşa maçıyla moral buldu ama iddaa diliyle 02 bekliyorum maçtan.
Beşiktaş'ta yıldızlar yok
13 Nisan 2011 16:03 | NTVSpor.net
Ligde haftanın açılış maçında Gençlerbirliği ile karşılaşacak Beşiktaş'ta sakatlıkları devam eden Ekrem Dağ, Quaresma ve Guti başkent ekibine karşı forma giyemeyecek.
![]()
Spor Toto Süper Lig'de 29. haftanın açılış maçın Gençlerbirliği'ni konuk edecek Beşiktaş, karşılaşmanın hazırlıklarını eksik kadroyla sürdürüyor.
Siyah-beyazlı takımın antrenmanına Ferrari ve Ersan katılmazken, Ekrem Dağ, Guti ve Quaresma ise koşu yapmakla yetindi. Bu üç oyuncu Gençlerbirliği karşısında forma giyemeyecek.
Beşiktaş'ın rahat bir şekilde kazanabileceği bir maç, iddiası olmaması bu maçın kazanmasını sağlayacaktır.
Ekrem yine yokQ7 yerinede Nihat la başlamasını bekliyorum. Guti nin yerine Onur denenebilir, ama sanırım Nobre yle başlayacak yine...
Adam tam formunu yakalıyor ama maç kaçırıyor bu sefer. Maç başına 809789009809 darbe ortalamasıyla oynamasından olabilir doğaldır. Nihat için halı saha maçı gibi bir şey. Çıksın rahat rahat topunu oynasın takımın herhangi bir iddiası olmadığı için Nihat'ın da üzerinde fazla bir baskı olmaz , mental olarak rahat oynar.
Bu arada benim anlam veremediğim bir olay var, 28. haftanın kapanışını pazartesi günü yapan biz niye 29. haftanın açılış maçını cuma günü yani 4 gün sonra oynuyoruz ??
Evet onu bende merak ettim![]()
Bu haftanın öncesinde ve sonrasında kupa maçlarımız olduğu için böyle olması lazım. Artık ligden havlu attığımıza göre çıkaralım gençleri ne kaybedeceğiz? Hem kendilerini gösterme hırsıyla da oynarlar.
Beşiktaş'ın Spor Toto Süper Ligi 29. haftasında bu akşam saat 20.00'de Gençlerbirliği ile Fiyapı İnönü Stadı'nda oynayacağı maçın 18 kişilik kadrosu belli oldu.
Kadroda şu futbolcular yer alıyor:
"Rüştü Reçber, Cenk Gönen, İbrahim Toraman, Erhan Güven, Atınç Nukan, Roberto Hilbert, İsmail Köybaşı, Tomas Sivok, Rıdvan Şimşek, Mehmet Aurelio, Manuel Fernandes, Fabian Ernst, Necip Uysal, Onur Bayramoğlu, Simao Sabrosa, Bobo, Nihat Kahveci, Hugo Almeida."
Cenk/Rüstü
Hilbert - Toraman - Sivok - Ismail
Ernst - Necip
Fernandes
Nihat - Simao
Bobo/Almeida
Bu 11 ile cikariz bence.
Bence
-------------------Cenk----------
Rıdvan------Atınç----Sivok-İsmail
-----------------Aurelio-----------
----------Ernst---------Necip-----
Hilbert-----------------------Simao
-------------Bobo(Almeida)---------
kadrosuyla çıkmalıyız, Nihat'ın enerjisi yok, zaten formalite maçı olduğu için Rıdvan'ı ve Atınç'ı denemeliyiz.
İLK 11'LER
BEŞİKTAŞ
Rüştü
Hilbert
İ. Toraman
Sivok
İsmail
Ernst
Necip
Fernandes
Nihat
Simao
Almeida
GENÇLERBİRLİĞİ
Özkan
Mehmet Akgün
Aykut
Burak
Murat
Cem Can
Jedinak
Serkan Çalık
Ermin Zec
Azofeifa
Mustafa Pektemek
Yalnız Gençlerbirliği'nde Ermin Zec çok kaliteli bir futbolcu,çok eleştirilmişti ödenen bonservis bedelinden ama çok beğendim şu dakikaya kadar çok hareketli Gençlerbirliği 1-0 mağlup olmasına rağmen.
Nihat'ı çok beğendim ilk yarı. Eski günlerinde ki gibi oldukça istekli ve ne yaptığını bilen bir Nihat var sahada. İlk yarıda mükemmel bir şutunuda kaleci çok iyi çıkarttı gol olsa sezonun golü olurdu.
İlk yarı oyuncularımızın sergilediği performansı beğendim.Nihat'ın 5 aydan sonra oynamasına rağmen sergilediği performans fena değil.İsmail golde Simao'yu çok güzel gördü.Ayrıca Allah nazardan saklasın Necip de çok iyi.Bir gol daha bulursak maçı yüksel ihtimalle kazanırız.Aksi takdirde ikinci yarıda Gençbirliği'nin bastırdığı vakitlerde zor anlar bizi bekler.
So what?
Saike
Maç 2-0 ' dan 2-2 ' ye döndü.
İbrahim Toraman ile 2.Yarıya Golle Başlayan Takımımız 10 Dk Ara ile Önce Pektemek Sonra Jedinak'ın Golleriyle Skorda Şuan Denge Hakim.
Bu Maçı 2-0'dan Verirsek Yuh Diyorum Başkada Bir şey Demiyorum.
Dk Şuan 78 Skor 2-2
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Beşiktaş kazandı dedim bıraktım izlemeyi geri döneyim bari maça...
Şaka gibi bir gol kaçtı... Bana göre el değil, tabii güzel bir açı ile göstermediler.
1 dakikada iki penaltı itirazı ama Simao nasıl atmış kendini...
2-2 bitti...
Aldık dediğimiz maçı,bir frikik bir de kontra atak golüyle kazanamadık.Kötü oldu.Tayfur hocanın yaptığı değişiklikler olumsuz etkiledi takımı.Neyse sağlık olsun.
So what?
Saike
Bu güzel futbol anca böyle karşılıksız bırakılırdı onu da başardın İsmail helal sana.
Maç oynanırken devre arasında kuafördeydim ve Rıdvan Beşiktaş'ı baya övdü ..
İsmail'i Simao'yu baya övdü desem yeridir.
Hafta içi de Tayfur hoca kendisine bazı oyuncuları deneyeceğim falan demiş önümüzdeki senenin takımı için belkide öyle değişiklikler yapmıştır kendisi maça bakmadım bile o yüzden kim değişti vs vs bilmiyorum sadece duyduğum yorumu yazdım (:
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Lig tv ye geçen haftaki bir haberine göre Tayfur Havutçu defans hattını komple yenileyelim demiş, ne güzel demiş..