Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
8. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

7 87.50%
  • Gençlerbirliği kazanır

1 12.50%
  • Berabere biter

0 0%
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 31 sonuç

Konu: Beşiktaş - Gençlerbirliği [29. Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default Beşiktaş - Gençlerbirliği [29. Hafta]

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Tayfur Hoca geldikten sonra iyi oynuyoruz. Quaresma müthiş formda,Almeida açılmaya başladı. Kendi seyircimiz önündeyiz. 4-1 yeneriz

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Ofansif orta saha olarak Nobre ve sağ bekte Ekrem oynamazsa, 3 puan alacağımızı düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Onur Bayramoğlu maç kondisyonu düzeyine geldiyse ve Guti yine dinlendirilecekse O'nu bu maçta görmek güzel olur. Önümüzdeki sezona hazırlar kendini yavaş yavaş. Sağ bekte Rıdvan aynı şekilde sakatlığından kurtulduysa artık oynamalı diye düşünüyorum.

Saha ve seyirci avantajı bizde. Kupa maçı öncesi moralliyiz ve Tayfur hoca ile gerçekten iyi top oynuyoruz. Q7 bu sezonun en verimli dönemini geçiriyor. Belki kötü bir zamana denk gelmiş olabilir ama önümüzdeki sezonun filizlerini atıyoruz bence şu aşamada.

Almeida'dan gol veya goller bekliyorum yine. 3-4 gollü bir galibiyet alıp kupanın provasını yaparız..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gençlerbirliği sürpriz yapabilir, formdalar. Beşiktaş da Kasımpaşa maçıyla moral buldu ama iddaa diliyle 02 bekliyorum maçtan.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Beşiktaş'ta yıldızlar yok

13 Nisan 2011 16:03 | NTVSpor.net
    Ligde haftanın açılış maçında Gençlerbirliği ile karşılaşacak Beşiktaş'ta sakatlıkları devam eden Ekrem Dağ, Quaresma ve Guti başkent ekibine karşı forma giyemeyecek.

Spor Toto Süper Lig'de 29. haftanın açılış maçın Gençlerbirliği'ni konuk edecek Beşiktaş, karşılaşmanın hazırlıklarını eksik kadroyla sürdürüyor.
    Siyah-beyazlı takımın antrenmanına Ferrari ve Ersan katılmazken, Ekrem Dağ, Guti ve Quaresma ise koşu yapmakla yetindi. Bu üç oyuncu Gençlerbirliği karşısında forma giyemeyecek.

Nesil
    2006

Beşiktaş'ın rahat bir şekilde kazanabileceği bir maç, iddiası olmaması bu maçın kazanmasını sağlayacaktır.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Ekrem yine yok Q7 yerinede Nihat la başlamasını bekliyorum. Guti nin yerine Onur denenebilir, ama sanırım Nobre yle başlayacak yine...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Adam tam formunu yakalıyor ama maç kaçırıyor bu sefer. Maç başına 809789009809 darbe ortalamasıyla oynamasından olabilir doğaldır. Nihat için halı saha maçı gibi bir şey. Çıksın rahat rahat topunu oynasın takımın herhangi bir iddiası olmadığı için Nihat'ın da üzerinde fazla bir baskı olmaz , mental olarak rahat oynar.

Bu arada benim anlam veremediğim bir olay var, 28. haftanın kapanışını pazartesi günü yapan biz niye 29. haftanın açılış maçını cuma günü yani 4 gün sonra oynuyoruz ??

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Evet onu bende merak ettim

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Adam tam formunu yakalıyor ama maç kaçırıyor bu sefer. Maç başına 809789009809 darbe ortalamasıyla oynamasından olabilir doğaldır. Nihat için halı saha maçı gibi bir şey. Çıksın rahat rahat topunu oynasın takımın herhangi bir iddiası olmadığı için Nihat'ın da üzerinde fazla bir baskı olmaz , mental olarak rahat oynar.

Bu arada benim anlam veremediğim bir olay var, 28. haftanın kapanışını pazartesi günü yapan biz niye 29. haftanın açılış maçını cuma günü yani 4 gün sonra oynuyoruz ??
    Geçen haftada antalyaspor oynadı öyle p.tesi galatasaray ile cuma da bursayla oynadı.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu haftanın öncesinde ve sonrasında kupa maçlarımız olduğu için böyle olması lazım. Artık ligden havlu attığımıza göre çıkaralım gençleri ne kaybedeceğiz? Hem kendilerini gösterme hırsıyla da oynarlar.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Beşiktaş'ın Spor Toto Süper Ligi 29. haftasında bu akşam saat 20.00'de Gençlerbirliği ile Fiyapı İnönü Stadı'nda oynayacağı maçın 18 kişilik kadrosu belli oldu.

Kadroda şu futbolcular yer alıyor:

"Rüştü Reçber, Cenk Gönen, İbrahim Toraman, Erhan Güven, Atınç Nukan, Roberto Hilbert, İsmail Köybaşı, Tomas Sivok, Rıdvan Şimşek, Mehmet Aurelio, Manuel Fernandes, Fabian Ernst, Necip Uysal, Onur Bayramoğlu, Simao Sabrosa, Bobo, Nihat Kahveci, Hugo Almeida."

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Cenk/Rüstü
    Hilbert - Toraman - Sivok - Ismail
    Ernst - Necip
    Fernandes
    Nihat - Simao
    Bobo/Almeida

Bu 11 ile cikariz bence.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bence

-------------------Cenk----------
    Rıdvan------Atınç----Sivok-İsmail
    -----------------Aurelio-----------
    ----------Ernst---------Necip-----
    Hilbert-----------------------Simao
    -------------Bobo(Almeida)---------

kadrosuyla çıkmalıyız, Nihat'ın enerjisi yok, zaten formalite maçı olduğu için Rıdvan'ı ve Atınç'ı denemeliyiz.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

İLK 11'LER

BEŞİKTAŞ

Rüştü
    Hilbert
    İ. Toraman
    Sivok
    İsmail
    Ernst
    Necip
    Fernandes
    Nihat
    Simao
    Almeida

GENÇLERBİRLİĞİ
    Özkan
    Mehmet Akgün
    Aykut
    Burak
    Murat
    Cem Can
    Jedinak
    Serkan Çalık
    Ermin Zec
    Azofeifa
    Mustafa Pektemek

Yalnız Gençlerbirliği'nde Ermin Zec çok kaliteli bir futbolcu,çok eleştirilmişti ödenen bonservis bedelinden ama çok beğendim şu dakikaya kadar çok hareketli Gençlerbirliği 1-0 mağlup olmasına rağmen.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Nihat'ı çok beğendim ilk yarı. Eski günlerinde ki gibi oldukça istekli ve ne yaptığını bilen bir Nihat var sahada. İlk yarıda mükemmel bir şutunuda kaleci çok iyi çıkarttı gol olsa sezonun golü olurdu.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

İlk yarı oyuncularımızın sergilediği performansı beğendim.Nihat'ın 5 aydan sonra oynamasına rağmen sergilediği performans fena değil.İsmail golde Simao'yu çok güzel gördü.Ayrıca Allah nazardan saklasın Necip de çok iyi.Bir gol daha bulursak maçı yüksel ihtimalle kazanırız.Aksi takdirde ikinci yarıda Gençbirliği'nin bastırdığı vakitlerde zor anlar bizi bekler.
    So what?
    Saike

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Maç 2-0 ' dan 2-2 ' ye döndü.

İbrahim Toraman ile 2.Yarıya Golle Başlayan Takımımız 10 Dk Ara ile Önce Pektemek Sonra Jedinak'ın Golleriyle Skorda Şuan Denge Hakim.

Bu Maçı 2-0'dan Verirsek Yuh Diyorum Başkada Bir şey Demiyorum.

Dk Şuan 78 Skor 2-2

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006

Beşiktaş kazandı dedim bıraktım izlemeyi geri döneyim bari maça...

Nesil
    2006

Şaka gibi bir gol kaçtı... Bana göre el değil, tabii güzel bir açı ile göstermediler.

Nesil
    2006

1 dakikada iki penaltı itirazı ama Simao nasıl atmış kendini...

Nesil
    2006

2-2 bitti...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Aldık dediğimiz maçı,bir frikik bir de kontra atak golüyle kazanamadık.Kötü oldu.Tayfur hocanın yaptığı değişiklikler olumsuz etkiledi takımı.Neyse sağlık olsun.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu güzel futbol anca böyle karşılıksız bırakılırdı onu da başardın İsmail helal sana.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Maç oynanırken devre arasında kuafördeydim ve Rıdvan Beşiktaş'ı baya övdü ..

İsmail'i Simao'yu baya övdü desem yeridir.

Hafta içi de Tayfur hoca kendisine bazı oyuncuları deneyeceğim falan demiş önümüzdeki senenin takımı için belkide öyle değişiklikler yapmıştır kendisi maça bakmadım bile o yüzden kim değişti vs vs bilmiyorum sadece duyduğum yorumu yazdım (:
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Maç oynanırken devre arasında kuafördeydim ve Rıdvan Beşiktaş'ı baya övdü ..

İsmail'i Simao'yu baya övdü desem yeridir.

Hafta içi de Tayfur hoca kendisine bazı oyuncuları deneyeceğim falan demiş önümüzdeki senenin takımı için belkide öyle değişiklikler yapmıştır kendisi maça bakmadım bile o yüzden kim değişti vs vs bilmiyorum sadece duyduğum yorumu yazdım (:
    Tamam Puan Kaybının Nedeni Belli Oldu.

Rıdvan Övdüyse Bizi o Maçtan Hayır Bekleme

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Lig tv ye geçen haftaki bir haberine göre Tayfur Havutçu defans hattını komple yenileyelim demiş, ne güzel demiş..

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri