Fenerbahçe Cumhuriyeti
Milli maç arası takıma çok yaramadı Bursa maçında. En azından skor olarak öyleydi. E.Şehir maçıyla tekrar kendimize geldik ve kazanmayı sürdürdük. Bu maçta da zor olsada kazanmasını biliriz...
Fenerbahçe zorda olsa kazanır,serisini sürdürür.
Kazanacağız arkadaş lami cimi yok.
Maçtan galip ayrılırsak kupanın bir ucundan tutmuş oluruz.
Kazanacağız ve ilerleyen haftalarda ısrarla Trabzon'un kaybetmesini bekleyeceğiz. Şampiyon olmak istiyorsak artık kalan 6 maçıda kazanmaya memur ve mecburuz. Trabzon bundan sonra en fazla bir defa puan kaybeder, iki olmaz. Bu sebeple bizim altıda altı yapmamız şart. Bu süreçte Trabzonda altıda altı yaparsa üzülmeye gerek yok. 2. devreyi 16 galibiyet ve 1 beraberlikle tamamlamış ama buna rağmen şampiyon olamamış bir takım olarak yine de futbolcularla gurur duyarız. Ama dediğim gibi, bütün maçlarımızı kazanmak şartıyla... Şu süreçte bizi en fazla zorlayacak maçtır bu maç. Bunu geçersek diğer beş maç nisbeten daha rahat geçer.
Evet zor bir maç ancak muhteşem taraftarımızla bu maçtan 3 puanı alırız
Antep umarım bu maçı alır.
Erken gol koparır maçı.
Antep kupadan umudunu kestiyse ve bu maça asılırsa bence puan çıkartabilecek kapasiteye sahip bir takım..
Bu maçı 2-3 açıdan değerlendirmek lazım. Bu maçın sonucu ister istemez Trabzonspor - Bursaspor maçına fazlasıyla etki edecektir. Gaziantep ile Bursa arasında 3 puanlık fark kaldı. Eğer Gaziantep bu maçta bir sürpriz yapacak olursa Bursaspor, Trabzon maçına çok fazla asılmak zorunda kalacak çünkü 3.lük koltuğu tehlikeye girecek. Bu maçı Fenerbahçe kazanırsa Bursaspor'da bir rahatlama olacak. Liderlik açısından baktığımızda da klasik olarak Fenerbahçe'nin kazanması Trabzonspor'a baskı olacak. Ben kalan maçlarımızda puan kaybı lüksümüz olduğunu düşünmüyorum. Bursaspor maçındaki puan kaybı nedeniyle kalan tüm maçlarımızı kazanmak zorundayız. Aslında bu maçı kazanırsak Galatasaray, Bursaspor, Eskişehirspor ve Gaziantepspor gibi maçlarımızın olduğu zorlu bir virajı 2 puan hasarla dönmüş olacağız. Fena değil. Bizim bu maçla birlikte dönmüş olacağımız viraja Trabzonspor yeni girdi.
Selçuk ve Dia takımla birlikte çalışmalara başlamış. Selçuk'un ne yapılıp edilip bu maça yetiştirilmesi lazım. Cristian gibi maçı koşu listesinde ilk 5'in dışında tamamlayan, koskoca 90 dakikada sadece 1 faul yapan, rakibe eskortluktan başka bir işe yaramayan, ne hücumda ne defansta olan bir adamdan çok daha fazlasını yapacağına eminim. Caner'in de Eses maçındaki formundan dolayı yeri garanti gibi. Umarım kazanırız. Skor tahminim; 3-1 ( Alex[2] - Lugano | Olcan )
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Antep maçı en çok korktuğum maçtı nerde oynadığımızı öğrenene kadar ama yinede korkutmuyor değil Uefa iddaları var ve hücum yönü çok iyi bir takım.
Kaza bela göstermesin 3 Puanı alalım puan farkı 2 de kalsın aman açılmasın.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Gaziantep çok formda, Fenerbahçe daha formda. Seyirci desteğiyle ilk dakikalarda golü bulursa Fenerbahçe maçı koparır ama bulamazsa da sakata gelebilir bu maç. Şampiyonluk hırsıyla Fenerbahçe'nin kazanacağını düşünüyorum.
Eğer Antep maçını alamazsak direk Trabzon şampiyon diyebiliriz. Hatta kalan maçların hepsini almamız lazım. Ben bu saatten sonra Trabzonspor'un en kritik Bursa ve E.Şehir maçlarınıda kayıpsız geçeceğini düşünüyorum. Şampiyonluk yarışında Trabzon 1 adım önde ve avantajları büyük... İpleri Bursa maçında vererek büyük bir hata yaptık...
Fenerbahce farka gidecek, 4-1 diyorum.
Fenerbahçe bu maç yenilmezse bence bir daha yenilmez .
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Bu maçta da tribünde ki yerimi alıyorum, seriye kaldığımız yerden devam edeceğiz, ikinci yarının bizle birlikte en iyi ekibi olan G.Antepspor ile oynayacağız, çok zor maç. Ama kazanacağız.
Sakat bir maç
Fenerbahçe kazanırsa
Fenerbahçe iddiasını devam ettirir Trabzonspor Bursa maçında tedirgin oynar
ama Haftaya 3.kapatmayı garantileyen Bursa Trabzon maçına asılmayabilir.
Fenerbahçe ve Antep berabere kalırsa
Trabzon-Bursa maçı güle oynaya geçer çünkü her iki takımda rahat oynar.
Fenerbahçe kaybederse
Trabzonspor rahatlar rehavete kapılır, Bursaspor 3.lük elden gitmesin diye tüm gücüyle asılır.
Sonuç olarak bu maçın skoru sadece bu maçı kapsamaz Şampiyonluğu ve 3.lüğü etkiler.
Keşke 1. ile 3. - 2. ile 4. sıradaki takımların bu maçları aynı saatte oynansaydı o zaman herşey daha güzel olurdu (bu takımlar açısından)
...
Antep zor rakip ama kazanacağımızı düşünüyorum Fenerbahçe kazanır![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Zor maç olacak.Gaziantepspor bana göre oynadığı futbolla ve aldığı sonuçlarla bu sezonun süpriz takımı.Müthiş bir kadroları var.Seneye Avrupa Kupalarında oynamayı hakediyorlar.
Fenerbahçe'me gelince;Dia ve Selçuk takımla çalışmaya başladı.Ama Aykut Hoca kazanan kadroyu bozmayacaktır.O yüzden Eskişehirspor maçının ilk 11'ini bekliyorum bu maçta da.
C.Tosun rakibin en tehlikeli oyuncularından biri,onu fazla pozisyona sokmamak lazım.Olcan da çok iyi bir sezon geçiriyor.Bu maç için ayrıca motive olacaktır.
Biletler büyük ölçüde tükendi,cumartesi akşamı çok güzel bir atmosfer olacak Kadıköy'de.Tribünlerin de desteği ile erken bir gol bulup maçı koparacağımızı ve 3 puanı alacağımızı düşünüyorum.
Skor tahminim 3-1 (Alex x2,Niang/Cenk Tosun)
Selçuk ve Stoch oynayacak maçta bence.
Kağıt üstünde favori Fenerbahçe ancak Antep kazanacaktır bence...Hedeflerinde 3.'lük var ve artık tüm maçlarını kazanmaları lazım...
Ehe bizimde hedefimizde şampiyonluk var ona bakılırsa Kaan
Gollü beraberlik bekliyorum.2-2 gibi.