1 ile 4 arası toplam 4 sonuç

Konu: Hiç bir taktik işe yaramıyor!

Exclamation Hiç bir taktik işe yaramıyor!

Arkadaşlar 2 gün önce bilgisayara format attım.Fakat format atmadan önce yaptığım taktikleri işe yarıyordu.Format attıktan sonra FM'yi tekrar yükledim.Yaptığım taktikler işe yaramayınca dedim birde internetten iyi bir taktik indirip deniyim.Taktiği kurup tatile yolladım fakat hiç olumlu sonuç alamadım.Artık sıkılmaya başladım yani bu konuyu bir paylaşıyım dedim.Yardım!

Taktikten ziyade taktiğini destekleyecek antrenman yöntemleri bulmalısın. Sitede işine yarayacak taktikler ve antrenmanlar mevcut. Onları denemeni öneririm, ki sende belirtmişsin indirdim diye, uygun taktiği bulana kadar devam et. Bunun yanında oyuncularının taktiğe uygun mu vs. bütün detayları incele, mutlaka çözüm bulacaksın..

Mevcut kadroya uygun bir taktik bulursanız başarıya ulaşırsınız.X takımında çok tutan bir taktik Y takımında olumsuz sonuçlar alabilir.Hangi takımsınız?

Cevaplarınız için ilk olarak teşekkür ediyorum.Şu anda takımım Porto,kendi yaptığım taktik ile çok başarılı gidiyorum.Sanırsam buldum taktiğimi

Mesaj Yetkileri