Fenerbahçe Cumhuriyeti
Bu İBB o kadar canımızı yaktı, o kadar canımızı yaktı ki... Aynı haltı yeniden yerlerse köye gider baykuş avlarım.![]()
Tribündeki Yerimizi Alıp Takımımızı Destekleyeceğiz Umarım Kazanırız . Kazanmamız Lazım ..
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
İBB şampiyonluğun kaderini etkilemeyi seviyor ama Fenerbahçe bu sefer şampiyonluğu kaybetmemek için yine varını yoğunu ortaya koyup,başarılı olacak gibi geliyor bana.
So what?
Saike
Beledeyi 3 İstanbul takımına çelme takmayı başarabilen takım ama bu sefer değil çelmeFner karşısında tutunamaz bile.
İnş onlara hezimet yaşatıcaz ve son haftalarda rahat bir maç izleyeceğiz
sahamızda seyirci desteği , oyuncuların hırsına olumlu yansıyor normal şartlarda çok rahat kazanırız.Maçın hakemleri de Türkiye'de en beğendiğim hakemler , maçı kazanmamız için hiçbir neden yok , tabikide futbol her sonuca açıktır , uğurlu formamı giyip bilgisayar karşısındaki yerimi alıcam =) inşallah kazanırız
Fenerbahçe affetmez bu saatten sonra.
ibb bu hafta ankaragücünden 4 yedi, böyle hezimetler sonrasındaki maçlara asılırlar. bence bu maça da asılacaklar. fener favori ama ibb puan alırsa hiç şaşırmam. fenerbahçenin buralara gelmesindeki en önemli faktör olan defansında sıkıntısı var.
Kazanacağız arkadaş lami cimi yok.
En zor maçlarımızdan birisi, maça lider olarak çıkacağız. Bunun ağırlığı olacak. Evimizde son iki maçtır bir baskı var ve takım çok zorlanıyor. Bunu atlatmak için mutlaka erken bir gol atmalıyız. Gol atamadığımız önde olmadığımız her dakika alehimize işliyor. Çünkü Fenerbahçe bu matça öne geçerse hiçbir şekilde üç puanı bırakmaz.
Bana göre kalan maçlarımız içindeki en zor olanı. Buca maçı bizimkilerin aklını başına getirmiştir. Moralde yüksek. Güza felanda takıma artı bir moral kattı. Üstelik 3-4 maç kalmış artık ve son maçı almışlar bu maça öyle bir durum içinde çıkacağız. İBB'de asılacaktır bu maça o nedenle dengeli bir maç bekliyorum. 2-0 3-1 2-1 skor tahminlerimle kazanacağımızı umuyorum.
abdullah avcının bu maçı vermiceğnii düşünüyorum boz baykuşlarla (inci işte bildiğin) en azından 1 puan çıkarırlar(ız
)
Abdullah hoca ve takımı böyle maçları her zaman sevmiştir...Zor maç olacak İ.B.B puan veya puanlar alacaktır...
Maçın hakemi Fırat Aydınus, geçen yıl ki maç geliyor aklıma, Deniz'in sayılmayan golü, Güiza'nın indirilmesi ve verilmeyen kırmızı kat. Son olarak Alex'e verilen kırmızı kart. Komplo kurmayalım diyoruz ama; en kritik maç; en kritik takım ve aynı hakem. Bizm kabusumuz olan br takım kesinlikle yenmeliyiz.
Geçen haftaki Buca uyarısından sonra oyuncuların bu maçı küçümseyeceğini zannetmiyorum. Zaten küçümserlerse İBB gibi kontra konusunda uzman olan bir takım cezayı keser.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
İbb Ne Kadar Tehlikeli Bir Takımda Olsa Akılları Türkiye Kupasındaki Final Maçında ve Sakatlanma Risklerini Göze Almayacaklardır . Gerilimi Az , Bol Pozisyonlu Bir Maç Olur Gibi . İnşAllah 90 Dakika Sonunda Kazanan Biz Oluruz ..
Birde Ne Kadar Doğrudur Bilemem Ama Barcelona Scoutlarının Maça Gelip Gökhan Gönül ve A.Santos'u İzleyeceğini Duydum.
Last edited by furkan58 : 28.Nisan.2011 at 12:35
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Gerginlik ya da endise eden takimin Trabzon olmasi lazim artik. Ikili averajda dezavantajli olduklari icin alacaklari ilk yenilgide sampiyonlugu teslim etmis olacaklar. Bizim icin de oyle belki ama 2li averajdaki ustunlugumuz bi nebze bizi rahatlatmali. Bu hafta Trabzon takilir biz de kazanirsak caddeyi suslemeye baslayabiliriz bence![]()
biletmizi aldık şampiyonluğu kutlamaya gidiyoruz...
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Çokta büyük konuşmamak lazım aslında . )![]()
Fenerbahçe artık hata yapmayacaktır. Bu maçı kazanırlar bana göre.
Bir gerçek var maç 0-0 başlıyor
Fenerbahçe'nin erken bir gol bulması ve bununla beraber oyunun kontrolünü eline alması gerek, böyle olursa rahat bir maç geçer, aksi takdirde yine kalbimiz sorunlu bir gece gecirecek.
...
Maça atak başlamalıyız.İşi 60'tan sonrasına bırakmamayı umuyorum.
İBB kupa finalini bekliyor bu yüzden bu maçta ölümüne savaşmazlar diye düşünüyorum.
Kesin bu maçta anormal geçecek. Yani illa bize rahat bir maç seyrettirmeyecekler...
İBB terslik yaratabilecek bir takım bunu herkes biliyor. Fenerbahçe ona göre düşünüp hareket edecektir ama İBB'nin alacağı puan veya puanlar hiç ama hiç sürpriz olmaz.
İBB, TFF Türkiye Kupası Final maçından dolayı kadroda rotasyona giriyor, dolayısı ile 2. takımı çıkaracaklar Fenerbahçe maçına, bunu söyleyen Abdullah Avcı.
FB galibiyeti harici kimse başka ihtimal beklemesin derim bence.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
kadıköyde olması itibarıyla muhakkak almamız gereken bir maç trabzonla aynı saatte oynamamız da pozitif biişi