Fenerbahçe Cumhuriyeti
İstanbul yolcusu kalmasın .
kendi sahamızda bu kritik maçı kazanmamak olmaz. erken gol bulmamız şart, yine baskılı başlayacağız büyük ihtimal.
Şampiyonluk maçımız...
Bence lig bu hafta biter.
Yenersek şampiyonuz
Aksi halde şampiyon Trabzon
...
Okul Açık'tan güzel şeyler bekliyorum.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Bu sezon 2 kere yenmeyi başardık Feneri . Sestak'ın düzelmesi en büyük kozumuz . Aydın-Rajnoch ikilisi çok iyi uyum sağladılar . Özgür Çek iyileşti . Tek eksik Sapara . Onu arayacağımız bir maç ama en az onun kadar mücadele edecek yürekli oyuncularımız var . Paraya kıyıp gelceğiz İstanbul'a . Trabzon'un şampiyon olması umrumda değil ama Fener olmasın bizim için yeter .
Ankaragücü'nün puan veya puanlar alacağı bir maç olması muhtemel.
Saraçoğlu'nda bu maç kaybedilmez, çok kolay olmaz belki ama mağlubiyet beklemeyin, FB galibiyeti olur
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Ankaragücü bu maç için özel kampa girmiş. Bize çelme takmayı çok istiyorlarmış. Zaten bu sezon hem ligin ilk devresi, hemde Türkiye Kupasında kazandılar.
Sertliğe sertlik, hırsa hırsla karşılık vermemiz gereken final maçı... 1. dakikadan 90. dakikaya kadar topu göstermeyelim, sahayı dar edelim ve atabildiğimiz kadar, atabildiğimiz kadar atalım.
Maçın anahtarı iki kelime: HIRS ve SERTLİK... Bu konularda geri adım atan taraf yanar.
Not: Bu maçta rakibin başında elinde tesbihle Ümit Özat'ı görmeyi çok isterdim. Kısmet değilmiş. Artık hesap başka bahara kaldı. Dilerim düşme potasında bir rakibin hocası olarak birgün Kadıköy'e gelir ve Bank Asya biletini eline vermek bize nasip olur. Bilgisayarın H-Disc'i unutur; ama Fenerbahçe taraftarı unutmaz.
Ankaragücü geçen sezon ortamı aşırı gerdikleri maçta Ankara'da Fenerbahçe'ye çelme takamamışken bu maçta çelme takma ihtimalleri çok az. Yine de bu saatten sonra hiç bir rakibi küçümseden 6 puanı alarak kupaya uzanmamız lazım.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Sıkıcı bir maç olacak gibime geliyor ve muhtemel beraberlik ağır basıyor.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Kolay bir maç olmayacak. Bizimkilerde son maçlardaki rakiplerin direncini bildikleri için maçı ciddiye alacaklardır. Ankaragücü'de saldıracaktır. Umarım kazanırız.
Ankaragücü geçen sene de çok gaza gelmişti,3-0 almıştık.Bizden Kadıköyde puan alacak takım değiller.Erken gol bulursak farka gider,gol gelmezse stres en büyük tehlike.
Kardeş takımımızın buradan en az beraberlikle ayrılacağını düşünüyorum. Haydi Ankaragücü zafer zamanı...
Kazanacağız arkadaş lami cimi yok.
Fenerbahçe zorlanacaktır,ama kazanacaktır...
Biletimi aldım gidiyorum, okul son kez açık olacak. Umarım bu maçta turu atarız.![]()
Hakem Cüneyt Çakır'mış.Umarım bize de şöyle kolay bir penaltı verir çok uğraşmayız gol için.
Umarım öyle bir hata olmadan alnımızın akıyla kazanırız. Yoksa hata olduğunu kimseye kabul ettiremezsiniz.![]()
Hasta olmasam gidecektim Kadıköye nasip değilmiş artık CL maçlarına gideriz
Ankaragücü taraftarı için biletler cumartesi çıkacakmış ... Bileti İstanbul'dan almakmış nasip .
İlk 30 dk. Fenerbahçe'den en az 2 gol bekliyorum.Maç kesinlikle üst biter. Karşılıklı goller izleriz. 4-2 skor tahminim.
"Biz tek siz hepiniz " söylemi için her hafta 1 takımın Trabzonspor'a yatması gerekiyor : ).Sizin yapamadığınız ayrım taraftar ile takım ayrımı.Taraftar Trabzonspor şampiyon olsun istediği için takımlar yatmıyor TS'ye .
Biz tek siz hepiniz söylemiyle gurur duymanızı anlayamamıyorum(3.deneyişimde anca yazabildim) .Her takım durduk yerde sizden nefret etse anlayacağım , fakat aşırı derecede antipatik davranıp herkesi kendinden nefret ettirdikten sonra biz tek siz hepiniz demek bana saçma geliyor .
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !