Fenerbahçe Cumhuriyeti
Sene başında şampiyon olsak da olamasak da Alex'in sezonu 10-15 arasında bir gol istatistiği ile bitireceğine emindim.Ama bu kadar iyisini beklemiyordum.18.ci şampiyonluğumuzun baş mimarlarından.
Yalnız Cenk Tosun sene başında Gaziantepsor'a gelseydi Alex ile çekişirdi diye düşünüyorum.
Bence kesinlikle Cenkte 20 golü aşardı sezon başında gelseydi. Ama Alex'in performansıda yaşına oranla olağanüstü![]()
alex avrupa'da en çok gol atan 3. futbolcu oldu bu arada.
ronaldo 40
messi 31
alex 28
(/s)
Üstündeki isimler de Cristiano Ronaldo ve MessiTabi lig kalitesi farkı var ama olsun
![]()
aslında asist sayısı daha fazla olabilirdi. en azından fm'ye göre. fm'de gol olan penaltı ya da frikik yaptırmalar, kendi kalesine gole sebebiyet vermeler ve son gol pası (adam isterse 10 kişiyi çalımlasın) asist sayılıyor.
Vay be Alex bu sezon döktürdü resmen.Takımının 84 golünden 40 tanesinde Alex katkı sağlamış.Helal olsun Alex'e.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Fenerbahçe'de ki belki de kariyerindeki en iyi sezonunu geçirdi. Sezon başında artık ALex'in olmadığı bir sistem denenmeli görüşündeydim, Aykut Kocaman da bunu düşünüyordu sanırım ya da Alex'ten daha iyi verim almak için bir süre yanında oturttu. Artık ne etkili oldu bilmiyorum ama Alex, sadece gol ve asistlerinin yanında, saha içinde de en çok mücadele ettiği sezonu yaşadı, şampiyonluğun mimarlarından, tebrikler Alex...
Helal olsun sana kaptan dikin heykelini kadıköyün girişine
Fm'de stamina değeri kaçtı bu adamın ya?![]()
Devre arasında yazmıştık oyuncu değeri tartışmasına ABOO sezon bitince değerlendirmenin daha doğru olacağını söyledi umarım yakışan profili araştırmacılarımız yapar.
!