1 ile 12 arası toplam 12 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Boca Juniors / 2011-2012 Sezon Açılış Maçı

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Default Fenerbahçe - Boca Juniors / 2011-2012 Sezon Açılış Maçı

Arkadaşlar süper bir etkinlik düzenleniyor.Etkinlikle ilgili açıklama aşağıdaki gibi ;

Bizler İki takımın taraftarları olarak , İki dost takım olan Türkiye'nin köklü klübü Fenerbahçe ve Arjantin ekolü Boca Juniors'ın sezon açılışı maçında İstanbul yada Avrupa'nın bir kentinde sezon açılışı maçı yapmasını istiyoruz.

Daha öncede bildiğiniz üzere 2008 yılında ilk jesti Boca Juniros yapmış ve bize dostluk maçı teklif etmişti ancak Fenerbahçe'nin o sezon yoğun programı nedeniyle davet reddedilmişti.

Şimdi aynı jesti biz yapalım eminim bu etkinlik 100.000 katılım barajına ulaşacaktır. Takımımız 2010-2011 sezonunu unutulmaz bir şampiyonlukla geride bırakmıştır ve Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılma hakkı elde etmiştir. Bu nedenle yoğun programda sezonu erken açma gibi bir derdimiz olmayıp yeni sezona daha rahat hazırlanma imkanımız olmuştur.

Yine ufak bir hatırlatma 2005-2006 yıllarında Fenerbahçe ve Boca Juniors takımları taraftarları arasında bi anlaşma olmuş ve bocafener.net sitesi yayına başlamıştır. Ancak ispanyolca dil sorunu olan bizlerin iletişim yüzünden bu site kapanmış ve askıya alınmıştır.

Biz Fenerbahçeliler olarak her daim Boca sevgisini gerek renklerinden, gerekse taraftar benzerliğinden dolayı her daim tribünlerimizde yansıtmaktayız.

Onlarda aynı şekil her defasında içlerinde Fenerbahçe sevgisini yaşattıklarını belirtmektedirler..

Bu etkinlik için arkadaşlarımızı davet edelim ve gündeme oturtalım bu iki dostun açılış maçında DÜNYA yerinden oynasın..

Etkinliğin facebook adresi ise şu ; http://www.facebook.com/event.php?eid=133786553362852

Elimizden geldiğince katılım gösterelim Fenerbahçe'li dostlar.Eğer gerçekleşirse rüya gibi bir maç olur.Twitter ve facebook üzerinden,taraftar sitelerinden yaymaya çalışalım.Saygılar...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Gerçekleşeceğini sanmıyorum da Türkçe afiş yok mu?

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bende katıldım, diğer kişilerede iletirim. Eğer böyle bir şey gerçekleşirse ilginç bir maç olur. Taraftarlar baskı yapmalı. Boca'ya sempatim var benimde.

Hem taraftarı hem rengi hemde stadyumunun atmosferi nedeniyle, belgesellerde felan izlerken ister istemez bir sempati kazanıyo insan

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Linki arkadaşıma verdim, İspanyolca biliyor ve Fenerbahçeli. Aracı olabilir belki.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Linki arkadaşıma verdim, İspanyolca biliyor ve Fenerbahçeli. Aracı olabilir belki.
    Çok teşekkürler,İspanyolca aracılığyla Boca'lı taraftarlara da rahat birşekilde ulaştırırsak işimiz daha da kolaylaşır.Twitter'da da #fenerboca diye bir tag var.Hesabı olan arkadaşlar kullanırsa iyi olur,en azından trendlere sokup sayıyı artırabiliriz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Twitter mesajlarınızda #fenerboca 'nın yanı sıra #bocajuniors eventini de ekleyin arkadaşlar..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bir ara teklif gelmişti galiba Aragones'li sezon başında.Shaktar'la maçımız var diye olmamıştı.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Boca Juniors adına yayın yapan radyo, spor yazarı gibi isimlere twitter üzerinden göndermek lazım. Ben yaklaşık 5-6 kişiye yolladım event linkini.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Fenerbahçe Şampiyonlar Ligine direk katılacağından sezon öncesi programı rahat olacak, Boca'nında uygun olması durumunda neden olmasın ?
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Twitterdan paylaştım bakalım umarım gerçekleşir , gider izleriz çok güzel etkinlik olur =)

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Riquelme vs Alex; güzel olur güzel.

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Profesyonel Futbol Takımımız, 15-16 Temmuz tarihlerinde, Belçika’nın başkenti Brüksel’de düzenlenecek Bürüksel Turnuvası’na katılacak. 4 Takımın mücadele edeceği turnuvada Fenerbahçemiz 2 maç oynayacak.

Turnuvaya Fenerbahçe’nin yanı sıra RSC Anderlecht, FC Twente ve Standart Liege takımları katılacak. Programa göre Fenerbahçemiz 15 Temmuz Cuma günü yerel saat ile 18.00’de, King Baudouin Stadyumu’nda Standrt Liege ile karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe ikinci maçını, 16 Temmuz Cumartesi günü, yine aynı statta RSC Anderlecht ile oynayacak. Bu maç ise yerel saat ile 20.00’de başlayacak. Takımımız, bu 2 maçla turnuva programını tamamlayacak.

fenerbahçe.org
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Mesaj Yetkileri