Fenerbahçe Cumhuriyeti
Futbol bu hiçbir şey belli değil.
Galatasaray'ın Xamax maçı gibi olabilir mi diye düşünüyorum![]()
Q7 de yok,Dinamo Kievin gene İnönüdeki gibi farklı kazanacağı kanaatindeyim.
Bu moralle tur ümidi hiç yok gibi.
Turu geçmemiz bir mucize,keşke gerçekleşse.Elenirken artık son kez ülke puanına katkıda bulunalım hiç olmazsa.
So what?
Saike
kiev maçı ciddiye alırsa fark almazsa beraberlik yada beşiktaş galibiyeti
Neden Olmasın? Olabilir Tabiki 5 Attığımız Çok Oldu
Ama İnşallah 2 Katını Yemeyiz İnönüdeki, Bu Taraftar Bir 8 Daha Göremez![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Pek umutlu değilim bu maç içinde... Yenileceğimizi düşünüyorum.
Hiç ümit yok. İzLemeye biLe değmez. ELendik zaten. Mümkünse hiç gitmesinLer direk hükmen mağLup sayıLaLım daha iyi.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Beraberlikle dönüp eleniriz düşüncesindeyim. İlk maçtaki rezaletin üstüne oyuncularımız biraz daha haysiyetli oynarlar..
Kalede Hakan olmasın, defansta Ferrari olmasın, orta sahada Aurelio olmasın forvette de Nobre olmasın.
Ancak o zaman izlerim maçı![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Kalede Cenk defansta Sivok orta sahada Necip forvette Almeida olacak izleyebilirsin abi
Yani inşallah öyle olur..
Az da olsa umudum var ama beklenti içine girmemek en iyisi ki, galibiyette beklemiyorum. Rüştü, Erhan(Toraman), Toraman(Ferrari), Sivok, İsmail, Necip, Ernst, Guti, Hilbert, Ekrem, Almeida şeklinde bir kadro çıkabileceğini düşünüyorum. Quaresma'nın yokluğunda Hilbert açıkta oynayacaktır, önemli olan diğer kanatta kimin oynayacağı. Ekrem sol açık oynayabilir, sağ bekte de Toraman.
Bu arada Hakan kadroya alınmamış.
"Teknik Direktör Bernd Schuster, Kiev kafilesine Rüştü Reçber, Cenk Gönen, Umut Kaya, Ekrem Dağ, İbrahim Toraman, Matteo Ferrari, Tomas Sivok, İsmail Köybaşı, Mehmet Aurelio, Fabian Ernst, Necip Uysal, Roberto Hilbert, Onur Bayramoğlu, Mert Nobre, Bobo, Guti, Erhan Güven ve Hugo Almeida’yı aldı."
q7'nin olmaması bence beşiktaş için avantaj takım oyunu oynarlar en azından her topu querasmaya atma derdine girmezler ben beşiktaşın kazanacağını düşünüyorum ama tur gelirmi bilinmez.
Futbol bu , Hiçbir şey belli olmaz Beşiktaş Yıldızları ile rahat şekilde turu'da geçebilir.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Ben Schuster'in yerinde olsam orta sahayı 3 oyuncuyla tutar önlerine Guti'yi koyarım. Sağ bek Hilbert sol bek İsmail. Maç boyunca bindirme yapabilen isimler. Kiev'de kanatlardan gelen bir takım değil o yüzden fazla sıkıntı yaşatmaz bize bu taktik.
İlk maç son dk golü olmasa 3-1 bitse ve Quresma atılmasaydı Beşiktaş için hala umutlu konuşabilirdim ama şu şartlar altında çok zor. En fazla beraberlik alabilir bana göre. Kiev de fazla asılmaz maça ;1-1 veya 0-0 lık skor bekliyorum.
Bence birbirlerine boş alanlar yaratarak çok tehlikeli olabilecek bir ikili. Bobo'nun Nobre'yi bile beraber oynadıklarında ne kadar çok pozisyona soktuğunu düşünecek olursak Almeida gibi sezgisi yüksek bir oyuncuyu daha çok pozisyona sokar..
Arkadaşla sistem kupona yazdık Beşiktaş'ı. Son 2 kuponumu da yatıran Beşiktaş'tı. Bu akşam da yatırırsa, tövbeliyim oynamam daha Beşiktaş'a![]()
Bu Maçtan Ben Beraberlik Bekliyorum Yazın Bir Kenara Dinamo Kiev Formalite Oynayıp Savunmaya önem Vercek Beşiktaşda Saldıracak O Yüzden Bu Maçta Kesinlikle Beraberlik Bekliyorum
Hangi taktiği yaparsa yapsın Beşiktaş artık elenmiştir, eğer bu maçı dört farklı kazanıp turu geçerlerse avatarımı Beşiktaş logosu yaparım, bu kadar ciddiyim. Ama umarım maçı kazanır, en azından bir kaç puan gelir hem ülkeye hem Beşiktaş'a...
Beşiktaş ilk 10 dakika içinde 2 gol bulursa turu alır.
Kiev 1-0 önde
Yapma etme daha kadroları saymadım destur yahu...Bu arada saha buz pisti gibi10-1 bile yenebilir BJK
![]()
Beşiktaş'ın yıldızlarıyla bu maçı çevirme ihtimali vardır arkadaş ben inanıyorum ..
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
İlk yarı bitmeden en az 2 gol bulmalıyız. Ki çok zor görünüyor.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Artık çok zor.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved