1 ile 3 arası toplam 3 sonuç

Konu: Lille aradığı defansı buldu

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Default Lille aradığı defansı buldu

Fransa Ligi'nde sezonu şampiyon olarak tamamlayan Lille takımı, defansını Karadağlı isim ile güçlendirdi.

23 Haziran 2011 Perşembe - 22:56
    Reuters

Fransa Ligue 1'de geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan Lille takımı, Lokomotiv Moskova forması giyen Karadağlı defans oyuncusu Marko Basa ile 4 yıllığına anlaştı.

2005-08 yılları arasıda Le Mans forması giyen ve Rudi Garcia'nın altında çalışan 28 yaşındaki oyuncu, eski menajeri ile tekrar çalışacak.

Tecrübeli defans oyuncusu transferinin ardından yaptığı açıklamada, "İddialı bir kulübe katılıyorum ve bana gelişmemde çok yardımı olan Rudi Garcia ile tekrar çalışmaktan dolayı mutluyum" ifadelerini kullandı.

Lille takımı, Adil Rami'nin sezon sonunda Valencia takımına transfer olduğu tarihten beri defans bölgesinin ortasına oyuncu arayışlarını sürdürüyordu.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Çok sevdiğim bir defans hayırlı olsun. Kalitesi tartışılır ancak çok derli toplu bir defans olduğunu söyleyebilirim.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    11

Loko'yu aldığımda bundan iyi para kazanıyordum.Başarılarının kalıcı olmasını istiyorlarsa, dış transferden ziyade kadrolarını korumaları gerektiğini düşünüyorum.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Mesaj Yetkileri