1 ile 22 arası toplam 22 sonuç

Konu: Öyle Bir Taktik Söyleyin ki...

Default Öyle Bir Taktik Söyleyin ki...

gol yemem imkansıza yakın olsun

kaleye iki kaleci koy belki o zaman gol yemezsin...

Saka bi yana...senin istedigin gibi bir taktik olmaz...

Mutlaka bir gün gol yiyeceksin veya bir mac serisi yakalayicaksinki hic gol yedigin olmayacak. Hangi takimlar oynuyorsan ona göre ayarliyacaksin takimini..defansi güclü yaparsan..iyi transfer iyi taktik az gol yemeni saglar. Her takima uyan bir taktik yoktur.

gol yememen icin on liberonun we sawunmanın ozellklertine gore taktk yapman gerekr

O zaman sen demirhan1984 yapmış olduğu ve son derece başarılı olan bu taktiğini bir dene...
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=5328

ispanya ligi real zaragoza yla oynuycam transfer bütçem yok ama kadrom iyi sayılır

tek forvet oynamak istiyorum

ya nasl olr bilmorm ama 4321 oyna
    biri aml dieri amr olsm ewerthon da iki kanattan birinde oynar
    para azsa vilakaziyi al is yapar orta sahada bok sans!

yok abi para 0 500 bin dolar vardı onunlada volkan babacanı aldım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by selimovski
    tam benim alanım..

------------gk-------------
    dr-----dc--------dc------dl
    -----------dmc------------
    mr----mc---------mc-----ml
    -----------fc--------------

defanstaki kanatlardan (dr/dl) sadece birisini hangisinin ofansif özellikleri daha iyiyse ona ileri çıkma talimatı ver.diğerini dc ler ile birlikte çakılı oynat.dmc iyi olmalı özellikle pas ,first touch gibi özellikler yüksek olsun ve kısa pas talimatı ver.kanatlara ileri çıkma talimatı ver orta sahaya da ver ama takımdaki hiç bir oyuncuya ok filan koyup ileri uzatma.hepsi dizildiği gibi kalsın.fc havadan etkili ise kanatlara orta yaptır.fc yerden etkili ise kanatlara mc ler ile birlikte through ball talimatı ver.ayrıca iyi şut çeken oyuncun varsa uzaktan şutta ekleyebilirsin.

defanstaki oyuncuları defansif mentalite ile oynat gerisi attak yap ama kimseyi full atak yapma.kısa pas la oyna time wasting te düşük olsun.
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

mantıklı geliyor Koray, Capello gibi adamsın

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Gayrettepe

4-1-4-1 böyle oyna ya da 5-4-1 oyna ... 5-4-1 de zor yersin .. ama imkansıza yakın diye birşey olmaz ..

siteye yeni ekledigim 4_1_3_2_sampiyon taktiginde gol yemek okadarda kolay degil , türkiye liginde oynuyorsan eger ilk sene mevcut kalecinle idare et ,ertesi sene cikacak genc oyunculari bekle ordan mutlaka iyi bi kaleci cikacaktir , sonra kaleyi ona devredersin, en önemlisi sag ve sol back'lerinin iyi olmasi (ataga katilacaklar) , iyi top sürmeleri (teknik, özel yetenek, top sürme, ceviklik), top kapmalari , hizli olmalari önerilir.. diger 2 Stoper'inde corner'lerde sadece ileri ciksinlar onun disinda geride kalmalarini sagla , ön libero'na ister adam markaji ver ister alan markaji ver, top kapmalari önceden sezmeleri iyi olmali , onun disinda o gol yemen imkansiz gibi bisey.. taktigin resimlerini koyuyorum

http://img116.imageshack.us/my.php?i...imatlar7rj.jpg --> DR VE DL ICIN

http://img216.imageshack.us/my.php?i...imatlar5ml.jpg --> KANAT ADAMLARI ICIN
    http://img116.imageshack.us/my.php?i...imatlar8sw.jpg --> ÖN LIBERO ICIN

http://img116.imageshack.us/my.php?i...imatlar9ad.jpg --> OYUN KURUCU ICIN

http://img116.imageshack.us/my.php?i...imatlar3eg.jpg --> SANTRAFORLAR ICIN

buda taktigim -->

http://img255.imageshack.us/my.php?i...imatlar0nl.jpg

aciklamalari da oku , fayda görürsün in$. sol back icin önerim Felipe Soares

http://www.turksportal.net/tsi/v2/cm...indir&id=28383

diger isleri yürütmek sana kalmis, benim taktigim bu ins isine yarar..

yardim isteyen olursa
    konuyla ilgili bi sorusu olan olursa
    ; [email protected]

4 4 1 1 de olablr

15. Default

bnm taktiğimi uygulayabilirsin

----------O----------
    --O---O---O----O

-------O---O-----

--O--------------O

--------O--O

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

arkadaşlar atletico madridi çalıştırıyorum.ilk sene sadece faty'yi defansa alarak müthiş bi sezon geçirdim.sadece 3 kez yenildim.barça ve real'i her iki maçtada yendim.taktiğim klasik 4-4-2.arkadaş zoe gol yenecek bi taktik istiyorum demiş.bu taktikle gerçekten zor gol yersin.ben 38 maçta sacece 21 gol yedim.ama bu taktiği buraya nasıl atacağımı ve sizle nasıl paylaşacağımı bilmiyom.

Arkada$'im az gol yemi$sin diyemiycem , barca ve real'i 2 mactada yenmen tabii ki güzel bir olay ama , yedigin gol sayisi da az degil hani

Quote Originally Posted by koray_capello
    tam benim alanım..

------------gk-------------
    dr-----dc--------dc------dl
    -----------dmc------------
    mr----mc---------mc-----ml
    -----------fc--------------

defanstaki kanatlardan (dr/dl) sadece birisini hangisinin ofansif özellikleri daha iyiyse ona ileri çıkma talimatı ver.diğerini dc ler ile birlikte çakılı oynat.dmc iyi olmalı özellikle pas ,first touch gibi özellikler yüksek olsun ve kısa pas talimatı ver.kanatlara ileri çıkma talimatı ver orta sahaya da ver ama takımdaki hiç bir oyuncuya ok filan koyup ileri uzatma.hepsi dizildiği gibi kalsın.fc havadan etkili ise kanatlara orta yaptır.fc yerden etkili ise kanatlara mc ler ile birlikte through ball talimatı ver.ayrıca iyi şut çeken oyuncun varsa uzaktan şutta ekleyebilirsin.

defanstaki oyuncuları defansif mentalite ile oynat gerisi attak yap ama kimseyi full atak yapma.kısa pas la oyna time wasting te düşük olsun.

doğru sölüo koray kardeş..

Nesil
    2006
    Yer
    KastamonuDüzceBolu arası

bu da benim taktiğim güzel bence
    ---------------------0------------------/Kaleci
    ---0----------0-------------0----------0/Defans(en sağdaki ve en soldaki ileri açılıyor)
    ---------------------0-------------------/Defansif Orta Saha
    ------------0----------------0---------- /Orta Saha
    ---------------------0--------------------/Forvetin Arkası
    -----------------0----------0----------------/Forvet

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale & İstanbul

Default İşte öyle bir taktik

Quote Originally Posted by selimovski
    Mutlaka 4+1(DMC) ile başlayan bir taktik seçmelisin. DC leri adam markajı ile oynat ama sakın sıkı markaj verme. Sıkı markajda rakibini orta sahada takip etmeye başlar ve defansta kademe zaafı başgösterir. 2 super (kafa/zıplama,markaj,top kapma,pozisyon alma,hız/hızlanma vb.) DC ve super bir GK bulmalısın. DMC de çok iyi olmalı. DMC i alan markajı ile oynat. Gol ort. 0,5 i geçmez. Tabii ki taktik talimatlarını çok iyi ayarlaman gerekir. 1-0 a razı isen mesele yok. 4+1+3+2 üzerine çalışmalar yap. Ama antrenörlerin mutlaka kaliteli (17+) olmalı. Ve onları yaptıkları en iyi işle görevlendir. ***** lı en az 6 hoca bul. Bende 16 tane var. Yani kesenin ağzını açacaksın. Sezon öncesi; dayanıklılık ve aerobik ağırlıklı bir antrenman prg.ı kur. Sana daha detaylı yazmak isterdim ama satırlar yetmez.
    Esen Kalın/FM siz Kalmayın.

ana sayfadaki general11 komutlarını dene .

bence en iyi savunma hucum yapmaktır tabii kadronda önemli ama ben fm2005te 5.sezonumda (sanırım kadromda soleydi :v.babacan-lucio-n de jong-orhan ak-sonkaya fatih-barreto-babtista-yıldıray-hasan-montolivo-cavenaghi)lig bittiğinde toplam 10 gol yemiştim taktiğim 4-2-3-1 di ama bunu fm 2006da deneyince bu sonucu almak imkansız oluo zaten zor bi ligde oynuyorsan 20gol yersen basarılısındır bence.çünkü turkiye ligi gibi liglerde rakipler üzerine gelmeye korkuyolar

Mesaj Yetkileri